reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
no te co kupiłam to jakieś wielkie mi się wydają
-nie wiem czy nie za duże jeszcze będą.to fakt takich dużych rozmiarów jest już mało i nie wszędzie można dostać-nie wiem jak to będzie na zimę z bodami???-żeby takie duże dostać???
a gdzie reszta???pouciekały...........
też tak zimno-wieje ciągle..i często pada!!!mam nadzieję że w czerwcu będzie ładnie....
a miałam Wam napisać w sobotę idziemy na karuzelę Kuba dostał bilet z J pracy (rozdawali w zakładzie )dla dzieci na dzień dziecka-i chyba paczki jakieś będą....

a gdzie reszta???pouciekały...........
też tak zimno-wieje ciągle..i często pada!!!mam nadzieję że w czerwcu będzie ładnie....
a miałam Wam napisać w sobotę idziemy na karuzelę Kuba dostał bilet z J pracy (rozdawali w zakładzie )dla dzieci na dzień dziecka-i chyba paczki jakieś będą....
Ostatnia edycja:
kasiamaj
mama 2007/2010
no na karuzelę...
-będę miała okazję sama pojeździć
-bo Kuba sam nie da rady........

elcia12
Grudniowa mama Oliwii
hihihi ciekawskie hihihi
Oliwka skacze na osiołku takim jak ma Jula Pauli
tez jej takiego kupilismy i se kica i taaaaka radocha zew mówie wam 
i wczoraj z tego osiołka to jak tak kicała i z niego zeszła to pokazywała jak ona kica i wiecie ze mi zaczeła robic przysiady hihihihih nagrałam ja ale nie umiem wrzucic na picasse
Oliwka skacze na osiołku takim jak ma Jula Pauli
i wczoraj z tego osiołka to jak tak kicała i z niego zeszła to pokazywała jak ona kica i wiecie ze mi zaczeła robic przysiady hihihihih nagrałam ja ale nie umiem wrzucic na picasse
Paula21
Grudzień '07
Dota 

to pewnie Twój mąż 15 lat temu 

Przyznaj się, nie będziemy więcej poruszały tego tematu

No i powiedz nam że już wtedy miał układy z Elcią i dobry towar mu słała...

Aż się popłakałm ze śmiechu...
Elcia ciekawskie, co?

A na karuzelę to pójdę w tym roku z Julcią... hehe... u nas co roku jest odpust, wesołe miasteczki itd... 13 czerwca... :-)

Przyznaj się, nie będziemy więcej poruszały tego tematu

No i powiedz nam że już wtedy miał układy z Elcią i dobry towar mu słała...

Aż się popłakałm ze śmiechu...
Elcia ciekawskie, co?

A na karuzelę to pójdę w tym roku z Julcią... hehe... u nas co roku jest odpust, wesołe miasteczki itd... 13 czerwca... :-)

kasiamaj
mama 2007/2010
Dota-dobre!!!!

-on był w Gdańsku-może go widziałaś
????

-zapomniał dodać że ślini się strasznie i oblizuje paskudnie 

Elcia-jakiego macie osiołka??takiego dmuchanego???-bo nasz też ma -tylko ostatnio nie chce na mim skakać-znudził się chyba???

????

Elcia-jakiego macie osiołka??takiego dmuchanego???-bo nasz też ma -tylko ostatnio nie chce na mim skakać-znudził się chyba???
Paula21
Grudzień '07

reklama