reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ja nie moglam znalezc takich duzych....zawsze w Smyku kupowałam i nie mają...a inne to wydawały mi się takie jakies brzydkie....

reklama
czy u Was też jest tak zimno??? kurka wodna deszcz,wiatr.....patrze na prognozy ponoc jutro juz ma byc ładnie ale dzis to juz przesadzają...żeby to tak w maju?
:crazy:

no te co kupiłam to jakieś wielkie mi się wydają :tak:-nie wiem czy nie za duże jeszcze będą.to fakt takich dużych rozmiarów jest już mało i nie wszędzie można dostać-nie wiem jak to będzie na zimę z bodami???-żeby takie duże dostać???

a gdzie reszta???pouciekały...........

też tak zimno-wieje ciągle..i często pada!!!mam nadzieję że w czerwcu będzie ładnie....

a miałam Wam napisać w sobotę idziemy na karuzelę Kuba dostał bilet z J pracy (rozdawali w zakładzie )dla dzieci na dzień dziecka-i chyba paczki jakieś będą....

Ostatnia edycja:
na karuzele? jaaa kiedy ja ostanio byłam.....

macie tu takiego podrywacza (140 na klate bierze...tj. koles..)
[video=youtube;bx6dau4rd9o]http://www.youtube.com/watch?v=bx6dau4rd9o[/video]

hihihi ciekawskie hihihi
Oliwka skacze na osiołku takim jak ma Jula Pauli :) tez jej takiego kupilismy i se kica i taaaaka radocha zew mówie wam :)
i wczoraj z tego osiołka to jak tak kicała i z niego zeszła to pokazywała jak ona kica i wiecie ze mi zaczeła robic przysiady hihihihih nagrałam ja ale nie umiem wrzucic na picasse:(

Dota :-D:-D:-D to pewnie Twój mąż 15 lat temu :laugh2::laugh2::laugh2::-p:-p:-p:-D:-D:-D
Przyznaj się, nie będziemy więcej poruszały tego tematu :-p:-p:-D:-D
No i powiedz nam że już wtedy miał układy z Elcią i dobry towar mu słała... :-D:-D:-D:-D
Aż się popłakałm ze śmiechu...

Elcia ciekawskie, co? :-p:rofl2:

A na karuzelę to pójdę w tym roku z Julcią... hehe... u nas co roku jest odpust, wesołe miasteczki itd... 13 czerwca... :-):tak:

Dota-dobre!!!!:-D:-D:-D-on był w Gdańsku-może go widziałaś
????:-p:-p:-p-zapomniał dodać że ślini się strasznie i oblizuje paskudnie :-D:-p:oo2:
Elcia-jakiego macie osiołka??takiego dmuchanego???-bo nasz też ma -tylko ostatnio nie chce na mim skakać-znudził się chyba???

reklama
Oj Paula!!!!:wściekła/y: moj mąz 15 lat temu był w przedszkolu....hihi....:-D

Kasia dziewczyny mowią o takim dmuchanym osiołku co w dzien jest zabawką dla dziecka, a w nocy męzowie mają dmuchane lale.....lala:-D:-p

Do góry