reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

i ja sie przyszlam przywitac

jestem po weselu i oczy na zapalki :eek::eek::eek::eek:, o 4 wrocilam i jak zwykle nie moglam spac a o 11 juz pojechalismy do domu.
Zaraz kapiemy Kube i ide spac, wiec dopiero jutro sie odezwe.

ja mam toschibe z vista i jestem zadowolona, na poczatku bylo mi ciezko z vista ale teraz po wielu aktualizcja juz jest spoko

do milego

reklama
dobry wieczór
u nas była straszna burza!!!-waliło jak na wojnie.teraz już jest spokój-ciekawe jak w nocy????
Kuba tak się wyskakał na trampolinie że potem spał 3 godz.i my razem z nim.
Jutrzenko-widać zabawa udana...:tak:
Joanna-Tobie też miłego wieczorka.

co u reszty???-cisza taka....-chyba dziewczyny balują albo odpoczywają???

dobranoc ;)

Ostatnia edycja:
Hej!
Wróciłam, ale jestem padnięta, więc nic nie napiszę ciekawego, bo i nie ma o czym, hehehe.
Byliśmy na weekend u rodziców S. Zleciało szybko, ale mały tak się wyhasał, że szok. Śpi już aniołek, ale jutro pewnie o 5 pobuda. No cóż, takie uroki.
Pozdrawlaju,
dobrej nocki

p/s. Jutro niestety do pracy:-(

ahoj:)
a co wy spicia????
u mnie juz 2 pranie sie pierze i zaraz mykamy je powiesic :) a co tam :)
jestem taka niewyspana :( mała wstaje o 6 kaplica:(
na wekwnd bylismy u rodziców i swietnie sie bawilismy i mała sie wyhasała hihihih przyjechalismy od nich o 17 i do 21 bylismy u nas na podwórku hihihihihih

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA DZIEN DZIECKA DUUUZO ZABAWEK !!!!!!!!

Ostatnia edycja:
witam

wszystkim dzieciom życzę duuuużo zabawek na dzień dziecka:-D:-D:-D

a mamusiam duużo pieniędzy na ich kupowanie:-D:-D

no wreszcie troszke słonka od rana mam nadzieję że dziś juz nie bedzie padało
wczoraj troszkę złapaliśmy słonka po południu na spacerku

a tak poza tym to ...
miłego dnia

dzien dobry baby i babeczki;-);-)

A my saaaami......Krzysiu pojechal na wycieczkę....ale damy rade:tak::tak:
Mam tylko problem z wyprowadzaniem psa....kurka malego nie zsotawie samego i musze go brac ze sobą...jeszcze zeby nasz pies był grzeczny, a on niestety z tych goldenów szalonych i wylewnych....:-D

po upalnym łikendzie dziś troche chłodniej.....ale i tak cieplutko...bylismy sobie juz na dworze, małego pogryzła mrówka- s...ka jedna!!! mam nadzieje,ze nic mu nie bedzie...

mysle co Wam jeszcze napisac....ale to chyba wszystko na chwile obecną...
pozdrawiamy cieplutko!!!:-):-):-)

wszystkim dzieciom tym duzym i tym małym uśmiechu na buzi!!!!:-):-):-)

milego dnia!

oj dota dota no co ty z psem i dzieckiem nie dasz sobie rady ????
ja zawsze z dwojgiem wychodze hehehhe a jak pada to wychodze z psem jak mały śpi :-D

Grzechotka nasz pies jest duzy i strasznie ciagnie na smyczy....ja niestety potrzebuje dwoch rąk zeby go utrzymac, a Krzysio zawsze idzie w swoją strone i troche sie boje....mieszkamy blisko ulicy-a tam samochody,tramwaje.....

hejka
witam się i ja-u nas znowu pada!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kuba śpi a ja piję herbatkę (przywiozłam od mamy świeżą melisę i miętę)-obrywam listki zalewam wrzątkiem i herbatka -hmmmmmmm.....:-) jaki aromat!
kto chce zapraszam!!! :tak::tak::tak: (o ile Wam taka smakuje?)
a...byłam pytać u nas po ile mają te szczepionki dla dzieci-od kleszczy!!!!:szok::szok::szok:-i gały mi wyszły!!!-100zł jedna dawka-a są 3. pierwsza od razu druga po miesiącu trzecia po 9-miesiącach.-poszaleli!!!!!!!

Dota-znam takie szlenizny jeśli chodzi psy.mój tata zajmował się owczarkami niem.hodował je-i u nas zawsze były w domu psy.
skoro Wasz jest taki dziki na smyczy to może kupcie mu-łańcuszek zaciskowy-wtedy pies nie szarpie.....(to nie jest kolczatka!)-zaznaczam-jego działanie jest takie że w momencie kiedy pies ciągnie do przodu-łańcuszek się delikatnie zaciskuje -i pies sam dochodzi do wniosku że lepiej jest jak się nie szarpie!!!coś na tej zasadzie....
Obroża - łańcuszek dla psa firmy niemieckiej (650405307) - Aukcje internetowe Allegro
albo taką smycz -nazywa się "ringówka"-labradory i goldeny chodzą w nich po ringu-na wystawach.
one też są na zasadzie tego łańcuszka-dociskają się kiedy pies próbuje szarpać...
Ringówka, ringówki, różne kolory i grubości (645604616) - Aukcje internetowe Allegro
myślę że wtedy Wasze spacery nie będą tak wyglądały
Animaux01.gif
:tak::tak:;-)
Grzechotko-zapodaj trochę słoneczka do nas.-skoro u Was tak ładnie.

dla wszystkich maluszków-dużo zdrówka i jeszcze więcej zabawek :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiu dziekuje Ci bardzo:tak::tak:
ta ringowka jest bardzo fajna...zamowie dzisiaj moze to pomoze....
My zakladamy mu kolczatke i na niego nie dziala....na szyi zrobiła mu się gestsza siersc i on nic nie czuje...
ide sie polozyc,malutki jzu śpi....
paaa :)

Do góry