Kasiamaj, skoro mu po paracetamolu nie spada, to dawaj mu na zmianę z np. nurofenem, bo to inny skład i może zadziała.Albo kup calpol w czopkach. Niby to dla dzieci od 3 lat, ale jak gorączka nie będzie spadała i po nurofenie, to warto. No, a jak nic nie pomoże to ostry dyżur.
reklama
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
kasiamaj- a próbowaliście letniej kąpieli 
asia ma rację nurofen jest skuteczniejszy, może tego spróbuj
kachawawa- a to miałaś udana kąpiel

asia ma rację nurofen jest skuteczniejszy, może tego spróbuj

kachawawa- a to miałaś udana kąpiel

witam
u nas w koncu zycie wraca do normy, damian juz zdrowy , Pawłowi idą kolejne zeby tak ze na tapecie kilka pobudek nocnych ale chyba juz przywykłam do tego...
jesli chodzi o kleszcze to ja nie nawidze tego dziadostwa , dlatego nigdy nie chodze do lasu bo tam ich najwięcej, chociaz moja mama rok temu miała i to byla w parku w centrum miasta
moj Damian jest zaszczepiony i teraz tylko co 3 lata ma szczepionkę przypominającą, a szczepie go ze względu na to ze co roku jeździ na 3 tygodnie na mazury a tam kleszczy mnóstwo
poza tym zapowiada nam sie zakupowy tydzien bo w sobote juz wybywamy na wczasy i musze sobie sprawic jakis strój kapielowy no i pawłowi kilka drobiazgów:-)
kasiamaj dziewczyny mają racje
a jeszcze jak ja byłam z pawłem w szpitalu to wkładali mu miedzy uda zimny worek z lodem i kładli na boku tak by worek miał przygnieciony nózkami, to mu bardzo pomagało w momentach gdy gorączka nie spadała po panadolu.
no i zycze wam zdrówka, oby nic powaznego malemu nie było - może to tylko zabki
kacha - fajna mialaś kapiel hehehe
stefanka no Pablo robi dokladnie tak samo tylko on nie pokazuje kluczy tylko przynosi buty albo bierze za reke i prowadzi do przedpokoju i na buty pokazuje hehehe
dobra ide sie kąpac
u nas w koncu zycie wraca do normy, damian juz zdrowy , Pawłowi idą kolejne zeby tak ze na tapecie kilka pobudek nocnych ale chyba juz przywykłam do tego...
jesli chodzi o kleszcze to ja nie nawidze tego dziadostwa , dlatego nigdy nie chodze do lasu bo tam ich najwięcej, chociaz moja mama rok temu miała i to byla w parku w centrum miasta

moj Damian jest zaszczepiony i teraz tylko co 3 lata ma szczepionkę przypominającą, a szczepie go ze względu na to ze co roku jeździ na 3 tygodnie na mazury a tam kleszczy mnóstwo

poza tym zapowiada nam sie zakupowy tydzien bo w sobote juz wybywamy na wczasy i musze sobie sprawic jakis strój kapielowy no i pawłowi kilka drobiazgów:-)
kasiamaj dziewczyny mają racje

no i zycze wam zdrówka, oby nic powaznego malemu nie było - może to tylko zabki

kacha - fajna mialaś kapiel hehehe
stefanka no Pablo robi dokladnie tak samo tylko on nie pokazuje kluczy tylko przynosi buty albo bierze za reke i prowadzi do przedpokoju i na buty pokazuje hehehe
dobra ide sie kąpac
viki mysle ze oni by sie dobrze rozumieli hehe oboje przeciez tancza przy dzwieku wiertarki hehhe
hehe no dokładnie:-)

grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
kacha hehehehehe bleeeeeeeee

no to może będzie dziołcha

witam witam
kasia m jak tam kuba dziś a dała ci lekarka cos na drgawki ????bo przy takiej tem moga drgawki być i tak jak wiki mówi trzeba okłady na pachwiny robic i pod pachami
stefka no mądra ta gaja od mamuśki zwiewa
kuba też na spacerze może sam sobie iść nic go nie interesuję kuba jak go ubierę na dwór to stoi przy drzwiach i wali w nie żeby wyjść albo do klamki chce dopśiegnąć a jak chce wyjść to pokazuje na okno i mowi tam tez drzwi otwiera kluczami i R zabiea od samochodu kluczyki i zapala swój samochodzik kluczykami hehehe i mówi przy tym bryyyyyyyyyyy

witam witam
kasia m jak tam kuba dziś a dała ci lekarka cos na drgawki ????bo przy takiej tem moga drgawki być i tak jak wiki mówi trzeba okłady na pachwiny robic i pod pachami
stefka no mądra ta gaja od mamuśki zwiewa

kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
cześć
strasznie się dziś nie wyspałam
kasiamaj- jak Kubuś?
a mój Łukasz to chyba niedługo sam sobie drzwi otworzy, bo już koniuszkami palców dosięga klamki, no i będzie przechlapane

a gdzie jet paula i elcia ?
strasznie się dziś nie wyspałam

kasiamaj- jak Kubuś?
a mój Łukasz to chyba niedługo sam sobie drzwi otworzy, bo już koniuszkami palców dosięga klamki, no i będzie przechlapane

a gdzie jet paula i elcia ?
Ostatnia edycja:
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
hejo
KAL.AGA hihih jestem jestem
u nas bleee pogody ciag dalszy
kiedy to bedzie ciepło
juz mam dosyc
a tak pozatym to nudy... mała jest taka niedobra płaczliwa a nerwowa ze niewiem co koszmar jak niemoze czegos zrobic cos jej sie nie udaje to sie kładzie i wyje
kiedy to sie skonczy
zeby tez ida i wyjsc nie moga ah
wczoraj tak deszcz lał a ana taka marudna az wziełam ja na podwórek i po kałuzach se hasała hihihhi a jaka szczesliwa no mówie wam
i to jest prawda ze dziecko brudne to dziecko szczesliwe
KAL.AGA hihih jestem jestem
u nas bleee pogody ciag dalszy
a tak pozatym to nudy... mała jest taka niedobra płaczliwa a nerwowa ze niewiem co koszmar jak niemoze czegos zrobic cos jej sie nie udaje to sie kładzie i wyje
wczoraj tak deszcz lał a ana taka marudna az wziełam ja na podwórek i po kałuzach se hasała hihihhi a jaka szczesliwa no mówie wam
reklama
dotaZ
Fanka BB :)
dzien doberek:-):-):-)
Moj tato juz w domu,wszystko juz ok...wiadomo musi teraz bardziej uwazac,brac lekarstwa.....ale najwazniejsze,ze jest w domu
dziekuje dziewczyny!!!! wiecie jaka ulga-taki mam dzis świetny humor...
A Krzysio jeszcze śpi....co za śpioch jeden....zaraz mu zaspiewam to od razu się obudzi

Stefa ja Ci moge psa oddac juz teraz,nawet moge Ci dopłacić...zebys tylko go wzięła...;-)
Malutki wstanie, zje śniadanko i uciekamy na dwór...zajrze w porze drzemki
pozdrawiam Was laseczki i milego dnia:-)
Moj tato juz w domu,wszystko juz ok...wiadomo musi teraz bardziej uwazac,brac lekarstwa.....ale najwazniejsze,ze jest w domu

A Krzysio jeszcze śpi....co za śpioch jeden....zaraz mu zaspiewam to od razu się obudzi

Stefa ja Ci moge psa oddac juz teraz,nawet moge Ci dopłacić...zebys tylko go wzięła...;-)
Malutki wstanie, zje śniadanko i uciekamy na dwór...zajrze w porze drzemki

pozdrawiam Was laseczki i milego dnia:-)