reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasiamaj, skoro mu po paracetamolu nie spada, to dawaj mu na zmianę z np. nurofenem, bo to inny skład i może zadziała.Albo kup calpol w czopkach. Niby to dla dzieci od 3 lat, ale jak gorączka nie będzie spadała i po nurofenie, to warto. No, a jak nic nie pomoże to ostry dyżur.

reklama
kasia maj ja tez bym robila tak jak asia pisze bo tak mi lekarz mowila zeby na zmiane dawac.
i tylko dodam ze nie napisalam ze kolczatka to to samo co lancuszek :)
kacha wawa dobre hehhe

witam

u nas w koncu zycie wraca do normy, damian juz zdrowy , Pawłowi idą kolejne zeby tak ze na tapecie kilka pobudek nocnych ale chyba juz przywykłam do tego...

jesli chodzi o kleszcze to ja nie nawidze tego dziadostwa , dlatego nigdy nie chodze do lasu bo tam ich najwięcej, chociaz moja mama rok temu miała i to byla w parku w centrum miasta:tak:
moj Damian jest zaszczepiony i teraz tylko co 3 lata ma szczepionkę przypominającą, a szczepie go ze względu na to ze co roku jeździ na 3 tygodnie na mazury a tam kleszczy mnóstwo:tak:

poza tym zapowiada nam sie zakupowy tydzien bo w sobote juz wybywamy na wczasy i musze sobie sprawic jakis strój kapielowy no i pawłowi kilka drobiazgów:-)

kasiamaj dziewczyny mają racje:tak:a jeszcze jak ja byłam z pawłem w szpitalu to wkładali mu miedzy uda zimny worek z lodem i kładli na boku tak by worek miał przygnieciony nózkami, to mu bardzo pomagało w momentach gdy gorączka nie spadała po panadolu.
no i zycze wam zdrówka, oby nic powaznego malemu nie było - może to tylko zabki:sorry:

kacha - fajna mialaś kapiel hehehe

stefanka no Pablo robi dokladnie tak samo tylko on nie pokazuje kluczy tylko przynosi buty albo bierze za reke i prowadzi do przedpokoju i na buty pokazuje hehehe

dobra ide sie kąpac

viki mysle ze oni by sie dobrze rozumieli hehe oboje przeciez tancza przy dzwieku wiertarki hehhe
o zaraz sylwia m wpadnie bo sie skonczyl ten badziewiasy serial hehe

kacha hehehehehe bleeeeeeeee:-D:-D:-D:-D no to może będzie dziołcha:-D:-D

witam witam

kasia m jak tam kuba dziś a dała ci lekarka cos na drgawki ????bo przy takiej tem moga drgawki być i tak jak wiki mówi trzeba okłady na pachwiny robic i pod pachami

stefka no mądra ta gaja od mamuśki zwiewa :-D:-D kuba też na spacerze może sam sobie iść nic go nie interesuję kuba jak go ubierę na dwór to stoi przy drzwiach i wali w nie żeby wyjść albo do klamki chce dopśiegnąć a jak chce wyjść to pokazuje na okno i mowi tam tez drzwi otwiera kluczami i R zabiea od samochodu kluczyki i zapala swój samochodzik kluczykami hehehe i mówi przy tym bryyyyyyyyyyy:-D:-D

cześć
strasznie się dziś nie wyspałam:no:

kasiamaj- jak Kubuś?

a mój Łukasz to chyba niedługo sam sobie drzwi otworzy, bo już koniuszkami palców dosięga klamki, no i będzie przechlapane:szok::szok::szok:

a gdzie jet paula i elcia ?

Ostatnia edycja:
hejo:)
KAL.AGA hihih jestem jestem:)
u nas bleee pogody ciag dalszy:( kiedy to bedzie ciepło:(juz mam dosyc:(
a tak pozatym to nudy... mała jest taka niedobra płaczliwa a nerwowa ze niewiem co koszmar jak niemoze czegos zrobic cos jej sie nie udaje to sie kładzie i wyje :( kiedy to sie skonczy:( zeby tez ida i wyjsc nie moga ah
wczoraj tak deszcz lał a ana taka marudna az wziełam ja na podwórek i po kałuzach se hasała hihihhi a jaka szczesliwa no mówie wam :) i to jest prawda ze dziecko brudne to dziecko szczesliwe:)

reklama
dzien doberek:-):-):-)

Moj tato juz w domu,wszystko juz ok...wiadomo musi teraz bardziej uwazac,brac lekarstwa.....ale najwazniejsze,ze jest w domu:tak::tak:dziekuje dziewczyny!!!! wiecie jaka ulga-taki mam dzis świetny humor...

A Krzysio jeszcze śpi....co za śpioch jeden....zaraz mu zaspiewam to od razu się obudzi:-D:-D

Stefa ja Ci moge psa oddac juz teraz,nawet moge Ci dopłacić...zebys tylko go wzięła...;-)
Malutki wstanie, zje śniadanko i uciekamy na dwór...zajrze w porze drzemki:tak:
pozdrawiam Was laseczki i milego dnia:-)

Do góry