reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
eee nie idź chyba ze masz coś fajniejszego do roboty:-p

już cię nie ma? :-(
hmm nikogo nie ma chyba:sorry::confused2:

no cóż to jak już nikogo nie ma to i ja znikam, dobrej nocki
(kasiamaj dla ciebie szczególnie- owocnej:-p:-))

Ostatnia edycja:
hello!!!
wstawać co to za spanie:-p:-D
a ja mam dziś wolne bo pada deszczyk i jest zimno więc doprowadzę troszkę do do użytku:tak::-D
paula będę wpadać;-):tak::-D
jutrzenka mi też zaproponowali szczepienie na kleszcze ale u nas kosztuje 75zł i chyba się zdecyduje a tak swoją drogą ciekawe czemu u was drożej....
idę pić kawkę i coś zrobić :tak:
pa miłego dnia!!!!!

cześć:-)
ale paskudna pogoda,i brr zimno:-(
a ja już nie śpię od 5 rano, moje dziecię nie da mi pospać nawet w weekend:no::-(
ale dużo nie popiszę bo mały siedzi mi na kolanach:sorry:

w czwartek znów nie mieliśmy szczepienia bo Łukasz chory:-(już drugi tydzień przekładamy, ciekawe czy za tydzień będzie:sorry:

oj mały marudzi może potem wpadnę
miłego dnia

dzien doberek:-):-):-)
przesyłam troche słoneczka i ciepła
Temps03.gif
mam nadzieje,ze zrobi sie u Was cieplej;-)

My się pakujemi i uciekamy na weekend poza miasto, wracamy jutro ale pozno...tak wiec do poniedzialku laseczki:-):-)

Miłego łikendowania!!!!
uśmiechu,zdrówka,odpoczynku......:tak:
Smiley-IPB-283.gif

VroumVroum14.gif

witka babeczki
my już od rana w gościach
u nas też pogoda do kitu!!!-zimno szaro-buro -i wieje!!!
Temps19.gif
Temps20.gif
Temps21.gif

Kuba wstał dziś przed 6-tą dostał pić i przysnął,potem się przebudził po godzinie bo się zesikał i mu przeleciało-przebrałam go i znów zasnął -wstał po 9-ej.....:tak:-więc i my mogliśmy sobie trochę poleniuchować!!!
Dota-życzę Wam dobrej pogody!!-bo mówili że nad morzem tak samo jak u nas +burze!!!
Iza-to żle Ci się wydaje :tak:;-)-z tym pisaniem;-)
Aga-trzymaj trzymaj :tak:-choć nie o to mi chodziło :-p
Joanna-to chyba nie dużo??-ta szczepionka,ja nie pytałam bo ta babka była na urlopie a inna nie wiedziała :shocked2::no:-też myślę zeby zaszczepić Kubunia.bo u nas to wszędzie albo trawa na łące albo z J chodzimy do lasu.

co u reszty mamusiek????
miłego dnia dla Was!!!
i pięknej pogody!!!
Temps04.gif

oby się poprawiła!!!!

Hej.

U nas też paskudna pogoda. Zimno i mokro:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja od rana siedzę i piekę ciasta bo o 17 do Stasia przychodzą goście:tak::tak::tak: A mąż w ramach prezentu na dzień dziecka zabrał Stasia jego kuzyna do pracy gdzie przejada się wózkiem widłowym, koparką i ciężarówką:tak::tak::tak::tak:

A ja dziś dostałam @ i bardzo się cieszę bo spóźniała mi się tydzień i już zaczynałam mieć niezłego stracha:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

reklama
zrobiłam zakupy
i nadal leje!!!! zmokłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tak się rozpadało..nawet na dwór nie można szkodnika zabrać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zaraz jedziemy do drugiej babci na obiad-dziś placki po węgiersku mniam mniam!!!:-p:-p:-p
Weroniczko-fajny pomysł z tymi pojazdami....:-D:tak:;-)

Do góry