reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Weroniczko wszystkiego najlepszego dla Stasia :-)
U nas tak samo jak u cielęcinki Stefanki jest zajefajna pogoda i grzech w domu siedzieć, więc znowu mykam sobie na ogród :-) Aż mi się pot po cyckach leje tak jest gorąco :-p
Buźka laseczki
calus3.jpg

reklama
Czesc czesc witam sie i ja....:-)
U nas tez slicznie dzis! Nareszcie! W koncu mamy prawo do jednego dnia ladnego, nie dziewczyny? Wy mialyscie caly maj!:rofl2:

Od rana sobie wiec latamy z malym, a teraz to juz przyszlam, ale i tak na ogrodku siedzielismy, Olis kosil trawke swoja kosiarka, bawil sie zabaweczkami, oh aby tak ladnie czesciej bylo.....:tak:

100 lat Stasiu!!!

Buuu... skończyły się moje seriale :-( przerwa do września... :confused2:
Nudy...

A co porabiacie miłe Panie? ;-):-)

Idę kąpać małą, bo nie spała dziś w dzień to padnie wcześniej... ;-)

hello!!!!
u nas też zimno że było trzeba w piecu przepalić:tak:
szogunek wykąpany i się bawi ciekawe kiedy pójdzie spać:crazy:
sto latek dla Stasia...
poczytam co u was....

dota u mnie się sprawdziło :tak: tabsów przy @ nareszcie nie biorę bo mnie aż tak nie boli ale za to mam bardziej obfite no i jak to mój mąż stwierdził: pms zaczyna mi się 4 dni po @ :-D:-D:-D
asia moja bidon też do góry przechyla i nie chce wtedy lecieć :-D i wiesz co robi? potrząsa bo myśli że wyleci :-D:-D:-D chrzani jej się z kubkami :-D ale jej tłumaczę, że jak ma bidon to buteleczkę musi trzymać w dół ;-)

wiecie jak ja dzisiaj zmarzłam w domu :szok: okna pozamykane a zimno jak pierun! męczyłyśmy się z młodą dzisiaj bo pogoda kiepska i jakoś zleciało ;-) sama już się dłużej bawi to mam większy luzik :-)

witam się i ja!!!

Paula-nie odchodż :no::-p
Jula pomysłowa widzę z tymi siuśkami :-D-czyli z moim wszystko ok!!!-a już się bałam :-p
Elcia-może zrób coś podobnego do tego obrazu który Paula dała mamie???możesz wstawić tam fotki rodziców-np.z ich ślubu i obecne...jakoś fajnie to razem połączyć wierszyk do tego......
Dota-jak Twój brzuszek???
Asiu-u nas z bidonem to samo-musiałam dać avent-bo by mi młody z pragnienia padł...tak samo bidonem rzucał i wrzeszczał ze złości.....
Kacha-ale masz seksi usteczka :-D:-p;-)
Aga-???
Kata????-EDIT-już wiem co u Was ;)
Joanna-tak tak -wpadaj cześciej.:tak:;-)
a gdzie jest Pryzybelka??????

witam

kupilam dzis wreszcie buty w rozmiare 35normalnie zalamka, nic nie ma w takim rozmiarze :eek::eek::eek:

Kasia Pryzybelka jest w Polsce :tak::tak:

jutro ide na wesele, ciekawe jak bedzie :hmm::hmm: pogoda marna niestety :no::no:

reklama
cześć dzieweczki:-)

wpadam się przywitać
troszkę mnie nie było ale jestem mocno zajęta:wściekła/y:
dziś się urwałam z kursu godzinkę tak że wróciłam o 19:happy:
na dodatek tego wszystkiego mamy w pracy kontrol z ZUSu :szok::szok::szok: :szok::szok::szok:

wszytkiego naj dla Stasia

kasiamaj- oczywiście że tak:tak::tak:(a za co?:zawstydzona/y::sorry:;-):-D)

Do góry