reklama
Paula21
Grudzień '07
Witam...
U nas też pogoda do kitu... Pada, pada....
Miałam pracować ale klientka mi się pochorowała i siedzę.
Kasiamaj gdzie sika? Najczęściej na podłogę jak ją puszczę bez pmpka... i myje sobie potem w tym nóżki i rączki

Asia wezmę z Ciebie przykład i też posprzątam :-)
A potem pójdziemy na deszczowy spacerek w kaloszach...
:-)
Weronika czekamy na foty tortu... :-)
Elcia może powiększ ich ślubne zdjęcie i opraw w piękną ramę. ;-)
Zmykam bo mam gościa na kawkę ;-):-)
U nas też pogoda do kitu... Pada, pada....
Miałam pracować ale klientka mi się pochorowała i siedzę.
Kasiamaj gdzie sika? Najczęściej na podłogę jak ją puszczę bez pmpka... i myje sobie potem w tym nóżki i rączki

Asia wezmę z Ciebie przykład i też posprzątam :-)
A potem pójdziemy na deszczowy spacerek w kaloszach...

Weronika czekamy na foty tortu... :-)
Elcia może powiększ ich ślubne zdjęcie i opraw w piękną ramę. ;-)
Zmykam bo mam gościa na kawkę ;-):-)
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
a u nas heheh zlosliwie dla was jest cudowna pogoda !! my wlasnie wstalismy i musze sie zbierac bo na 11 ide na masaz!!
elcia nie wiem jeszcze ale moze jak sie zrelaksuje na masazu to ci powiem hehe
pozdrawiam was cielecinki hehe
elcia nie wiem jeszcze ale moze jak sie zrelaksuje na masazu to ci powiem hehe
pozdrawiam was cielecinki hehe
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
witam
glowa mi peka przez ta pogode

i dalej nie mam na nic czasu.
Wczoraj bylam na wosku

, pachy i nogi do zniesienia ale bikini 

kuba biedny wczoraj strasznie plakal, podobno az sie zanosil i odruch wymiotny mial, moze go bolalo po szczepieniu, w nocy sie przebudzil i chcial do nas, bidulek :-(
Weroniczka STO LAT dla Stasia
i mykam bo robota wrrr
glowa mi peka przez ta pogode

i dalej nie mam na nic czasu.
Wczoraj bylam na wosku

kuba biedny wczoraj strasznie plakal, podobno az sie zanosil i odruch wymiotny mial, moze go bolalo po szczepieniu, w nocy sie przebudzil i chcial do nas, bidulek :-(
Weroniczka STO LAT dla Stasia
i mykam bo robota wrrr
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
heja
sto lat dla stasia

asia i dota no to ja przec wiem ile zarabia nauczyciel w pańswtówce ale szkoła prywatna nie daje etatu ja pracuje juz 6 lat w prywatnej szkole i nie żle zarabiam ale co z tego jak na zlecenie a a chcę mieć etacik malutki a do tego zarabiać w prytwatnej szkole
wiecie co jak sie dzis wnerwiłam mielismy dzis wizyte u alergologa pańswowo 2 miesiące czekalismy no i jade rano na 9 musiałam wziąść taxi wchodze a pani do mnbie że wizytry pańswoe sa odwołane

no kkk..... 

ja wczoraj jeszcze dzwoniłam żeby sie upewnic czy napewno i nic mi pipa nie powiedziała jeszcze przypomniała że trzeba skierowanie przynieść a dzis prosze i mówi że ona sms wysłała ja jej na to że chyba nie doszedł bo przyjechałam 

aa miałam się zapytać was dota i paula wy macie takie kostiumy cale na plażę jak to sie będzie sprawdzało lepiej taki kostium cały czy spodenki i bluzeczka nad morze mam dla kuby kapielówki spodenki ale chyba nie za bardzo to dobrze zeby latał bez koszulki nie spoci sie dziecko za bardzo w taki kostiumie nurka i jak to sie im nosi
ide zobaczyc co z moim ciastem z truskawkami
sto lat dla stasia

asia i dota no to ja przec wiem ile zarabia nauczyciel w pańswtówce ale szkoła prywatna nie daje etatu ja pracuje juz 6 lat w prywatnej szkole i nie żle zarabiam ale co z tego jak na zlecenie a a chcę mieć etacik malutki a do tego zarabiać w prytwatnej szkole
wiecie co jak sie dzis wnerwiłam mielismy dzis wizyte u alergologa pańswowo 2 miesiące czekalismy no i jade rano na 9 musiałam wziąść taxi wchodze a pani do mnbie że wizytry pańswoe sa odwołane

aa miałam się zapytać was dota i paula wy macie takie kostiumy cale na plażę jak to sie będzie sprawdzało lepiej taki kostium cały czy spodenki i bluzeczka nad morze mam dla kuby kapielówki spodenki ale chyba nie za bardzo to dobrze zeby latał bez koszulki nie spoci sie dziecko za bardzo w taki kostiumie nurka i jak to sie im nosi
ide zobaczyc co z moim ciastem z truskawkami

Ostatnia edycja:
dotaZ
Fanka BB :)
dzien dobry:-):-):-)
Grzechotko juz Ci szybko odpowiadam ale w zamian prosze kawałek tego ciasto co tak ładnie pachnie;-)
My uzywamy ten kostium na basen-małemu jest w nim cieplej....;-)
A nad morze to spodenki kapielowki,koszulki na ramiaczakch....czy nawet bez ale to tylko raniutko....:-)
u nas słoneczko....kurka blaszka wczoraj nagadli ze bedzie deszcz..cos im sie popierniczyło
100 latek dla Stasia!!!
)
uciekam bo Mufinek meczy psa...szkodnik jeden na glowe mu wchodzi....
milego piatku!!! :-):-):-)
Grzechotko juz Ci szybko odpowiadam ale w zamian prosze kawałek tego ciasto co tak ładnie pachnie;-)
My uzywamy ten kostium na basen-małemu jest w nim cieplej....;-)
A nad morze to spodenki kapielowki,koszulki na ramiaczakch....czy nawet bez ale to tylko raniutko....:-)
u nas słoneczko....kurka blaszka wczoraj nagadli ze bedzie deszcz..cos im sie popierniczyło

100 latek dla Stasia!!!
uciekam bo Mufinek meczy psa...szkodnik jeden na glowe mu wchodzi....

milego piatku!!! :-):-):-)
Ostatnia edycja:
Paula21
Grudzień '07
Grzechotka mam ten kostium ale go nie używałam rok temu bo za duży był...
No i tak się zastanawiam czy jak się dziecko zmoczy to nie będzie mu bardziej zimno w tym kostiumie.
Skóra dość szybko wysycha a taki materiał to mokry i mokry... 
No a jeśli chodzi o ochronę przed słońcem to bardziej skłonna byłabym chyba do bawełnianej koszulki, bo to sztuczny materiał jest...
Myślę że jak się zaopatrzysz w filtr SPF50 to może w kąpielówkach latać ;-) ewentualnie np. koszulka bez rękawków;-)
Ten kostium to kupiłam w Secend Hand bardziej żeby mieć niż używać
bo wydaje się mało praktyczny chyba.
Na basen mamy kostium na ramiączka
No i dawaj tego ciasta
;-)
Jutrzenka oby główka nie bolała... ;-)
No i tak się zastanawiam czy jak się dziecko zmoczy to nie będzie mu bardziej zimno w tym kostiumie.

No a jeśli chodzi o ochronę przed słońcem to bardziej skłonna byłabym chyba do bawełnianej koszulki, bo to sztuczny materiał jest...

Myślę że jak się zaopatrzysz w filtr SPF50 to może w kąpielówkach latać ;-) ewentualnie np. koszulka bez rękawków;-)

Ten kostium to kupiłam w Secend Hand bardziej żeby mieć niż używać

Na basen mamy kostium na ramiączka

No i dawaj tego ciasta

Jutrzenka oby główka nie bolała... ;-)
dotaZ
Fanka BB :)
Ela badz dzielna!;-) a u nas tak ładnie...hihii..tylko wieje...i wieje....oby czegos ten wiatr nie przywiał....
Brzuszek mnie boli i do tego plecy.....czemu nie jestem facetem??? przynajmniej bym sie tak nie meczyła
Kiedys słyszalam takie bzdury w stylu: jak urodzisz dziecko to wszystko minie....miesiaczki nie beda bolesne...taaaa i co?wezme no-spe.....
Brzuszek mnie boli i do tego plecy.....czemu nie jestem facetem??? przynajmniej bym sie tak nie meczyła

Kiedys słyszalam takie bzdury w stylu: jak urodzisz dziecko to wszystko minie....miesiaczki nie beda bolesne...taaaa i co?wezme no-spe.....

reklama
Ale mnie wpienia ten mój troll mały - wyje i wyje, jęczy i niewiadomo o co mu chodzi.
Kupiłam mu ten bidon nuby i się wpienia bo nie umie z niego pić. Przechyla, bo wydaje mu się, że to działa jak kubek. I rzuca nim jak nie leci i się obraża. Ale nie dam mu aventa, niech się uczy, no nie.
Grzechotka, jak to nie dają etatu w szkole prywatnej? Dają, dają... Ja nie mówię o szkole językowej tylko np. o zwykłej typu podstawówka tylko prywatnej.
Normalnie, zaraz wyjdę z domu i zostawię tego szkodnika samego

Kupiłam mu ten bidon nuby i się wpienia bo nie umie z niego pić. Przechyla, bo wydaje mu się, że to działa jak kubek. I rzuca nim jak nie leci i się obraża. Ale nie dam mu aventa, niech się uczy, no nie.
Grzechotka, jak to nie dają etatu w szkole prywatnej? Dają, dają... Ja nie mówię o szkole językowej tylko np. o zwykłej typu podstawówka tylko prywatnej.
Normalnie, zaraz wyjdę z domu i zostawię tego szkodnika samego