reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Witam...

U nas też pogoda do kitu... Pada, pada....
Miałam pracować ale klientka mi się pochorowała i siedzę.

Kasiamaj gdzie sika? Najczęściej na podłogę jak ją puszczę bez pmpka... i myje sobie potem w tym nóżki i rączki :eek::laugh2:

Asia wezmę z Ciebie przykład i też posprzątam :-)

A potem pójdziemy na deszczowy spacerek w kaloszach... :tak::-)

Weronika czekamy na foty tortu... :-)

Elcia może powiększ ich ślubne zdjęcie i opraw w piękną ramę. ;-)

Zmykam bo mam gościa na kawkę ;-):-)

a u nas heheh zlosliwie dla was jest cudowna pogoda !! my wlasnie wstalismy i musze sie zbierac bo na 11 ide na masaz!!
elcia nie wiem jeszcze ale moze jak sie zrelaksuje na masazu to ci powiem hehe
pozdrawiam was cielecinki hehe

witam

glowa mi peka przez ta pogode :angry::angry::angry::angry::angry:

i dalej nie mam na nic czasu.

Wczoraj bylam na wosku :eek::eek::eek::eek:, pachy i nogi do zniesienia ale bikini :eek::eek::eek::eek::eek:

kuba biedny wczoraj strasznie plakal, podobno az sie zanosil i odruch wymiotny mial, moze go bolalo po szczepieniu, w nocy sie przebudzil i chcial do nas, bidulek :-(

Weroniczka STO LAT dla Stasia

i mykam bo robota wrrr

heja

sto lat dla stasia :-D:-D
asia i dota no to ja przec wiem ile zarabia nauczyciel w pańswtówce ale szkoła prywatna nie daje etatu ja pracuje juz 6 lat w prywatnej szkole i nie żle zarabiam ale co z tego jak na zlecenie a a chcę mieć etacik malutki a do tego zarabiać w prytwatnej szkole

wiecie co jak sie dzis wnerwiłam mielismy dzis wizyte u alergologa pańswowo 2 miesiące czekalismy no i jade rano na 9 musiałam wziąść taxi wchodze a pani do mnbie że wizytry pańswoe sa odwołane :angry::angry::angry::angry: no kkk..... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja wczoraj jeszcze dzwoniłam żeby sie upewnic czy napewno i nic mi pipa nie powiedziała jeszcze przypomniała że trzeba skierowanie przynieść a dzis prosze i mówi że ona sms wysłała ja jej na to że chyba nie doszedł bo przyjechałam :angry::angry::angry:

aa miałam się zapytać was dota i paula wy macie takie kostiumy cale na plażę jak to sie będzie sprawdzało lepiej taki kostium cały czy spodenki i bluzeczka nad morze mam dla kuby kapielówki spodenki ale chyba nie za bardzo to dobrze zeby latał bez koszulki nie spoci sie dziecko za bardzo w taki kostiumie nurka i jak to sie im nosi
ide zobaczyc co z moim ciastem z truskawkami:-D

Ostatnia edycja:
dzien dobry:-):-):-)

Grzechotko juz Ci szybko odpowiadam ale w zamian prosze kawałek tego ciasto co tak ładnie pachnie;-)
My uzywamy ten kostium na basen-małemu jest w nim cieplej....;-)
A nad morze to spodenki kapielowki,koszulki na ramiaczakch....czy nawet bez ale to tylko raniutko....:-)

u nas słoneczko....kurka blaszka wczoraj nagadli ze bedzie deszcz..cos im sie popierniczyło:-D

100 latek dla Stasia!!! :))
uciekam bo Mufinek meczy psa...szkodnik jeden na glowe mu wchodzi....:crazy:

milego piatku!!! :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Grzechotka mam ten kostium ale go nie używałam rok temu bo za duży był...

No i tak się zastanawiam czy jak się dziecko zmoczy to nie będzie mu bardziej zimno w tym kostiumie.:sorry: Skóra dość szybko wysycha a taki materiał to mokry i mokry... :sorry:
No a jeśli chodzi o ochronę przed słońcem to bardziej skłonna byłabym chyba do bawełnianej koszulki, bo to sztuczny materiał jest... :sorry:

Myślę że jak się zaopatrzysz w filtr SPF50 to może w kąpielówkach latać ;-) ewentualnie np. koszulka bez rękawków;-):tak:

Ten kostium to kupiłam w Secend Hand bardziej żeby mieć niż używać :rofl2: bo wydaje się mało praktyczny chyba.

Na basen mamy kostium na ramiączka :tak:

No i dawaj tego ciasta :-D;-)

Jutrzenka oby główka nie bolała... ;-)

a u nas szaleje burza a tak ładnie sie zapowiadało
jezu jak sie boje :( nienawidze burz i grzmi tak mocno brrrr
RATUNKU NICH KTOS WPADNIE ZE MNA POSIEDZIEC:(

Ela badz dzielna!;-) a u nas tak ładnie...hihii..tylko wieje...i wieje....oby czegos ten wiatr nie przywiał....
Brzuszek mnie boli i do tego plecy.....czemu nie jestem facetem??? przynajmniej bym sie tak nie meczyła:rofl2:
Kiedys słyszalam takie bzdury w stylu: jak urodzisz dziecko to wszystko minie....miesiaczki nie beda bolesne...taaaa i co?wezme no-spe.....:tak:

reklama
Ale mnie wpienia ten mój troll mały - wyje i wyje, jęczy i niewiadomo o co mu chodzi.
Kupiłam mu ten bidon nuby i się wpienia bo nie umie z niego pić. Przechyla, bo wydaje mu się, że to działa jak kubek. I rzuca nim jak nie leci i się obraża. Ale nie dam mu aventa, niech się uczy, no nie.

Grzechotka, jak to nie dają etatu w szkole prywatnej? Dają, dają... Ja nie mówię o szkole językowej tylko np. o zwykłej typu podstawówka tylko prywatnej.

Normalnie, zaraz wyjdę z domu i zostawię tego szkodnika samego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry