reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej

u nas słonko już wczoraj na wieczór sie pojawilo o 18 zrobiło sie tak gorąco że na krótki rękawa było nawet za gorąco a chwile wcześniej lało i burza była ta pogioda jest porabana

bylismy wczoraj na sali zabaw kuba tak się rozszalał r wszedł z nim na gór ę na te tunele wspinaczkowe on sie nic nie bał szalał biegał przechodził przez wszystko :-D:-D pływał w piłkach skakał normalnie jak nie on bo zawsze potrzebował ghofdziny żeby sie rozruszać a tu po godzinie to wszyscy bylismy tak zmęczeni :-D:-D

ja dziś i jutro mam oststni dzień pracy a potem wakacje :-D:-Dszkodaq tylko że na kuroniówke musze iść żeby mi jakaś kasa na wakacje wpadła :baffled:

miłego sloneczznego dnia

reklama
hejo:)
Stefanka:) jeny ale sie nasmialismy :) wlep pałe temu co cie tak chlusną:)a z drugiej strony to podziwiam za odwage:)

u nas pogoda do bani bleeee pada i pada juz mam dosyc tej porabanej pogody:(

i chyba tyle
miłego dzionka lasencje :)

Hejo!!!

My jednak wczoraj pojechalismy na ten piknik rodzinny :-) super było... mała się wyszalała i nawet wygrała konkurs taneczny hihihi... gwiazda normalnie mi rośnie...

Spadam bo mam za godzinę klientkę a jeszcze mam kurs do sklepu...

paaaaaa.... miłego dnia... :-)

Jutrzenka tobie znów suwaczki stoją??? wszystko działa...

Paula kurde niby dziala, przybyl u kuby jeden dzien ale powinno byc 6 dni :eek::eek:, musze od nowa zrobic ale tu w pracy mi sie nie otwiera :eek::eek:

edit

a moj suwak tez zle idzie, dzis mam 9 lat i 1 tydzien :eek:

Ostatnia edycja:
jutrzenka ja widze 9 i 5 dni
a kuba 1 rok 5 miesięcy 2 tyg i 6 dni

my bylismy na spacerku kuba przyniósł mi buty kazał nałożyc i poszedł do drzwi to trzeba było iść :)))

Grzechotka Kuby juz naprawilam a ten drugi jeszcze nie bo ciagle mnie wywala :angry::angry:

dzien dobry siostro :-):-)

edit

juz działaja moje suwaczki

Ostatnia edycja:
Jeny siostra Ty nic nie umiesz....:-D:-pA zresztą do pracy!!!;-)

idziemy na dwór...niech dziecko się troche przwietrzy:-)

Majoszka to jak soptykamy sie we czwartek???

elo elo elo!!!!! (witam sie Elcię wołam...:-D:-D:-D)

no i sami...J wyjechał gdzieś pod Wrocław na szkolenie
a my u dziadków.
oddałam rano kupkę K.do badania....

Grzechotko-fajnie że Kuba taki odważniacha...:tak::-D
Elcia-miłego lasencjo :-D
Dota-jasne!!!! że tak...my już w środę będziemy ruszać na Gdańsk jak J wróci z pracy.i mamy plan zostać aż do niedzieli.-no chyba że u Was coś się zmieniło???? a jak Elcia???-będzie???

no właśnie bo Kata pytała czy Kuba śpi w skarpetkach...???
a jak wasze grudniaki?????
nasz od małego śpi w skarpetkach.

Ostatnia edycja:
reklama
cześć kobiałeczki! tęskniłyście? ;-):-) ja już wróciłam z wampirzego światka i nie mam co czytać buuuuu :-(
u nas wesolutko! dziadkowie kupili młodej dmuchanego osiołka za 5 zł na giełdzie staroci i młoda skacze na nim jak nie wiem :szok: mieliśmy jej kupić nowego w lidlu ale wszystkie wykupili barany :wściekła/y: oczywiście furorę robi temat ogonka :-D
młoda na nim skacze i woła "jo!" (wio!) :-D no mówię wam jaki ubaw :-D
poza tym coraz więcej powtarza, gada (ostatnio hitem jest "jajo" ;-))
a t. przedwczoraj umył jej włosy oliwką :-D strąki miała na głowie i wczoraj operację trza było powtórzyć tyle, że szamponem ;-) ale muszę jej kupić rondo kąpielowe bo niechętnie płuka głowę :sorry:

a popołudniu przychodzi moja kuzyneczka z dwoma córeczkami na kawkę...

Do góry