• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
kasia stęskniłam się za wami :zawstydzona/y: ale też byłam ciekawa zakończenia książki ;-)

na wyborach byliśmy (asia pytała). zawsze chodzę bo uważam to za swój obywatelski obowiązek :-) nawet jak nie wiem na kogo głosować, nie ma nieraz kandydata to idę dla frekwencji :-p

kasia stęskniłam się za wami :zawstydzona/y: ale też byłam ciekawa zakończenia książki ;-)

na wyborach byliśmy (asia pytała). zawsze chodzę bo uważam to za swój obywatelski obowiązek :-) nawet jak nie wiem na kogo głosować, nie ma nieraz kandydata to idę dla frekwencji :-p

edit: przejadły się już truskawkami? :-p bo ja jeszcze nie! :-)

Kata-to bardzo miło bardzo...:tak::tak::tak:;-):-)

mój szkodnik wariuje z ciotką klotką...
o,....wyszło słonko
-musze dziś buty do szewca zanieść-wylazła sierota do miasta i fleki od szpilek zgubiła!!!:-p:sorry::laugh2:
i może sobie jakiś kolor na łepetynę zarzucę co by się jakoś prezentować- w końcu do Doty jadę...:-D:-p

Kata witaj babo:-p;-)

Ja jakos tak za truskwkami nigdy nie przepadałam....ale troche zjadłam....nooo....Mufinek za to je dwie miseczki truskawek dziennie:tak:

Wrócilismy ze spacerku i u nas juz tradycyjnie mały zasnął od razu.....ale sie nachodził,nazbieral sie kapsli,patyczkow...zaraz wkelje Wam fotke...

Kasiu u nas nic sie nie zmieniło...zobaczymy tylko jak z pogodą i wybierzemy najcieplejszy dzien;-)

Dota-pewnie- będziemy w zmowie...:-D:-D:-D
Kata-a dawałaś rozgniecione widelcem z odrobiną cukru???
Kuba nasz boi się truskawek ale trochę poskubał takie rozgniecione z cukrem.

Kata niee!!! morzem niee....ja nie chodze sama z małym nad morze...mam cały 1km.....wyobrazasz sobie....tak daleko mi sie nie chce:-Dhihi;-)

tak Krzysio zasnął...ciesze sie ,ze tak sie dogaduje z psem i pies mu na wszystko pozwala:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry