reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej

wrocilismy z grilla o 21:30, kuba padl. Pogoda sie schrzanila, od rana bylo super a po 17 zaczelo padac, ale potem przestalo wiec posiedzielismy do 21 i poszlismy jszcze na herbatke i ciasto do R brata do domu.

Stefcia :-D:-D:-D, ja myslalam ze Ty bedziesz w futrze misia :-D:-D:-D, ach ta moja wyobraznia. Ale dzieciak mial cela :-D:-D:-D

Kasia oj biedy ten Kubunio, oby juz bylo ok

ide spa bo padam

a jeszcze 3 dni i zakopane wita :tak::tak::tak::tak:

hej
oj paskudnie paskudnie!!!!
i pogoda paskudna
i ja paskudnie się czuję..............
po śniadaniu się położyłam na chwilkę i wstałam przed 13-tą :szok:
nawet nie wiem kiedy J przyszedł do pokoju Kubę włożyć do łóżeczka bo ten też odpadł...........

miłej niedzieli dla Was!!!!

wpadnę jeszcze wieczorkiem -jak już mi przejdzie...mam nadzieję......:baffled:

Hej Kochane, to wysyłam Wam troszkę słoneczka, bo u nas po dwóch dniach chłodu znowu piękna pogoda, co prawda trochę wieje, no ale nie można mieć przecież wszystkiego ;-)
18641_tn_sloneczko.jpg

Stefanka kurcze jakby mi ktoś tak w twarz gąbką chlasnął to bym się normalnie odwinęła ;-) Masz nauczkę na przyszłość, że czasami nie warto być dobrym ;-):-p

Miłego dzionka Kobietki i Maluchy :-)

A czy ta gabka w ogole czysta byla? Z reszta niewazne, nasmialam sie tyle mojego....:-D:-D A stefanka moze po prostu tak lubi...:-D;-)

Czesc w ogole.... bo zapomnialam....:sorry:

I milego dnia, ja tez pozniej zajrze :-)

reklama
Do góry