• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien dobry

pogoda niby lepsza ale to nie to co slonce i ciepelko, ach kiedy to lato przyjdzie

kuba spi od 10, zupa sie gotuje, jak wstanie jedzemy do mojej iostry na ptysie z bita smietana wlasnej produkcji mojej mamy i kawke.

a wieczorem may isc do R brata na grilla tylko pogda niepewna. Musimy sie dogadac odnosnie wyjazdu na dlugi weekend

Stefcia wyschlas ??? :laugh2::laugh2:

Ewedja, Magda kope lat

mielgo dnia

reklama
hej
a u mnie jest pogoda piękna, nie jest gorąco ale świeci piękne słoneczko :-)
ale oczywiście nie może być za pięknie- bo nie ma wody :no:, jakieś roboty są i odcięli a ja miałam tyle prania:crazy:

a z guzkami to narazie poobserwuję, czy się nie powiększają i czy nie bolą go a w środę pójdziemy do lekarza dla pewności (bo tylko w środę jet pediatra u nas:wściekła/y:)

ewedia- dawno ciebie nie było
maga- aleś się rozpisała:szok::szok::szok:
jutrzenka- udanego grilla
asia- i co kupiłaś coś ciekawego?
a dla reszty buziaki

miłej soboty wszystkim życzę:-)

heja:)
u nas tez pogoda lepsza troche zwariowana bo swieci słonce i deszczyk kropi hihihihih
a odnosnie mojej @to własnie przyszła:) :( no cóz dalej bede łapała T hihihihihihihi
milego dzilnka laseczki
A VIKI to pewnie juz zaraz beda londowac albo jeszcze leca ach ja to chyba nigdy nie bede miała takich rarytasów:(
paaaaa!!!

witka

no może i pogoda trochę się poprawiła...ale nadal zimno jak psia kość!!!
u nas ciąg dalszy leczenia-co prawda kupki ładniejsze..ale nie takie jak powinny być-do tego byliśmy w intermarche-Kuba jadł batonika z płatków kukurydzianych-i zwymiotował.......
ucieszyłam sie bo zjadł dziś trochę śniadania-i wczoraj kisielek na kolację
ale ten paw dziś trochę mnie zaniepokoił.....
kupiłam dziś ten nowy lek -elektrolity coś na podobę orsalitu,gastrolitu,-jakaś HYDRANEA CITRON......podobno-super dobra!!!!
czy podobno to się okażę????-jak młody się obudzi to mu dam.
ja dziś też nie mam się za dobrze.....jakieś kręcioły mam w brzuchu....oby mnie nic nie dopadło-tak jak przy ost.wirusie kolejność podobna-najpierw Kuba potem ja i J na końcu.

powyrywałam dziś trawę z podjazdu-bo wszędzie rośnie tylko nie tam gdzie powinna:wściekła/y:
J myje autka a młody śpi.

Asiu-tak mi kazała pediatra-zapisała te wszystkie leki które napisałam....więc nie wiem kazała podawać przez 5 dni.-niby tyle tego dostaje a nadal ma sraczkowatość.....
Kacha
-trzymam kciuki
Ewedja-witaj po przerwie
Viki-dla Ciebie też buziaki-odpoczywajcie sobie-czekamy na wieści jak było!?
Dota
-nic nic....;-)-a co on na odwyku był....;-):-p
Stefanko-jak tam Twoje suszenie????-wyschłaś?

miłego dnia dla wszystkich.....i buziole dla niewymienionych....

No wróciłam :-) U lekarza byłam i muszę jeszcze przez miesiąc przyjmować leki, a później szczepionka przeciw żółtaczce typu B, a dalej to się zobaczy.

Kasiamaj, wy to macie "przesrane";-);-):-):-)Żarty, żartami, ale mam nadzieję, że Kubie szybko przejdzie. No i musisz się uzbroić w cierpliwość, bo to nie ma tak, że zastosujesz lek i sraczka minie. Dwa, trzy dni na efekty. Kup może tę marchewkę hippa w aptece. Niech nie pije Kuba innych napoi. Tylko te elektrolity i marchew. Po sokach też może czyścić.
Jutrzenka, udanego grillowania:tak::tak:

A ja kupiłam sobie "Bikini" Wiśniewskiego i fajne ciuchy dla Filipa w H&M: 2 pary spodni, koszulkę i kapelusz:-):-)
Dla siebie też fajne widziałam, ale czekam aż mąż mi kupi:-D:-D. Ja lubię styl casual, ale niestety muszę się zaopatrzyć w jakąś kiecckę na wesele.
Jutrzenka, gdzie jest ten sklep Bolero? Nie mogłam go dziś zlokalizować w Arkadii.

Kasia a śladu po tych kleszczach Kubuś już nie ma?

Jutrzenka grillujecie? :-)

Asia fajnie że zakupy się udały... :-);-):tak:

Ela ja z @ od czwartku... :baffled: nie lubię... :eek:

Aga a te guzy teraz mu się zrobiły czy może nie zauważyłaś? Może to jakieś tłuszczaki... ;-) Ja dziś małą macałam i chyba jej znikło... :sorry:

Dota :-D:-D:-D

czesc !!
wczoraj juz bylam tak padnieta ze poszlismy o 22 spac hehe po tym wszystkim bo mielimy dzien pelen wrazen. a dzis rano pojechalismy do exe kupic Gajutkowi buty no i zobaczyc co slychac hehe
u nas pada od rana wiec po powrocie polozylam sie na drzemke i wlasnie wstalam!
a oto krociutki filmik
[ame]http://www.vimeo.com/5022489[/ame]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry