reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dobry wieczor

ja tylko z doskoku, mam dopiero z powrotem internet ale i tak bede was odwiedziala z doskoku bo teraz cale dnie spedzamy na dworze a czas jaki jestesmy w domu poswiecam na domowe obowiazki

w lipcu bede w Polsce to moze znajde wiecej czasu na netowanie

pozdrawiam wszystkie serdecznie i zawsze o was pamietam

reklama
dzieki dziewczyny za info o bagazu podręcznym.
kurcze jaka w domu nerwówka..chyba dzis pojde spac o 2/3 jak dobrze pojdzie bo narazie to jakos ciezko nam idzie . niby juz jestesmy spakowani , ale jeszcze chce ogarnąć sajgon w domu bo nie lubie wracac do balaganu...

wiec spadam i zycze wam przyjemnego tygodnia, i duuuuzo duuzo słonca:tak:
buziaki

Viki udanej i spokojnej podróży :-) a słoneczko to Ty nam przywieź ze sobą ;-) bo na razie się nie zapowiada. ;-)
Czekamy na piękne zdjęcia :-)

U mnie koło 3 stopni jest :eek::crazy:

Jutrzenka :-p;-):-)

Magda witaj... kope lat... co tak rzadko nas odwiedzasz? Śmigasz już autkiem?
Pochwal się! :-):-):-):-)

Weronika to co ten dziadek fotgrafował na chrzcinach wnuczki? :-) przecież same foty gwiazdy powinny być...

Ewedja miałam wczoraj o Ciebie pytać i proszę, pokazałaś się... ucałuj małego od ciotek... ;-)

viki- udanego wypoczynku :-)
Magdalenka- kope lat! :-)
ewedia- j/w...:-p:-D
Aga- wiesz, ja dla swietego spokoju bym sie przeszla, najwyzej lekarz powie "z czym pani do mnie przychodzi, chlopak zdrow jak ryba...." i przynajmniej bedziesz spokojna
Kasiamaj- ja tez nie pomoge, bo nigdy smecty nie podawalam....

I ja tez zmykam.... nie doczekalam sie stefanki, to robie focha i ide spac...;-):-)

aaaaaaaaa dzien dobry!!!:-):-):-)

pierwsza,pierwsza...tralalalaaaa...hahahaaa...wygrałam!!! nie wiem co....ale niewazne:-D:-D:-D

pozdrawiam cieplutko i życzę miłej soboty pełnej uśmiechu i całusów:tak::-)
paaaaaaa:-):-):-):-)

reklama
Hej!

Co by tu Wam powiedzieć ciekawego, hmmmmmmmm...
Nic się nie dzieje... Niby słońce na dworze, ale za ciepło (przynajmniej dla mnie) to nie jest.
W domu tak się wyziębiło, że szok...

Zaraz jadę do lekarza i połazić po CH. NO i jakiś nowy zestaw książek kupić :-)
Wstawać śpiochy!

Do góry