reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Weroniczka... :-D:-D:-D

Stefcia jak się masz???

Kasiamaj ja niestety nie mam sposobu na smectę... Julka ją czuje z kilometra... I niestety jej nie podaję przy biegunce... daję lactoral, Enfamil 0-lac (mleko na biegunkę) dużo gotowanej marchewki i jakoś ustępuje... ;-)

Aga Julka ma od urodzenia takiego guziczka na główce. Do obserwacji. Nie zmienia się jego wielkość więc za jakiś czas go skontroluję. Kidyś jak dostałam skierowanie do chirurga to nie mogłam się nigdy dodzwonić. Teraz pójdę przywatnie- bez łaski...

Elcia :-)

A ja się przed chwilą nasprzątałam bo przez cały dzień to bajzel się robi... dziecko, pies, klientki... jeju...
Młoda już śpi, dziś nie spała cały dzień... ma zdrowie.

Hej!

Ale zimnoooo, brrrrrrrr.... U mnie w domu 18 stopni. Niby dobrze do spania, ale do siedzenia niekoniecznie. Ręce mi lodowacieją. Jak będzie takie cudowne lato, to ja dziękuję... Właśnie teraz zazdroszczę Viki.
Kasiamaj
biedny ten twój Kubuś. Jak nie urok, to sr.... Ja dodawałam smectę do picia, albo podawałam mu rozpuszczoną na łyżeczce i jakoś pił. Dajesz mu i smectę i nifuroksazyd? Nie zadużo tego... Nifuroksazyd też działa przeciwbiegunkowo... Jak ja dawałam jedno, to drugiego już nie...
Aga, hmmm, dziwne z tymi guzkami. Idź lepiej do lekarza, będziesz spokojniejsza:tak::tak::tak:
Paula, to raczej Ty masz zdrowie:-D:-D
Stefanka, jak tam po festynie? Nie spociłaś się za bardzo w tym przebraniu misia?

hejo

Kasia nie pomoge, kuba nie mial biegunki na szczescie. Zdrowka dla Twojego Kubusiaczka

Aga ja bym chyba poszla do lekarza :tak:

Kacha jak sie czujesz??

Weroniczka a zdjecia z chrztu i ta obiecana fotka sukienki to gdzie ?

Stefcia pewnie sie zalala w trupa na odwage i bylo jej wszystko jedno jak w nia rzucali :-D:-D, teraz J jest suszy futerko :-D:-D

Viki szczesliwej podrozy :tak:

Aga z tymi guzkami to ja bym się chyba do lekarza wybrała, niech on to lepiej oceni, bo my tylko możemy gdybać:baffled:
Jutrzenka o dziwo czuję się bardzo dobrze, raz tylko pawik był i chodzę delikatnie przymulona, ale tak to jest git, aż się boję czy oby napewno wszystko jest w porządku :sorry: No cóż w środę wizyta u GP to może czegoś się dowiem, chociaż co on mi może powiedzieć jak to pierwsza wizyta :sorry:

reklama
Jutrzenka z tymi zdjęciami z chrztu to nawet mnie nie denerwuj. Zdjęcia robił mój tata i właściwie na zadnym nie ma Małgosi tak żeby ją było ładnie widać. Jest kilka zdjęć ale takich że widać kawełeczek Malutkiej u kogoś na rękach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jestem zła o to bo nie mam żadnego zdjęcia tak naprawdę. Może ubiorę Małgosię jeszcze specjalnie do zdjęcia ale nie wiem czy mi wejdzie jeszcze w to ubranko:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Aga powiem Ci że teraz sobie przypomniałam że Staś też miał takie guzki na główce ale ja ciągle zapominałam o nie zapytać lekarza:eek::eek::eek::eek::eek: a teraz już mu poznikały:tak::tak::tak::tak:

Do góry