• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej!

Spaliśmy dziś do 7, no ale Filip poszedł spać o 21.30. I chyba tak go będę kładła.
A co tu taki mały ruch?

Jutrzenka, moja jest jedna czarna, a druga wzorzysta zielona, ale nie ma nic białego.

reklama
hej
my tez wstalismy do 7, a nawet do 7.20:-)
za oknem słoneczko, ale powiem wam ze ja wogole nie mam jakos weny na spacery, i takie tam inne...
kurcze tesknie za V...

Hej Dziewczynki, u nas za oknem szaro-buro i ponuro :-(
Viki tulam Cię mocno...
tat10.gif

Ostatnia edycja:
ojej kobietki ale się smutno zrobiło przez te wyjazdy waszych szanownych :-( ale czas szybciutko zleci i będziecie się sobą cieszyć! :tak:

u nas dni bełchatowa ale idziemy dopiero dzisiaj bo wczoraj to zakupy i sprzątanie. byłam z młodą na dworze, t. poszedł do kościoła potem z nami połaził bo jeszcze nie wróciłyśmy do domu.
właśnie zeżarłam loda, na obiad gołąbki od teściowej :-) poza tym wieje monotonią :-p

kasia odtłuściłaś tą kuchenkę? ;-) przypomniało mi się bo kupiłam w biedronce superowy odtłuszczacz w sprayu fist za parę groszy :tak: polecam! ja to w ogóle jakiś biedronkowy maniak jestem ale mają naprawdę super produkty :-) ooo nabłyszczacz do paneli też polecam :tak:

hej w niedzielne popoludnie :tak:

Viki przytulam Cie mocno, jeszcze pare dni i bedzie lepiej, zobczysz

Paula to dlugo kurde :no::no:, nie smutaj sie, tulam Cie kobietko

Kata a z kolei nie kupuje tych biedronkowych produktow, jakos nie mam przekonania :no:, co najwyzej jakie worki na smieci, torebki czy cos takiego, ale jedzenie i chemia jakos mnie nie przekonuje. Ale jak polecasz to moze i ja cosik tam kupie. A jaki to ten nablyszczacz?? jak to sie nazywa??

Dotka halo halo, pojadlas juz tych slodyczy, czas sie moze odezwac do kolezanek ;-);-)

a ja dzis mialam wene na kwiatki, pojechalam kupilam sobie 3 kaktusy, wsadzilam i poprzesadzam inne kwaitki ktore juz dawno wymagaly renowacji. :tak::tak:. Jeszcze dwoch nie zrobilam ale kolezanka ma mi przyniesc fiotki w innym kolorze niz mam to wtedy zrobie do konca porzadek.

a u nas niby cieplo ale jakby na deszcz sie mialo zanosic bo chmura na chmurze.

Jak kuba wstanie wybywamy na obiadek na miasto a potem do tesciow. Odezwe sie wieczorkiem paaaa

jutrzenka chyba puro lux :sorry2: w każdym razie jest napisane na butelce nabłyszczacz do paneli :tak: ja wlewam po trochę na płaskiego mopa i jadę po umytej wyschniętej podłodze :-p potem normalnie jak lakierowana :-)
powiem ci, że też byłam sceptyczna co do tych produktów ale większość rzeczy jest produkowana przez znane firmy ale specjalnie dla dyskontów ;-)
ojjjj z biedry to duuuużo mogę polecić! :-):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry