• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hehe szczerze to mam troche sera zoltego i jogurty hehe oraz pepsi w puszkach hmm co tam jeszcze nie wiem czy wspominac o musztardzie itd ?? hehehe ale jade do sklepu cos przygarnac bo chyba zrobimy zapiekanke makaronowa :)

reklama
hehe ale tu puchy...
a ja sprzatam korzystając z tego ze teściowie zabrali chlopców na spacer...
jeszcze sie wyrobilam sie z prasowaniem po wczasach...
nie cierpie prasowac...

poza tym ostatnio wyczaiłam tabletki nurofen migrena i powiem wam ze ból glowy mija szybko i skutecznie:tak:;-)

ide sobie, wpadne na wieczorną zmiane:-p

A ja czekam właśnie na Sylwię, jej męża i dzieciaki, nudy jak nie wiem co dzisiaj :baffled: Pogoda do bani i najchętniej to bym poszła spać i wstała dopiero jak wyjdzie słońce;-)

ja jestem z powrotem

Stefcia i co jadlas, ja zlotego kurczaka :tak::tak:

Viki to pracowity dzien mialas :-)

Kacha milego spotkanka

i po weeknedzie i znowu tydzine zapierd..... w pracy. Dobrze ze ja lubie to co robie bo inaczej byhm oszalala :sorry2::sorry2:

Hej wieczorem...

Wróciłyśmy od moich rodziców...

Kata dzięki, gdzieś też wyczytałam że dorośli ludzie w ogóle nie potrzebują mleka. Tak jak zwierzątka powinniśmy je tylko za młodu pić, najlepiej od matki. Generalnie mleko ma jakieś białka które nasze słabe kwasy żołądkowe nie trawią i w związku z tym jest ciężkostrawne.
Powiem Ci że mała po mleku zwykłym ma piękne żółciutkie kupki a po modyfikowanym różnie... Aczkolwiek jeszcze z pół roku, może rok zostanę przy modyfikowanym :sorry2: może przestanie w końcu jeść mleko w nocy :dry:

Mleko- temat rzeka...;-)

Stefa co jadłaś w końcu?

Jutrzenka fakt i po weekendzie... ale za pięć dni znów bedzie :-)

Viki poprasowałaś?

I jakoś cały czas nastrój nie specjalny... :baffled:

hej
co tam porabiacie????

my dziś -a właściwie J dochodzi po wczorajszym grilu-cosik przyszalał ..........i teraz go łeb boli...:-D:-D:-D-dobrze mu tak :tak::-p-ale za mnie wredna zołza!!! :-D:-D:-D
ja wczoraj byłam taka gościnna-poszłam uśpić Kubusia i sama zasnęłam...nikt mnie nie obudził to sobie spałam...nawet nie wiem kiedy rodzice z teściową odjechali????
teść został i dziś na autobus go odwiozłam.
tort bardzo się J podobał-zobaczył i zawołał..."o LASKA"-a za chwilkę aaaa czemu ubrana .....:dry:-ten to jo!!!!:-D:-p
dziś mieliśmy dzień lenia.-głównie przesiedzieliśmy na dworze.

Stefanko-przydałyby się większe :tak:-ale takie :szok: to chyba przesada :-D:-p-no i co z tym obiadem u Was wyszło-sama robiłaś czy Wam zrobili???
Viki-na poprawę humoru-może coś słodkiego????
images

Kata-troche tak...-ale nie do końca jestem zadowolona z tego czyszczenia...
FIST-a miałam ale do wanny..jak tak polecasz to musze zlukać -bo to chyba nie ten sam????-dzieki za pamięć :tak:;-)

a zapomniałam się pochwalić jakie to piękne kwiatki dziś dostałam od moich chłopaków.(byli na łące i nazrywali)
kwiatki.jpg

keiaty.jpg

Ostatnia edycja:
Hejka z wieczora:-):-)

Ja sobie siedzę samotnie. Marcel śpi a stary poszedł na motor:sorry2:

Wiecie co??? Chciałam tyyyle napisac ale jem groszek zielony i mam zajęte ręce:-D:-p:-D;-) więc postanowiłam porozumiec się z Wami telepatycznie:tak: Odebrałyście wiadomości???:-p

reklama
Ja narazie zamierzam dawac modyfikowane, jakos nie mysle o zwyklym. W sumie to mi jest z tym wygodnie podgrzac wode wsypac proszek i juz. A tak to zwykle to trzeba zagotowac potem przestudzic. Zobaczymy, chyba ze kuba sam odrzuci mleko

Kasia :-D:-D:-D nastepnym razem golaske musisz zrobic:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry