• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

viki chodz to cie przytule !!
kasia maj jak patrze na twoje zdjecie w awatarze to na pierwszy rzut wydawalo mi sie ze to sa takie wielkie cycki a nie kolana heheh
asia na pocieszenie powiem ci ze Gaja tez dzis sie obudzila o 5 ale zjadla i poszla spac do 9 hehe
sylwia to moze pobiegaj troche po schodach to Olivka bedzie szybciej hehe
a moj Gajutek wczoraj zgubil kubek niekapek !! normalnie nie wiem kiedy chociaz mam pewne podejrzenia bo bylam wczoraj w Gapie a tam wyprzedaz i tyle ludzi ze moze tam?? bo dziwie sie ze nie uslyszalam jak spadal ?? ale przynajmniej kupilam fajne rzeczy dla Gajka hehe
aa i jutrzenka u mnie do konca roku jeszcze dalekooo bo az 22 lipca niestety tutaj maja krotsze wakacje letnie bo 6 tygodni dlatego ze wiecej wolnego jest w ciagu roku szkolnego.

reklama
La, la, la, a ja dziś poszalałam i kupiłam sobie aż dwie sukienki, hehehe... A co, muszę wyglądać olśniewająco ;-) I wiecie co? Mieszczę się w rozmiar 38:-):-):-)
Stefanka, ale mnie pocieszyłaś. Szczególnie tym, że spała do 9.
Sylwia, ale to szybko zleciało. Niedługo będziecie we czworo. Kurcze, szybko was wypuszczają:szok::szok: U nas jak jest ok to po dobie.
Jutrzenka, gdzie zapiłaś, że głowa boli, hmmm?

Sylwia to już tylko 12 dni, ja jeszcze, mi pozostało jeszcze 224 :-p
Teraz to lada moment możesz urodzić, ja urodziłam dokładnie w 38tc czym chyba wszystkie grudnióweczki zaskoczyłam ;-)
Kurcze jak mi się nic nie chce:baffled:

Kolczyk sie znalazł :-) Julka dziś zaczęła wrzeszczeć jak latała na boso, patrzę a pod stópką ma kolczyka :-D:-D:-D znalazł mi :-)

Sylwunia... już bliziutko :-)

Iza starego nie ma, auto zepsute (a i tak prawka nie mam) a autobusem, hmmm... zastanowię się... :-)

Asia to zaszalałaś...:szok::-p dawaj foty nowych kreacji.. i gratki rozmiaru ;-):-)

Kacha nie leń się!!! :-p

Viki tuliiiimyy... jak teletubisie... ;-)

Stefa a do mnie nic? :frown: To jeszcze trochę do wakacji masz... ;-)

My dziś lofrowałyćmy po obiadku.. byłam u rodziców... ;-) było miło ale wzięli się za składanie komody na ciuszki maleństwa mojej siostry, więc poszłam sobie bo Julkę korciło żeby rozkładać to co dziadzia składał... :-D

ale pustki :szok::szok:

Stefcia aaa to jeszcze miesiac Ci zostal, dasz rade :-)

Kacha a jak sie czujesz??

Paula a jak siostra??

Asia gdzie kupilas sukienke??, a nie zapilam nigdzie, to przez pogode :angry:

co robicie kochaniutkie, ja pije jakies piwo nie pasteryzowane :confused::confused:, R kolega nam przywiozl, on takie gdzies w wawie kupuje, nie takie zwykle ze sklepu tylko warzone niepasteryzowane. W smaku podobne :tak:

Jutrzenko siostra dobrze... syndrom szykowania gniazda trwa... w kółko chodzi i sprząta... a najlepsze jest to że ona w kilku miejscach sobie to gniazdo szykuje chyba hihi bo u mnie też na okrągło sprząta po Julci :-D:-D:-D
Poza tym to przytyła 11 kilo i ma wielki brzuch ;-):-) taki jak ja miałam... :tak:
A Amelka wierci się niemiłosiernie :-) tęskni się do tego stanu :-):tak:

Jem sobie teraz kanapeczkę...

Oczywiście pobeczałam się podczas rozmowy z D... beksa... tęsknię za nim... :-(

Jutrzenka, kupiłam sukienki w Taranko. W Bolero oglądałam, ale żadna mi się nie podobała. Mały wybór i styl kompletnie nie mój. Schodziłam całą Arkadię i byłam już zrezygnowana, że wyjdę z niczym. A tu nagle..., hehehe

Paula, foty po weselu:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry