• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Eee Kasia to Oliś będzie miał teraz swoje królestwo... super... :-):-):-)

Asia :-D to mówisz dobra zabawa była w środę... :-D

Młoda dziś cały dzień nie spała i jeszcze łazi :szok::baffled: kiedy padnie?:dry:

reklama
A moje bestie padły i zaraz zmykam do wanny na pachnącą kąpiel bo kupiłam sobie różany płyn do kąpieli.
A jutro jadziemy do kuzyna a w niedzielę do siostry na grilla. Tak więc nie wiem czy będę przez weekend tutaj.

dobry wieczor dorgie panie :-)

co tu takie pustki, R ma sluzbe bedzie jutra, kuba kotluje sie w lozeczku, ja przyszlam do Was a Wy co???

halo halo

a gdie sie dzis podziewaja nasze Kasie: Kacha i Kasia?? co sie ukrywacie ??

macie kawal na wieczor
  • Kazik od zawsze robił to, co lubił: całował żonę, wślizgiwał się się do wyrka i od razu zasypiał. Pewnego dnia obudził się obok podstarzałego faceta ubranego w biały szlafrok.
  • , "Co ty do k....y nędzy robisz w moim łóżku?...I kim do cholery jesteś?" zapytał facet.
  • " To nie jest twoja sypialnia. Jestem ?w. Piotr i jesteś w niebie.
  • , "Że co Twierdzisz, że jestem martwy. Nie chcę umierać, jestem na to jeszcze za młody!
  • Chcę natychmiast wrócić na Ziemię!"
  • " To nie takie proste" odpowiedział święty. "Możesz wrócić jako kura albo jako pies. Wybór należy do ciebie"
    Kazio pomyślał przez chwile i doszedł do wniosku, że bycie psem jest stanowczo za bardzo męczące a życie kury wydaje się być miłe i relaksujące. Bieganie po zagrodzie z kogutem nie może być złe.
  • "Chcę powrócić jako kura" odpowiedział. W kilka sekund później znalazł się w skórze całkiem przyzwoicie upierzonej kury. Nagle jednak poczuł, że jego kuper zaraz eksploduje. Wtedy podszedł do niego kogut.
  • " Hey! To pewnie ty jesteś tą nową kurą, o której mówił mi ?w. Piotr" powiedział kogut
  • " Jak ci się podoba bycie kurą?"
  • "No jest Ok, ale mam to dziwne uczucie, że mi kuper zaraz eksploduje"
  • "Ooo, no tak. To znaczy, że musisz znieść jajko" powiedział kogut
  • "Jak mam to zrobić?" "Gdaknij dwa razy i zaprzyj się jak najmocniej potrafisz" Kazio zagdakał i zaparł się jak najmocniej potrafił. Nagle "chlup" i jajko było już na ziemi.
  • "Łoł to było zajebiste" powiedział Kazik. Zagdakał jeszcze raz, zaparł się i wypadło z niego kolejne jajo. Za trzecim razem, gdy zagdakał usłyszał krzyk swojej żony:
  • , "Kazik co ty robisz?! Obudź się! Zasr.... całe łóżko"

hello!!!!
dzis młody spał do 9:45....aż byłam w szoku!!!!-rano była pobudka ok 6-ej dostał pić i odpadł.
dzień minął na sprzątaniu robieniu zakupków no i muszę powiedzieć że zmobilizowałam się i odświeżyłam swój ogródek...wypieliłam w kwiatkach :tak:
teraz to nawet wygląda.........i przypomina ogródeczek kwiatkowy :-D

zaczęłam też robić torcik dla J.......-ciekawe co z tego wyjdzie????:-p:-D

chłopaki się teraz usypiają-Kuba dziś znów nie spał w ciągu dnia.
jutro jadę do rodziców-będziemy z mamą i Gosią porządkowały rzeczy po babci-podzielimy się biżuterią tak żeby każda miała jakąś pamiątkę po niej.
a ubrania oddam do caritas-u

Jutrzenko-pytałaś o mnie????:confused:
Pula-poszukam coś dla Ciebie specjalnie :-p:-D
Sylwia-dobrze że Marceli czuje się lepiej-tak trzymać-a jak Ty się czujesz????
Grzechotko-tylko że on wybiera sobie to co mu najbardziej smakuje-w jego przypadku są to zielone kosteczki-czyli (jak wyczytałam) jest to papaja :-D:-D:-D-reszta też dobra i pcha do buzi ile mu wejdzie-jednak najbardziej zielone mu podchodzi.........:-D:-D:-D
Dotka-fajnie mi się rozmawiało z Ryszardem...........

a co u Was????-jak mija wieczorek????

Ostatnia edycja:
bry

jestem bez weny, entuzjazmu i wogóle jakas jestem..bleeeee

damian został na noc u tesciów..zresztą juz druga. ..są tam dzieciaki w jego wieku wiec szaleją. paweł spi a ja błakam sie po mieszkaniu i jako osoba niepaląca wyjarałam własnie miętowego vouga:sorry2::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry