• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dotka ja kupilam takie buciki w formie sandałkow tylko takie mniej odkryte, tzn maja zakryte palce, bo te wszystkie sandalki z golymi plcami sa fajne z wygladu ale kuba sie jeszcze czasem poteyka i balam sie ze sobie bedzie paluszki kaleczyl albo scieral. Kupilam w BOTI

Elcia elo elo, moj tez kaszle, to przez ta durna pogode, mam jakies 3 syropu od dzis bedzie dostawal, zdrowka dla Oliwci

Hejka.

Zepsuł mi się ekspres do kawy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i teraz muszę wypić rozpuszczalną a po takiej nawala mi wątroba i jelita:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale bez kawy nie pociągnę:no::no::no::no::no::no::no: Muszę sobie jakiś nowy kupić ale zupełanie się na tym nie znam:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Hej Dziewczynki :-) Ale mnie T. wkurzył :wściekła/y: Prosiłam go wczoraj, żeby rano po pracy kupił mi wafelki w mlecznej czekoladzie, a ten mi nakupował chyba z 30 batoników czekoladowych :wściekła/y: Stwierdził, że to jedno i to samo, gucio prawda :wściekła/y:A mi się wafelki marzą cały czas:-p

dota dla ciebie specjalne całusy:-D:-D:-D

a ja juz od tyg mam wakacje ale wcale jakoś mnie to nie cieszy bo siedz cały dzien z Kuba i cholery dostaję czasem z nim wolałabym iśc do pracy własnie rzuca we mnie butelka bo mu nie chce nalać picia ( bo z tej butelki wylewa picie) ja sie obawiam żre o9n zbójem w przyszłości bedzie takie ma zapędy do bitki:-D:-D

weronika te kapsułki kawy sa dosyc drogie a szybko idą niestety nie da sie innych włożyć lub samej kawy :baffled: bardziej opłaca sie cisnieniowy ale na kawe sypaną i np ze spieniaczem mleka takie z młynkiem ciśnieniowe to ponad 1000 ostatnio szukałam dla brata na prezent ślubny ale kupiułam mu zelmer i sa bardzo zadowoleni
EKSPRES CIŚNIENIOWY ZELMER 13Z018 18 BAR 24 MCE (630575088) - Aukcje internetowe Allegro

dota ja kupiłam sandałki z zakryta pietą ale bez palców na rzepy kuba czasem sie potyka ale nic sobuie w palce nie zrobił przecież nie ma palców równo z butem tylko buciki ma lekko większe ja nie wydałwalam majatku kupilam je w daichamnie za 40 zł skorzane mięciutkie z oddychajaca podeszwą na jeden sezon moga być

hehe Grzechtoka nie moglas tego wczesniej o tych butach napisac, mi sie podobalo kilka takich bez palcy ale sobie uzmyslowailam ze bedzie sie urazal w paluchy ;-);-). Ja tez zaplacilam 40 :-). Ale juz trudno, na drugi rok kupie takie odkryte, :tak:

szukalam w necie ale nie ma bo chcialam Dotce wkleic, fajne w nich jest to ze maja regulowane napiecie paskow na stopie, u nas to plus bo kuba ma wysokie podpicie i nie w kazde buty moge mu nozke wsadzic

Kacha to niech teraz je te batoniki sam :-D:-D:-D i leci do sklepu :tak:

Weroniczka nie mam ekspresu to nie pomoge, w tygodniu kawe pije w pracy a na sam weekend to ne mam potrzeby kupowac, a fakt ze u nas te cisnieniowe sa drogie, i pewnie jak pisze Grzechotka to kawa tez potem kupe kasy kosztuje

dzienki dzienki....dzienienki:tak::-D:-D
Ech Jutreznka kiepsko szukałas;-)

tralallalaaaaaaaaaa....idzie chyba burzaaaaaaaa.......uuuuuuu.......uuuuuuuuuu......
boicie sie burzy???????:-D

dlaczego dzieci na spacerkach są takie uparte????dlaczego????????
mowie nie wolno iśc na ulice.....to maly ma zabawe,sie smieje i mi ucieka....boze moj drogi.....co za uparty osiolek!!!!!:tak:
ale chyba wszystkie tak robią co?? chodzą nie tam gdzie trezba, zawsze w odwrotnym kierunku....
no ale sobie pochodzilismy....wrocilismy do domku,zdarzyłam tylko mu raczki umyc, pobiegł do łózeczka i zasnął....i niech śpi!!!!

herbatka? tak herbatka:tak::tak:

a czemu Was nie ma??? halooo Grudnioweczko kochana,haloooo no odezwij sie do mnie....nooooo:)

reklama
A się wkurzyłam. Miałam iść po Stasia do przedszkola to lało jak z cebra więc chwilkę przeczekałam i poszłam troszkę później. Deszcz dalej padał ale troszkę mniej. Jak wychodziliśmy z przedszkola znów lał się ciurkiem z nieba więc uciekliśmy szybciutko do domu nie zrobiwszy żadnych zakupów a lodówka świeci pustkami. Wdrapaliśmy się na to nasze drugie piętro i co? Przestało padać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No i chyba muszę znów dzieciaki poubierać i wyjść do tego sklepu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry