• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hejo z wieczora:-)

Marcel zdecydowanie lepiej się czuje:tak: Chyba coś mu zaszkodziło bo dzisiaj zrobił dwie takie mega ostre kupy i od razu lepiej się poczuł:tak: No i temperatura od rana już nie wróciła:-)

Kasia niezłe:-D:-D Uśmiałam się. Kiedyś też trafiłam na coś podobnego ale już nie pamiętam na jaki temat:baffled:

Viki gratki dla Super Karateki

Elcia suknia piękna:tak: Zdolna bestia z Ciebie:tak: ale pewnie dużo się przy niej napracowałaś:baffled:

Tak wogóle to strasznie dużo dzisiaj naprodukowałyście:szok::baffled: Moja tępa głowa już większości nie pamięta:-D

czesc, ja tylko na moment, brat przyniosl laptopa, wiec od razu chcialam zerknac co tam u was. Na razie i tak nie nadrobie wszystkiego, ale chociaz powiem czesc, :-)
Jutro wybywam nad morze z mama i Oliwierem, trzymajcie kciuki za pogode na nastepne 10 dni...:-D:tak:

Ale Julka diablica, he he:-D:-D
Kasuamaj- dobre te teksty o aucie i prezerwatywie....:-D:-D:-D

heja

paula no zazdroszcze ci gadającej julki :-D:-D:-D
kasia ja daję kubie i morele suszone i rodzynki i orzechy włoskie suszone banany i jablka my slę że to super bomba witaminowa
elcia suknia piekna:-D
viki no jest sie czym chwalic gratki:-D
alex duuuuużo słonka:-D
sylwia dobrze że Marcel lepiej sie ma i mizi mizi dla brzusia:-D
no i dla kachy katy jutrzenki i nie tylko buziaki

uuuu normalnie dzień dziecka dzis dla was zrobilam :-D:-D:-D

znacie jakis sposób żeby @ szybciej przyszedł ???? moze na glowie stanąć alb o co??

dzien dobry:-):-):-)

Mufinek spi to posiedze chwilke na bb;-)
Grzechotka na głowie??? hihi....poskacz raz na jednej raz na drugiej nodze....moze cos wyskaczesz....:-D a gorąca kapiel?

Kasia dobre:-D:-D:-D

Zdrówka dla wszystkich chorych...:tak:duzo,duzo....

I co dzis koniec roku?? ale fajnie i wakacje bedzie mial mój Krzysio.... i Asia i Stefa i Grzechotka to chyba wszyscy?:-):-):-)
Musze poznajdywac wszystkie mozliwe wazony,wazoniki....znowu przyjdzie obładowany kwiatami i co fajniejsze słodyczami....oj teraz dzieci takie mile,ze razem z kwiatami dają praliny...itp.....w zeszlym roku mielismy slodkosci na kilka miesiecy....:cool2:jea...jea...:-D
A z tego co ja pamietam to dawało sie za moich czasów jakis kwiatek i juz....:tak:

w takim razie na koniec tradycjnie:
milego piatku i uśmiechu-jutro weekend!:-)
paaa:-)

witam

teraz i ja mam kaszel :angry::angry:

kurde mam stresa, dzis kuba zostal z moim tata pierwszy raz :szok::szok:.tylko wedwoje, nieraz jak mama sie gorzej vczula to tata z nia przychodzil i jej pomagal, ale nigdy go nie przewiljal, nie karmil mlekiem czy zubka, nie ubieral bo nie bylo takiej potrzeby, tylko normalnie sie z nim bawi, pilnuje go, spaceruja.
A tak 2 na 2 to nigdy nie byli :no::no:. Wczoraj tylko dwie godziny ale na spacerze

Grzechtoka buziaki dolecialy wlsne ;-), wysylam Ci ode mnie cmok cmok

Dotka matko to jak Ty zjesz te wszsytkie słodycze to bedziesz kwadratowa i na nasteonym zlocie nikt Cie nie pozna

paaaa

reklama
Jutreznka da rade zobaczysz!:tak:A Ty sie nie martw....;-)

Bede kwadratowa jak nic:-D:-D

dziewczynki jakie mozecie polecic sandałki dla malucha na lato???
:-)

ps. Grzechotka i do mnie cos tam dolecialo, o ile ja to jestem: nie tylko....;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry