• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
elcia super robota! gratuluję talentu! :tak::-)
i powiem ci, że kinka też katarzysko trzyma już tydzień czasu i nawet nie widać żeby było ku końcowi :sorry2: odciągam, psikam, smarka i cały czas furczy w zatokach :sorry2:
paula pusto bo korzystamy z pogody ;-) od jutra znowu deszcz... ooo jula dzisiaj kończy 1,5 roczku! :-)

byłyśmy dzisiaj na spacerze w mieście i parku. trwają przygotowania na dni bełchatowa, koszą trawniki, rozkładają karuzele, scenę
karmiłyśmy kaczuszki :-)
potem młoda jeszcze się wyszalała na ślizgawkach i wróciłyśmy do domku.
a popołudnie to już zleciało szybciorem ;-)

może wpadnę na nockę...

a wiecie że mój maluch dziś w dzień nie spał :szok::szok::szok::szok::szok: jak wstał rano o 9-ej tak dopiero teraz idzie spać......ciekawa jestem jak minie nocka i o której wstanie.

miałam Was zapytać-czy któraś dawała maluszkowi taką mieszankę owoców ...np.KRESTO??? tam są ananasy-rodzynki-żurawina-morele.....
bo u nas Kuba kiedyś przypadkiem sam się poczęstował a teraz złości się jak nie chcę mu dać-jak już dam to ile nie miałby na talerzu to wszystko wepchnie do buzi i wygląda jak chomik :-D:-D:-D-przeżuje i zje...ale nie wiem czy to dobre dla takich maluszków.-nic mu po tym nie jest więc chyba może jeść ?????

byli moi rodzice...mama kupiła sobie spodnie chciała żeby jej obciąć i podłożyć.posiedzieli trochę i pojechali.

młody już chyba śpi -bo cisza sie zrobiła...............

a teraz trochę humorku :-D:-D:-D:-D (oczywiście to nie mój problem-ZAZNACZAM!!!!-co by którejś do głowy nie wpadło.........):-D:-D:-D:-D

PROBLEM 1:
Problem z gumą! Pomóżcie! Czy specyfiką gumy jest to, że nie trzyma się ona na penisie? Czy każdy tak ma czy tylko mój chłopak? On musi trzymać ją jedną ręką, bo mu spada! Wkurza mnie to, ale nie wiem czy tak wszyscy mają czy nie, bo to jest mój pierwszy partner. Dodam, że spada mu nawet guma typu "close fit". Proszę o poważne odpowiedzi!

- Musi u nasady takim zipem spiąć.

- Albo cybancik na śrubkę.

- Proponuję posypać solą. Ja tak sypię na schody i się nie ślizgam.

- Wydaje mi się, że po prostu źle ją zakłada.

- Na lewą stronę?

- Nie, do góry nogami.

- To może niech założy sobie też na jajka.

- Uszyj mu szelki. Możesz inspirować się pasem do podwiązek.

- A może niech naciągnie z całej siły i rozciągnięte końcówki niech na tyłku na supeł zawiąże.

- Załóż mu na palec może ten jest większy od jego małego.

- Spróbuj zmienić firmę gumek, nie wiem czego używacie.

- Najlepiej na zimówki Stomil, te się nie ślizgają. Jeżeli to nie pomoże to łańcuchy.

- A z kolei mój chłopak używa rozmiaru XL i jeszcze jest za ciasna. Wpychamy do połowy, a potem się nie da! Gdzie mogę kupić większe? Proszę o pomoc i poważne odpowiedzi!

- Tego się nie wpycha do środka, to się zakłada na członka, a potem się wkłada członka. Chyba.

- W Kauflandzie są worki jednorazowe 135 l. Polecam.

- Mój facet ma odwrotny problem. Nawet największa rozmiarowo prezerwatywa jest za krótka i za ciasna na jego penis.

- Pracujesz w stadninie w Janowie czy innym malowniczym miejscu?

a teraz jeszcze troszkę........

PROBLEM 2:
Pomóżcie! Dzisiaj kupiłam samochód z komisu i nie wiem jakie paliwo mam wlać? Po czym poznać czy to dizel czy benzyniak? Jeżdżę na oparach, a nie mogę zatankować, bo nie wiem co wlać.

- Przyświeć zapalniczką przy wlewie paliwa i zobacz sama! Potem wlej ropę. Bo jeśli benzyniak to nie doczekasz "potem".

- Nie ściemniaj koleżance. Słuchaj. Jeśli samochód jest koloru niebieskiego lub zielonego lejemy ropę. Jeśli żółty to na gaz. Do reszty lejemy benzynę. I od razu wymień powietrze w kołach na letnie. W tym roku modne jest górskie.

- Najlepiej nalej wody. Wtedy w serwisie udzielą ci wyczerpujących informacji.

- Jak samochód robi brum brum to jest benzyniak a jak kle kle to ropniak. A jeśli robi brum i kle - śmiało lej gaz.

zezarlo mi posta :wściekła/y::wściekła/y: wiec tylko po krotce :wściekła/y:

bylam z kuba u lekarza bo juz nie moglam sluchac jak kaszle, balam sie zeby to nie bylo cos z plucami czy oskrzelami. Lekarz mowi ze nic nie slychac, ze to wirus, jak nie przejdie za 5dni to przyjsc

Kasia :-D:-D

Kata, Elcia zdrowka dla laseczek

Aga jak Lukaszek??

kaśka poryczałam się ze śmiechu :-D:-D:-D a co do tych owocków to śmiało dawaj jak kubie nic nie jest - to same witaminy :tak: ech, żeby moja tak chciała poskubać :sorry2:
jutrzenka i zdrówka dla kubali!

Kasiamaj :-D:-D:-D:-D aż psa obudziłam ze śmiechu :-D:-D:-D:-D dawaj jeszcze jak coś masz... zarąbiste hihihi...

A co do owocków to myślę że śmiało może jeść takie suszki... zdrowe są. :tak:

I jeszcze apropo spania. U nas dość często nie ma już dziennych drzemek :tak:

Viki musisz być dumna z syna. To ile jeszcze tych szczebli w karate musi zdobyć? :-)

Jutrzenka zdrówka dla Kubusia... :-)

Kata no półtora roku już minęło... duża baba. I dziś zaczęła do mnie wołać "mamusia" wcześniej zdarzało się "mamasia" :-D ehh miód na moje uszy :-D wynagradza mi to że z nią jeszcze wytrzymuję hihi... dziś na spacerku podeszła do jamnika pogłaskała go, wstała i dała mu kopa na do widzenia :-D a jak krzyczałam -"Jula czemu kopnęłaś pieska" to pan zapytał "To dziewczynka? Taka nie dobra..." :-D:-D:-D a to właśnie juleczka-diabeł!!!

No diabeł śpi a ja idę pod prysznic i może zajrzę jeszcze... :-)

Kasia :-D:-D:-D:-D
Elcia, suknia cudo:tak:Będę wiedziała do kogo się zgłosić w razie W, tylko nie wiem czy dla wielorybów szyjesz :-p
Zmykam dalej to mojego ancymona, rozwala mi wszystkie zabawki gdzie popadnie:wściekła/y:

paula bo jak powiadają: grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne tam gdzie chcą :-p
viki patrz jaki głąb ze mnie :angry: zapomniałam pogratulować - damian idzie jak burza! :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry