• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hehe Dotka Ty sie nie smiej, my tu mamy niezly ubaw z dziewczynami z pokoju, jak ja podpisuje i mam na pieczatce mgr to czesto ludzie dzwonia i chca z Panią magister :-D:-D:-D:-D:-D, zalamka normalnie, jak na uczelni jakies sie czuje :-D:-D:-D:-D albno jakbym w aptece pracowala, jak ludzie do mnie przez tel mowia ale Pani magister :-D:-D:-D:-D

A z tego kieronikowania na zatepstwo to tylko roboty mamy piec razy tyle i ani zlotowki podwyzki nie dostalam :angry::angry::angry:

dzień dobry!!!!
my mielismy dziś niespokojną noc-Kuba budził się często.
ale za to póżniej dał mi pospać do 9-ej.-chyba sam był zmęczony tym czestym wstawaniem?????

z myciem głowy u nas jest ok-spłukujemy głowę konewką.:tak: jak Kuba był malutki dawaliśmy mu konewkę do wanny bawił się nią,a my polewaliśmy go całego wodą z konewki-od razu główkę i tak zostało.:tak:

gotuję dziś większy obiad-mają przyjechać moi rodzice z siostrą załatwiają jeszcze jakieś dokumenty w babci sprawie.

Viki-brawo dla Damiana-no i z tymi wyjazdami i wylotami to macie nieciekawie-nigdy nie wiadomo jak coś zaplanować.
Jutrzenko-pociesze Cię u nas też wycie nocne-a z pracą nonono-pani kierowniczko.;-):-)
Aga-zdrówka dla Łukaszka.
Sylwia-zdrówka dla Marcelka-może dopadło go to co u nas Kubusia ostatnio???-też miał tylko gorączkę-potem pojawiła się biegunka.-chyba to jakiś wirus był?-oby mu szybciutko przeszło.
Dotka-hmmm...miałam coś do Ciebie -ale mi ze łba wyfrunęło.
Weroniczko-fajny pomysł z tym oswajaniem przeczkolnym...-ja pamiętam jak mnie odprowadzali do przeczkola i musieli szybko uciekać bo ich goniłam i nie chciałam zostawać -wyłam jak głupia.moze gdyby zastosowali taką taktykę to i ja przechodziłabym to mniej stresowo....:-D

był u nas kominiarz-Kuba tak się mu przyglądał....chyba dlatego że taki brudny....;)
Jutrzenko-:-D:-D:-D

a my słuchamy w kółko....misia...
już mi zaczyna brzydnąć ta misia.....
[video=youtube;hOuLiQltSl4]http://www.youtube.com/watch?v=hOuLiQltSl4[/video]

a już jak tego wyczai to koniec............:-D:-D:-D:-D
[video=youtube;astISOttCQ0]http://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0&NR=1[/video]

Ostatnia edycja:
heja:)
wiecie ze mała dopiero mi zasypia:angry: znowu bedzie długo spala wrrrrr i pózniej bedzie ryk o 20 bo niebedzie senna

a wiecie ze moja tez wczoraj miała temp dalej meczy ja katar kurcze juz 2 tydzien leci hmmmmm

a oto hmmm?? mój produkt :-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• CZERWIEC 09 004.jpg
    CZERWIEC 09 004.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 46
  • CZERWIEC 09 005.jpg
    CZERWIEC 09 005.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 45
Elcia :-) śliczny ten Twój efekt pracy :tak: Ty wiesz że ja Ci zazdroszczę zdolności :zawstydzona/y::sorry2::blink:

Kasiamaj Julka w kółko chodzi i mówi "gam,gam leci?" i muszę słuchać tego gummy bear... :baffled::baffled::baffled:

U nas obiadek się robi i idziemy do mamy mojej ;-)

reklama
weronika ja wiem że tak powinno się robić ale problem w tym że nie wiem czy bedzie to możliwe ponieważ kuba idzie do złobka od 1 września i ja pewnie pójde w ten dzin pierwszy raz do pracy
tutaj takie dni otwearte są w lipcu ale kurcze akurat jak my bedziemy na wakacjach w sierpniu żłobek jest zamknięty tylko zebranie dla rodziców jest . Nie wiem chyba poeiem R żeby go przez pierwsze dni prowadzal on może później pójśc do pracy
strasznie sie boję tego dnia ale mam nadzieje że z dnia na dzien będzie lepiej

ja mam chwilę spokoju babcia poszła z kuba na spacer miałam sprzatać ale mi się nie chce

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry