jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Ahoj nocna zmiano ktora juz dawno wymiękla
normalnie zozly jestecie, ja sobie kulturalnie w teatrze siedze a Wy tu co

, a to wszystko przez Stefanke, vnie moze przezyc ze Jarus Czarus robi do mnie maslane oczy, ze o Krzysiu szwagrze nie wspomne 

Sztuka ogolnie moze byc, ale bywalam na lepszych, wole jezdzic do teatru komedia a dzis bylismy w narodowym. W roli glownej Hanka Mostowiak ;-);-). Sztuka nosila tytul: Umowa czyli łajdak ukarany
Dla watpiacych w moje ukulturalnienie chcialam podkreslic ze my jezdzimy do teatru od czasu do czasu
, nie wiem kto pytal chyba Paula, bylam z R, a wyjazd byl odemnie z pracy zorganizowany :-):-)
Co do mycia wlosow to u nas tez szokowo, jak mydle to on juz wie co sie swieci i marudzi, potem R mu zaslania twarz reke a ja leje kubkiem troszke marudzi ale da sie przezyc, a wloski myjemy raz w tygodniu, teraz czeciej jak jest cieplo. Kuba nie mam za wiele tych wlosow wiec raz w tyg nam pasi
Viki gratki dla Damianka
Asia, Sylwia halo, gdzies Wy?
Monia, Iza, Baska cos milcza ostatnio
Anetka juz nas calkiem chyba opuscila
dobra ide, wszystkie tam juz chrapia ze az u mnie slychac to co bede sama siedziec,
paaaa do juterka
normalnie zozly jestecie, ja sobie kulturalnie w teatrze siedze a Wy tu co

, a to wszystko przez Stefanke, vnie moze przezyc ze Jarus Czarus robi do mnie maslane oczy, ze o Krzysiu szwagrze nie wspomne 

Sztuka ogolnie moze byc, ale bywalam na lepszych, wole jezdzic do teatru komedia a dzis bylismy w narodowym. W roli glownej Hanka Mostowiak ;-);-). Sztuka nosila tytul: Umowa czyli łajdak ukarany

Dla watpiacych w moje ukulturalnienie chcialam podkreslic ze my jezdzimy do teatru od czasu do czasu

, nie wiem kto pytal chyba Paula, bylam z R, a wyjazd byl odemnie z pracy zorganizowany :-):-)Co do mycia wlosow to u nas tez szokowo, jak mydle to on juz wie co sie swieci i marudzi, potem R mu zaslania twarz reke a ja leje kubkiem troszke marudzi ale da sie przezyc, a wloski myjemy raz w tygodniu, teraz czeciej jak jest cieplo. Kuba nie mam za wiele tych wlosow wiec raz w tyg nam pasi
Viki gratki dla Damianka
Asia, Sylwia halo, gdzies Wy?
Monia, Iza, Baska cos milcza ostatnio
Anetka juz nas calkiem chyba opuscila
dobra ide, wszystkie tam juz chrapia ze az u mnie slychac to co bede sama siedziec,
paaaa do juterka

Ale w nocy lepiej spał i nie miał gorączki