• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
DOBRY WIECZÓR

widze ze znow "jutrzenka" na tapecie....:-):-Dojj bidna..i na co jej było podrywanie tylu na raz...

u nas kąpanie bezproblemowe, głowe płukam pawłowi na leząco, kłade go opierając na mojej ręce - łapie go tak jak niemowlaczka i jemu sie to bardzo podoba, a jeszcze jak sie przy tym wygłupiam i całuje w nos albo brode to smieje sie w głos:-)

co do pieluch to u nas pampersy..jakos nie umiem sie przekonac do innych, poza tym u nas zuzycie jest małe. czasem 1-2 w dzien i 1 na noc.

musze sie wam pochwalić , że damian zdał dzis egzamin na karate i ma juz pomaranczowy pas:tak:
no a poza tym moj małżonek wyjeżdża w przyszłą srode wiec mamy jeszcze kilka dni dla siebie:-)

heloł laski
ja juz z 2 godz temu skonczyłam:) jutro wstawie foty:)

co do mycia to u nas tez bez problemowo :) wygłupiam sie i tyle:)

co do pieluszek to hmmmmm
:)u nas pampersy na noc i w dzien jak idzie spac:) 1 dziennie bo jak spi w dzien to nie zasika pieluchy:)

a powiedzcie mi jak to z tym sikaniem tzn chodzi mi czy mam mała jakos uczyc zeby nie sikała w nocy czy czekac az sama zacznie :/ niemam pojecia jak to zrobic , jak ja uczyc:)

elcia z nocnym sikaniem to niestety trwa długo....
nie pamietam dokladnie ile damian mial lat, ale wiem ze zawsze okoolo 24 brałam go z lozeczka na stojąco podstawiałam nocnik i siusiał :-)zdarzało sie ze zesikał sie w nocy bo on tez jeszcze pil mleko wtedy.
nie wiem ale mial na pewno ponad 2 i pol roku:tak:

reklama
Viki gratulacje dla Damiana :-)
U nas jest ok z kąpielami, ale tylko jak Oliś leży na brzuchu, a właściwie pełza sobie po całej wannie i nawrzucam mu mnóstwo zabawek, sajgon wtedy normalnie jest, ale Młody wniebowzięty :-DNawet mycie głowy mu wtedy nie straszne, nawet się nie przejmie jak mu coś po buzi kapie :-D
A z pieluchami to tak jak u Viki 1-2 dziennie i jedna na noc i z reguły tescowe, najbardziej nam podpasiły, do pampersa jakoś nie mam przekonania, strasznie mi śmierdzi:sorry2: .

Stosunkowo udanej nocy Kobietki :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry