• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a mycie glowy to u nas tez lament! ja nie wiem przeciez staram sie jej nie polac nawet ale ona i tak placze...
aa i grzechotka ja dzis zjadlam duzo wiecej niz ciasteczka...cale szczescie jutro ide na body vive hehe nie wiem co to ale wszystkie idziemy sie zmeczyc

reklama
dociu to rondo jest z canpola do kupienia w dzieciakczkowym sklepie (23 zł) o takie:
CANPOL RONDO KĄPIELOWE MYCIE BEZ ŁEZ SKLEP w 24 (653885313) - Aukcje internetowe Allegro
ooo nawet na allegro tańsze z przesyłką :-D
młoda już z nim oswojona - zobaczymy przy płukaniu ;-)
joasia to witaj w klubie :-D to forum zamieni się w women boom :-D
paula big pack 62 szt. koszt niecałe 35 zł (gratis woreczki - jednak jest ich mało i zużyję do twardego kalibru :-D)
stefcia dużo dobrego słyszałam o tescowych :tak: i może też wypróbuję. z kauflanda też są świetne te wickes oddychające! właśnie wykańczam próbną małą paczkę ;-) mówisz, że podjadłaś dzisiaj troszkę kalorii ;-) to chyba tak przed tym body :-)

a ja zajadam kalafiorka :-p

To jak tak chwalicie to chyba sie skusze na te pieluchy z tesco:tak:
bo przeciez u nas paczka pieluch wystarcza na tydzien....

No wlasnie u nas z tym myciem to samo...nic mu nie leci,robie to bardzo bardzo ostroznie a i tak płacze....:baffled:

Paula metoda szokowa....hiihi....Jula twardzielka!:tak:

weroniczka nie kupilam ich teraz bo pampersy byly w promocji i taniej wychodzily niz tescowe hehe a jak kupuje to te mega albo jumbo paki to mam ze 150 teraz to na troche wystarczy. mimo wszystko bylam bardzoo pozytynie zaskoczona tescowymi a normalnie w zyciu bym nie kupila taki mam prani mozgu juz przez pampersa zrobione heheh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry