• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
no i pobiegła Paula do apteki;-)

cos mialam napisac.......aaa! czekam na zdjecia od Kasi....zreszta tez zobaczycie,jedno jest takie słodkie jak Oliwia daje buziaki Kubusiowi...hihi....fajnie tak w usteczka:tak:Nasz Krzysio nie jest taki wylewny...
I dzisiaj usłyszalam,ze moje dziecko jest niegrzeczne....Bawił sie Krzysio piaskiem-takim brudzacym przy chodniku i był cały brudny i on i ciuchy-ale ja mu zawsze pozwalam...podszedł maly chłopiec i tez sie chcial bawic z Krzysiem, na to matka chlopca-chodz synku,zobacz ten chlopiec jest cały brudny-on jest niegrzeczny, a Ty jest czysciutki i ladnie wygladasz.....
niestety trafiła ma moj zły humor i troszke byłam wredna....bez sensu takie glupoty gadac!! stara suka:-D:-D

Wiktor tez uwielbia bawić się ziemią i kamykami i wiecznie wszystko czarne hehe
a jaki szczęśliwy jest :-D

Cześć Wszystkim !

Witam
hmmmm........-jakoś nadal nie mam weny na rozpisywanie się...babci już nie ma,nie mogę jej już zobaczyć....dotknąć....wczoraj był pogrzeb.
dziś leci już nowy dzień....
a my musimy żyć dalej..........
choć w sercu ból,i tęsknota-trzeba iść do przodu.

Kuba dopiero teraz mi zasnął.więc mogę wpaść trochę Was poczytać.
wpadnę jeszcze wieczorkiem-jak znajdę chwilkę,

dzięki dziewczyny za ciepłe słowa !!!!!

miłego popołudnia.
buziaki dla Was.

hejka gaduly, tyle piszecie a ja nie moge czytac bo praca, praca ,praca

pozdrawiam Was kobietki i odezwe sie jutro bo na 19:00 ide do teatru :-):-)

Kasia trzymaj sie kobietko

eee Jutrzenka kulurowa kobieta do teatru chadza... ;-):-) z kim idziesz?

Kasiamaj... bądź dzielna. babcia pewnie nie chciałaby was smutnych oglądać ;-) czekamy i trzymaj się :-)

Madzia hej!!! :-)

Dota mój też Tesik tak śpi... :-D

kurcze dziewczyny-pomocy!!!!-zbliżają się ur.mojego J a ja nie wiem gdzie ten tort się zabunkrował....(nie wiem która z Was podawała przepis?) na tą babkę w bikini................-bo chciałam zrobić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry