• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

młoda z tatusiem na wyjeździe, ja zrobiłam obchód po grzebalnikach - nakupowałam markowych koszulek :-p na lato wystarczy :-)
poza tym jak drzemnęłam się z małą to spałam 2 godziny :blink:

paula dla mnie uht nie ma żadnej wartości i sama przestałam je pić to zrobiłam kakao na takim jakim miałam ;-) a o mleku się naczytałam, nasłuchałam i wiem swoje :-)
a te pieluszki to nie biedronkowe dada :no: - zapomniałam napisać bella happy polskie - promocja była :tak::-)
co do prania to się nie wypowiem bo mam niemiecki proszek do koloru ale jest do d..y! :wściekła/y: chyba zużyję go do prania szmat itp. a se kupię inny. wcześniej sprawdził mi się ariel n-zin czy jakoś tak. super był!
dota to ty się umiesz złościć? :-D;-)
grzechotka podajmy sobie ręce na na na :-p:-D
kasiu myślałam wczoraj o tobie :-(
o rany jutrzenka ale ty się kulturalna zrobiłaś :-D jaka sztuka? ;-)

zapomniałam wam napisać, że młoda wczoraj wieczorem zasnęła z armią zabawek :-D:-D ja nie mogłam się zmieścić :-D:-D ale jak tylko się wyluzowała to wywaliłam wszystkie z wyrka :-D

reklama
Kata dla mnie te bella to jeszcze gorsze od Dada... w zeszłym tygodniu kupiłam na próbę i po nocy budziła się mokra do pasa... :szok: i gumki się wyrywały dookoła nózek... masakra... :-D

paula no widzisz to zależy od dziecka ;-) u nas budzi się z suchą pieluchą bo nie je i nie pije w nocy - chyba, że się nażłopie wody w kąpieli :-D do tej pory używaliśmy z rossmanna (nie było dla nas lepszych) ale w ramach kryzysu skoczyły cenowo nieźle do góry a mała paczka :baffled:
kasia no ile mamy czekać na te fotki? :angry:;-):-)

Kata ze mnie wybuchowy nerwus.....ale tak ogolnie to jestem miła i sympatyczna...hihihii.....taka super fajowa dota....hihi....:-D:-D:-D

Jutreznko no ja Cie nie poznaje....teatr??? a moze Ty się przejezyczyłaś...i to mialo byc ,nie wiem np. jakies piwo-tatra....:-D:-p:-p

pokazalam mezowi ten tort co Kasia robi i tez sabie zamowil taki na urodziny...no coz zgodzilam sie,urodziny ma w marcu to i tak zapomni:-D:-D

Stefa wróciłas z pracy?:-)

dociu przekonamy się niebawem :-p

kurde chciałam dzisiaj obciąć włosy a fryzjer do 16 :angry: no nic - może jutro skoczę...
kupiłam młodej rondo kąpielowe do spłukiwania włosów. macie może? jak dzieciaki reagują na płukanie głowy?
młodej do niedawna płukałam kubeczkiem pomalutku ale zaczęło jej ciec po oczach i zaczęła się buntować :baffled: no to teraz bierzemy ją z t. pod kran z bieżącą wodą i mówię, że podlewam kwiatuszka :-) jakoś się udaje ale wolałabym prysznic bo wygodniejszy :tak: jak będzie się buntować to schowam na dalszy czas ;-)

oooo Kata a gdzie kupiłas to rondo???? i wiesz jakbys juz je wyprobowala to napisz czy warto to miec.....U nas myscie wlosow to jedna wielka katastrofa....placz,lament.....:tak:

kata u nas nie ma problemu z myciem głowy tyle dobrze:tak:
jutrzenka miłego wieczorku w teatrze:tak:
aga dużo zdrówka dla łukaszka
ksawek też ma coś katarek ale na szczęście tylko tyle:tak:
dziewczynki myślałam że ja mam tydzień wybuchowy ale jest nas więcej:-D:tak:
i co jeszcze hymmmmm

No Kata jak się wciąga 3 butle po 250 to i po pas mokra... fakt... ;-):-D
A u nas płukanko wciąż metodą szokową... :-D leję po oczach szybko kubełkiem i migusiem wycieram. Jęknie ale nie ma większego problemu ;-):-)

To ile za te pieluszki dałaś? Może na dzień bym je wzięła... :dry:

reklama
dotaa kochana tylko ty o mnie pamietalas :))
a propos pieluch to ja ostatnio kupilam tesco easy fti i normalnie szok ba bardzo dobre tylko jedyna wada ze troszeczke twadsze w dotyku niz pampersy ale nie dosc ze bardzo chlonne i dobrze zbieraja to jeszcze wcale nie smierdza jak np huggiesy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry