• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
paula- a próbowałaś tormentiol na pupę Julki, jak Łukaszowi odparzył sie siusiak po sokach herbapolu to stosowałam i tylko to pomogło. Niby pisze że to dla większych dzieci bo ma kwas borowy, ale rzadnych efektów ubocznych nie zauwazyłam.

ja jak byłam mała to też piłam mleko od krowy, ale nie od każdej tak samo smakuje, wszytko zależy czym krowa jest karmiona:tak::tak::tak:

grzechotka- spokoju ci życzę i próbuj może akurat to praca dla ciebie:tak:
kata- wyrzuć przez okno ten pms:tak:
jutrzenka- jak cię robota zawaliła to ty ją też odwal:-D:-D:-D

Aga dzięki... polecę kupić :-)

W czym pierzecie kolorowe ciuchy?

Używa któraś z was Kłębuszka z Biedrony?

Bo chyba kupię na spróbowanie... Używałam do tej pory Perły albo tego drugiego płynu ale czytam że sprawdza się ten Kłębuszek...
W proszku nie piorę kolorów bo często źle się wypłukiwał i białe plamy były więc od nowa musiała płukania wstawiać...

Ostatnia edycja:
no i pobiegła Paula do apteki;-)

cos mialam napisac.......aaa! czekam na zdjecia od Kasi....zreszta tez zobaczycie,jedno jest takie słodkie jak Oliwia daje buziaki Kubusiowi...hihi....fajnie tak w usteczka:tak:Nasz Krzysio nie jest taki wylewny...
I dzisiaj usłyszalam,ze moje dziecko jest niegrzeczne....Bawił sie Krzysio piaskiem-takim brudzacym przy chodniku i był cały brudny i on i ciuchy-ale ja mu zawsze pozwalam...podszedł maly chłopiec i tez sie chcial bawic z Krzysiem, na to matka chlopca-chodz synku,zobacz ten chlopiec jest cały brudny-on jest niegrzeczny, a Ty jest czysciutki i ladnie wygladasz.....
niestety trafiła ma moj zły humor i troszke byłam wredna....bez sensu takie glupoty gadac!! stara suka:-D:-D

:-D:-D:-D dota i co jej powiedziałaś? :-D:-D:-D

nie byłam jeszcze w aptece bo moja mała zgaga śpi!!! :-D

Ja też małej pozwalam robić dziwactwa jak jesteśmy na luźnym spacerku :-) dziś np. biegała w adidasach po kałużach... :szok::-D mokra była do pasa i nie chciała iść do domu zeby się przebrać :-D

Paula my pierzemy w proszku do kolorow....jak piore rzeczy Krzysia to daje troche mniej proszku-1 tabletke persilu....wszytko ladnie schodzi....
wlasnie musze pranic wstawic:tak:

jak ja kocham właśnie takie sztywne babska... :-D mam taką sąsiadkę która się wnuczką opiekuje i w kółko: Wiktoria nie biegaj, Wiktoria nie dotykaj Julci bo jest malutka, Wiktoria bo się pobrudzisz, Wiktoria nie wchodź do piaskownicy... :wściekła/y::baffled: biedne dziecko!!! Nic jej nie wolno... a do tego babcia ma fobię że Wiktoria mało je i ciągle biega za nią z jedzeniem :szok: ta mała nawet sama jabłka nie trzyma w ręku a ma skończone 3 latka!
Wyobraźcie sobie minę babci jak widzi Julkę która myje sobie rączki w kałuży albo obsypuje się sama piachem lub wsadza łopatkę do gęby... :-D:-D:-D

Dota usnął? :-)

reklama
hihi:-D:-D:-D dobre:-D:-D:-D
no to Wiktoria pod kloszem chowana....tylko takiej babci to sie nie da wytłumaczyc....ona wie swoje i się nie zmieni.....

ide zaczac robic jakis obiadek...chociaz ryz wstawie

spi,spi:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry