• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien doberek laseczki:-):-):-):-):-):-):-):-)

Wpadlam tylko sie przywitac i zyczyc dnia pełnego uśmiechu:tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-)

uciekamy na dwór.....paaaaaaa:-):-):-):-):-)

reklama
U nas też padało... na spacerze nas złapało ale tylko chwilka i już mamy słonko... :-)

Kasia oby główka przestała boleć... :-):tak:

Dziś małej dałam na śniadanie kaszkę na mleku z kartonu, bo modyfikowane mi się skończyło.... już jadała więc chyba nic jej nie będzie... ;-)

Elcia czekamy :-)

Dota Tobie też miłego dnia... :-):-):-):-)

Weronika odsypiaj z maluchami ;-)

dzień dobry!
kiepski humor mam dzisiaj- pms mnie trzyma jak stąd do chin :-(
kupiłam wczoraj w biedronie big packa pampersów 5 - fajowe te pieluszki polskie i niedrogie :tak: mają z przodu fajną gumeczkę na brzuszku (tylko te 5 trochę za duże mi się wydaje to najwyżej wykończę te co mam a te zostawię na sam koniec)
byłyśmy na dworku. mała się nie słucha - jak kot łazi swoimi drogami (pal licho to ale najgorsze, że na ulicę mi wyłazi a jak jej tłumaczę że nie wolno bo auta jeżdżą to nic sobie z tego nie robi :-(). plac zabaw obleci w 20 minut a potem łazi bo się nudzi :baffled:
łebek coś mnie pobolewa i chyba zaraz legnę koło młodej :sorry2:

aga zdrówka dla łukaszka - bidulek się wymęczy :-(
paula :-) super! to dla mamy miód na serducho :-) moja z wyrazów to mówi tylko "dziura" :-D ale już coraz więcej gada :tak:jeśli chodzi o mleko to jak robię sobie kakao to małej dam parę łyżeczek ;-) tylko ja podgrzewam w mikrofali i używam nie uht tylko takiego świeżego ale z plastikowej butelki (bardzo dobre w biedronce z mlekovity :tak: 2% tłuszczu). powinnam przegotować ale leń jestem i nigdy nie wiem czy mała będzie pić :sorry2:
vikuś to sobie teraz pośpicie ;-)
grzechotka u nas tak jak u pauli: bierzesz cd lub pendrive`a z plikiem i ci drukną w punkcie ksero :tak: trzymam kciuki żeby się udało!
weroniczka współczuję :-(
kacha bo to słoneczko do nas przyszło :-p łączę się w bólu głowy :-(

buziaki babeczki :*

Kata oczywiście że zdania są podzielone ale ponoć na początku bezpieczniej dać uht bo ma wytłuczone wszystkie bakterie ale i witaminy też... :baffled: takie świerze (butelkowe mają małą ważność) są bardziej ciężkostrawne dla brzuszka, choć ja takie właśnie wolę... ;-) i bądź mądra matko... :cool2::-D no nic dałam jakie miałam bo ta poszła do kuchni i krzyczała "leko!!!" to jej dałam i już... płatki też jada na zwykłym i jest ok... ;-)
I też nie przegotowałam tylko podgrzałam :-p

kata witaj w klubie ja tez mam nerwa przedokresowego wszystko mnie wkurza niemiłosiernie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i nażarłam sie jeżyków na dodatek jeny moja głupota nie zna granic:angry:
i nic mi sie nie chce
r mi dzis to cv zawiezie do tej szkoły wydrukuje i zawiezie nie chce mi sie jeździc to daleko jest
te pieluchy z biedronki no może i dobrze wygladaja ale u nas nie zdaly egzaminu kuba juz po 2 h miał pękata poieluchę i co najgorsze mokry tyłek nie trzymnały tych siusków

dota podrzuć troche swojego dobrego humoru:-D

A wiecie ,ze jak byłam malutka i bylismy u rodzinki na wsi to pilam mleko prosto od krowy-takie ciepłe.....bozeeee jak sobie teraz pomysle.....tak tak w temacie mlekowym....hihi

Kata łącze sie pms-owo z Tobą....dzis nie recze za siebie...chodze jak wielka bomba-a czy wybuchnie? pewnie tak...lubie sobie pokrzyczec,porzucac czyms...wtedy mi lzej:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry