grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
heeh edytowałam 
no starośc nie radość skleroza sie wdała

no starośc nie radość skleroza sie wdałaObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no starośc nie radość skleroza sie wdała
:-)

Ale tak na pocieszenie to ten etap to dobry początek pozbycia się pieluch. U Stasia tenm właśnie etap trwał 2 tygodnie i pieluchy poszły w odstawkę

No ale u Tadzie jest już on od miesiąca i ciągle piluchy mamy:-

boje sie ,ze jak maly pojdzie do przedszkola od wrzesnia to tam i tak nie bede zwracali na to uwagi i na nic nasze nauki....i pewnie w pieluche bedzie robil....echh..nie wiem...

To bardzo ułatwia dzieciom przyzwyczaić się do nowego miejsca i zaakceptowania go. I naprawdę warto poświęcić te kilka dni na takie właśnie zaadoptowanie dziecka w żłobku bo to i jego i Ciebie będzie kosztowało mniej stresu

tyle maluchow na nocnikach.....

, dobrze ze juz wakacje, to sobie polezycie dluzej i odpoczniesz 

, myslalam ze jak bedzie cieplo to go bez pieluchy bede puszczac ale jak ciagle zimnica 

. Glupie te ludzie, takie pierdoly przez telefon opowiadaja ze nie raz mam ochote odlozyc sluchawke ;-);-):-).