• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

to kiepsko.....tak jest z tą pogodą....:tak:

A my robimy dwa razy w tygodniu ogromne zakupy i dzieki temu nie musze sie martwic o kupowanie jedzenia.....jedynie po pieczywo i slodycze chodzimy codziennie ale to rano:-)

reklama
Też chciałam tak robić zakupy ale nie umiem zaplanować zakupów na kilka dni więc muszę robić codziennie. Ale chyba będę musia się wreszcie tego nauczyć.

A jaką herbatkę pijesz Dorotko??

no i ma chlopak obiad z głowy...hihi:-D

nasz Krzysio jadł czekolade raz-kostke i bardzo mu smakowała:tak:

a przypomnialo mi sie..a jak dostal ostatnio lizaka od cioci Elci to nie wiedzial co to jest....i ja zjadlam! :)

Ostatnia edycja:
Dotka tez mam herbatke :-), a kuba tez zawsze chodzi gdzie on chce i ciagnie mnie za reke zebym szla :dry:. Ja dalam kubie lizaka w zakopcu to bym w szoku, wklasal do buzi wyjmowal, :-D:-D:-D

A ja zaraz spadam do domu, zwolnilam sie o 14 :-). Niech moj tata nie siedzi caly dzien jak na pierwszy raz. Chociaz jest super, dzwonilam i mowi ze kuba mega grzeczny, zjadl mleko, danio jabluszko, bawi sie grzecznie. Nawet 3 rodziaje syropow wzial bez problemu :tak::tak:. Moj slodziak :-)

a jeszcze muszena poczte pognac bo jakies awizo do R przyniesli. nie cierpie chodzic na poczte :angry::angry:

Viki Valdi wyjechal??

Stefcia, Asia meldwoac sie, czyzbyscie byly pijane po zakonczeniu roku :-D:-D

Dzień dobry...

Dota mnie zawołała... :-p

Ekspresu nie mam to nie pomogę... :-p

Sandałki mam z zakrytymi palcami. :tak::-)

Dota u nas to samo... spacer jest dobrą zabawą dla Julki-uciekinierki... :-D
Czekoladę jada ale gorzką lub deserową... zawsze to zdrowsza :sorry2:

Alex pozdrawiam i pogody zyczę :-)

Moja siostra przyszła więc idę!!! paaa... :-p

reklama
Asia no to ładne rzeczy się teraz wyprawia na balu gimnazjalistów :-p
U nas już weekend rozpoczęty, T. z kolegą sobie drinkują, a ja idę z nudów malować pokoik dla Olisia ;-) Znajomi dali nam jeszcze jeden pokój gratis, T. w końcu kupił farby i naklejki na ścianę, więc mogę się wziąć do roboty :-)
Miłego wieczorka Kobietki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry