• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
jeny ale upał :baffled::baffled::baffled:
poszłabym na basen
ja nie mam siły do kuby wiecie co siku robi na nocnik przynosi nocnik i siada sobie na nim ale kupy nie chce przyniósł mi pieluchę kaza l nałożyć i kupe w pieluche zrobił :baffled::-D

hmmm co do nocnikowania no to Jutrzenka powiem ci ze my na poczatku nie musielismy Oliwke przekupywac ale za kazdym razem bijemy brawo i ona strasznie jest dumna z siebie i sie cieszy
pamietam ze tak po srodku cos tam nie chciała na nocnik to dawalismy jej telefon piloty i jakos poszło
Grzechotka moze spróbuj go czyms przekupic moze sie uda :)
no i dziewczyny chwalcie maluszki jak cos zrobia do nocnika :)(nie wymadzam sie )

u nas do tej pory zachwyt i uradowanie jak jest siku czy kupa a jak zrobi na nocnik siku to mówie brawo ale duzo nasikałas to ona prawie głowe wsadza zeby zobaczyc ile hihihihihihih

a teraz wołanie o pomoc!!!!!
pomózcie - dajcie jakis sprawdzony i bardzo skuteczny krem , żel , balsam na celulit plisssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!1

sylwia- :-)
elacia- a istnieje taki:confused:
weroniczko- a co tak słabo:sorry2:
jutrzenka- bądź dzielna, przezyjesz:tak::tak:
grzechotka- no to chociaz siku robi i w ogóle daje znać że chce bo łukasz to nie daje znaku, dopiero jak już zrobi:angry:

zaraz zjem śniadanko mniam

Kal.aga słabo bo szukam fotelika samochodowego dla Stasia. I kurcze mam problem bo na środkowym siedzeniu samochodu mam tylko pasy dwupunktowe i nie wiem co mam w tej sytuacji zrobić. Narazie jeden fotelik jest z przodu ale Małgosia już będzie przechodzić na większy fotelik i teraz nie wiem jak mam montować:no::no::no::no: Ach...

elcia
1) krem na celulit hmmmm i to dobry hmmmmm:-D:-D nie poważnie to ja stosuję nivea goodbye celulite w teście konsumenta miał najwyższe noty nie jest bardzo drogi miałam też taki eveline tańszy no skóra sie gładsza zrobiła i bardziej sprężysta ale sam krem nie wystarcza trzeba ćwiczyć (to najlepszy sposób) do tego masaż jakąś ostrą gabeczką dobrze robia też masaże prysznicem na zmianę ciepła zimna
2) ja chwale kube za każde siku czy kupe oczywiście bijemy brawo i sie cieszymy on sam jak zrobi bije sobie brawo no i to cała ceromonia bo ide z nim wylac siku do kibelka on zamyka muszle i spuszcza wodę i bardzo dumny jest z siebie

jeny jaki upał masakra a ja wciąż nie dam rady po schodach zejść :angry::baffled:

reklama
Hej!

Upał na 102. Nie wychodzę z małym z domu chyba do 18, bo się nie da na dworze wytrzymać. Kurcze, żeby tak było jak pojedziemy nad morze.
Muszę sobie jeszcze jakiś cudowny kostium kupić, żeby zatuszował to i owo. Nie wiem tylko jaki.Może coś polecicie.Plissssssssss

Elcia, ja stosuję krem na cellulit avon. Jest nawet dobry. Stosowałam kiedyś nawet vichy, ale nic nie pomógł, a kupę kasy kosztował. Avon jest ok i kosztuje coś koło 30zł.
Aga, dobrze, że kontrola pomyślna.
Jutrzenka, nie przemęczaj się tak w pracy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry