• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
asia - to tak jak Łukasz:baffled: a co do stroju to nie mam pojęcia:no:
weroniczka- to faktycznie problem masz, nic ci nie poradzę , a może zapytaj w jakimś sklepie, w którym sprzedają foteliki:sorry2:

asia nauczy się...niestety poczatki są trudne. Paweł pomimo tego ze siedział na nocniku juz bardzo wczesnie to i tak miał taki etap ze nocnik go" parzył"

a teraz jest śmiesznie bo jak np mówie mu wieczorem ze idziemy spać....to on nagle mówi "siusiu" bo wie ze jak usiądzie na nocnik to jeszcze spac nie pojdzie no i tak przeciaga dopóki sama go z niego nie zdejme hehehe bo jak pytam : zrobiłes juz siusiu? to on z powaga odpowiada : nie nie nie:-) a w nocniku juz pełno hihih

cwaniaczek maly.

weronika - zapytaj w sklepie , tak jak radziła aga. a no i dostałas odp na prova bo nic nie piszesz...

a u nas zaraz lunie deszcz....grzmi okropnie....
no i słyszalyscie....kolejny samolot spadł...i jakies dziecko przezyło katastrofe...:szok::szok::szok:

ło matko na podworku 30 st a w domu 28 ,2 umierammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

A wczoraj warszawę zalało. Złote Tarasy zatopione i Mokotów. W centrum jak się wchodzi do metra wody stało po kolana, hehehe

U nas grzmi i popaduje.

Ale z tymi samolotami, o jeny :-(:-(:-(

Hej Kochane, u nas też upał jak nie wiem co :baffled:
Ale humor mam zajefajny :-) Byłam z Młodym na kontroli w szpitalu i po płynie w uszach nie ma ani śladu:-D:-D:-D Drenaż poszedł w zapomnienie:-D Dzielne to moje Prezesiątko tylko ma matkę głupią panikarę ;-):-p

reklama
Witam moje panie :-p
dopiero wróciliśmy z dworu-młody to by jeszcze najchętniej siedział.....
buszował w piaskownicy na bosaka.i tak mu się strasznie podobało-że się zapomniał i wyleciał z tej piaskownicy na kamienie które mamy na podjeżdzie -i było tylko aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D
zaraz mykam na kolacyjkę.

Asiu-:-D:-D;-)-cieszę się że z Fifka siusiakiem ok!:tak:-no ..i można powiedzieć że kąpielówki ochrzczone :-D:-D:-D
Stefanko-czyżby to do mnie????-jeśli tak to dzięki za zaproszenie-tylko nie bardzo wiem gdzie mam się stawić :tak:;-)
Aga-wsadż termometr :-p-to się przekonasz....my dziś w mieście zostawiliśmy auto na parkingu-wróciłam z Kubą po 4 godz.nie szło wsiąść.....najpierw otworzyłam wszystkie drzwi i tylną klapę....-wyglądało to tak jakbyśmy mieli startować w powietrze.jednak to za dużo nie dało i klima poszła w ruch................

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry