reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Czesc dziewczynki :-)

Jesli chodzi o butki, to Oliwier chyba w takim razie przewodzi, bo nosi 24....:tak::tak: Akurat teraz jak bylam w Polsce to kupowalam mu butki, wlasnie rozmiar 24 i co prawda ma troche miejsca, ale tak ma byc, a 23 sa u niego na styk, wiec musi miec juz 24.

Kacha- nic sie nie zamartwiaj, zobaczysz, ze bedzie dobrze! :tak::tak::-)

Asia- fajne to hoola.....:tak::tak: nigdy wczesniej sie z takim nie spotkalam.....

Magda, kiedyś ćwiczyłam przez tydzień i widziałam efekty, ale ja szybko przestaję i głupio się tłumaczę, że nie mam czasu, hehehe... Fakt, że po pierwszym kręceniu boli trochę ciało i mogą się nawet siniaki pojawić, ale ból szybko ustępuje i można ćwiczyć dalej, ale ja przestaję. Przy kręceniu faktycznie napina się brzuch, pośladki i uda. Systematycznie ćwicząc może można coś osiągnąć. Muszę się wreszcie za to wziąć, bo kupiłam to już rok temu i podpiera ścianę, hehehe

dzien dobry kochane!!!
widze ciotka Magda zadomowila sie na dobre:-);-)i co Ty robiłas z tym hula,ze sie polamało....hihi:-D:-)

Cwiczcie,cwiczcie.....trzymam za Was kciuki,za super efekty!!!! oby były wymarzone,naprawde...wytrawalosci laeczki,bedzie dobrze!!!!
ja cwicze od ponad roku i teraz na spokojnie nosze rozmiar 36....czasem 34 ale wolę jednak luzniejsze szmatki....:-)

poczytalam Was tak po lebkach....ale potem poczytam jeszcze.....zmeczona po plazy siedze....
a u nas?? codziennie to samo: plaza,dom,plaza,zakupy,dom....i tak kazdy dzien...a wczoraj było wyjatkowo zoo....:-):-):-)

a butki?? nasz nosi 24...
dobra koncze...w razie pytan i reklamacji piszcie na wszystko odpowiem...

buzka!!! milego dnia i przyjemnej pracki!!!:-):-):-):-)

reklama
napisałyście trochę.....
potem poczytam udało mi sie tylko wypatrzeć trochę tak na szybko-

Aga-z ćwiczeniami nie pomogę :no: z butkami to różnie...23roz.choć dziś kupiłam mu buty ogrodowe to wzięłam rozmiar 27 :szok:-bo mniejsze były za małe.....
więc z tymi rozmiarami to różnie bywa.
Kacha-trzymam kciuki :tak:-będzie dobrze!!!!!

Do góry