reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

sylwia ciesze sie ze dostalas przesylke :) mam nadzieje ze moja karteczke przeczytalas Olivii dwa razy bo jest bardzo od serca hehe mam corke to wiem :)
pewnie sie domyslilyscie ze wlasnie wrocilam ??

reklama
Czesc dziewczynki :-)
Mnie sie dzis na sprzatanie zebralo.... no przynajmniej chatka lsni :-)

Jutro chce sie wybrac do nowej grupy z Oliwierkiem, takiej od 18 miesiaca.... zobaczymy, jakie tam zaproponuja zajecia.... W tej co byl, to same maluszki sa i juz czas zeby zmienic na grupe wyzej.... Tam dzieci ledwo siedza, nie chodza, a Oliwier i jeszcze taka dziewczynka juz chodza, nawet biegaja i im sie nudzi z takimi maluchami, wiec razem z mama tej dziewczynki idziemy jutro do tej starszej grupki....:tak:

viki- Oj strasznie z tym zebem sie nacierpialas....:baffled: Dobrze, ze juz wracasz do zdrowia:-)

Potem najwyzej cos jeszcze dopisze, bo juz zapomnialam, co chcialam....:sorry2:

Boże ale miałam dziś dzien....Pablo daje tak popalic ze kosmos...
znow jestesmy na etapie zębów idą mu dwie dolne"3" i przechodzimy od kilku dni dramat....i w dzien i w nocy:baffled:

no ale z pozytywnych rzeczy to załatwiłam nam dziś wczasy.
mielismy lecieć do Bułgarii, ale jak dzis rano spadł kolejny samolot to jakos mi sie odechciało tak wiec jedziemy tu:

Pensjonat Solaris=

no i wczasujemy od 15 do 22 sierpnia. może któras z was nie planowała nic jeszcze i zdecyduje sie jechac z nami:) a ze jest to nowo otwarty 4 gwiazdkowy obiekt dali rabat 40% .

alex kurcze fajnie macie tam z tymi grupami, no i pewnie ze lepiej ze starszymi dzieciakami..to sie mały wyszaleje, no i ta fotke ma rewelacyjną!!!!!!!

viki kurcze super to wyglada !! i cena tez przystepna bo w sumie 200zl za pokoj jak dla nas razy 7 dob to 1400zl tylko plus zarcie.
u mnie wlasnie byla kolezanka z corka starsza o rok od Gai. szalenstwooo

heh stefanka no to myslcie z J nad urlopem:-) no i z tymi cenami to nie patrz w cennik bo to zupełnie inaczej wychodzi przez te rabaty.
my mamy oferte z zakładki super last minute i za nas dwoje plus dwojka dzieci 6 i 9 lat no i pablo bezpłatnie płacimy 2900 z wyzywieniem!!!

Sylwia ciesze sie ze niespodzianka sie udala :tak::tak::tak::tak::tak: Buziaki

chora jestem wiec to na tyle, do tego kuba ma cala buzke w krostach i sie zastanawiam czy to uczulenie czy to komary go tak pogryzly, bo cala noc prawie nie spalam przez ta cholerna chorobe i te przeklete komary bo brzeczaly nad uchem :no::no::no:

pozdrawiam i do uslyszenia

Hejka :-)

Kasiamaj Julka też ma takie chodaki :-D moja mama jej kupiła... :-D pomyka w nich na podwórku. Teraz jak się macza w basenie to jak znalazł szybko wrzucić na mokrą nóżkę :tak:

Poza tym to lekko się dziś spiekłam na słoneczku. Pogoda dopisuje to zarzuciłam dziś przyspieszacz i na słonku poleżałam jak mała szalała u babci na powietrzu... pewnie mnie będzie troszkę piekło w nocy... :baffled: ale warto było bo w końcu jak człowiek wyglądam ;-)

Sylwia :-) fajnie że się cieszysz z niespodzianki :-)

ja się z kartką zbierałam i zebrać nie mogłam :zawstydzona/y:ale gdzieś tam jestem...

Czy u was też taka plaga komarów?? bo u nas koszmar... idę się kąpać bo Offem śmierdzę... :baffled::wściekła/y: nie do wytrzymania...

reklama
heja

sylwia :-D:-D:-D oby tylko Olivka nie płakała ze wzruszenia:-D:-D:-Dsamych uśmiechów:-D:-D

viki no spoko sponsoring załatwiasz to jedziemy:-D:-D:-D

a my dzis caly dzien u cioci oli w ogródku kuba kapal sie cały dzien w baseniku nie chciał wyjść z niego nawet na chwile taki był zadowlony a dla nas mały grilik i opalanko i piweczko ach lubie takie dni szkoda tylko ze ciocia ola ma ta malo wolnego z pracy

ja już sie nie moge doczekać wyjazdu jeszcze 4 dni i jedziemy w niedziele po południu wyjeżdzamy najpierw do rodziny na śląsk tam troche sie prześpia (bo mói rodzice to już 500 km przejadą) i o 4 rano już w droge do chorwacji boje sie troche tej drogi bo to 10-12 h w samochodzie z kuba bedzie szalał ale chyba jakos przeżyjemy:-D:-D potem sie bedziemy byczyć przez 10 dni:-D:-D

Do góry