reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej

i ja jestem

kurde chciałam zrobic rezerwacje na piatek do kina....na harrego pottera i wiecie co? zwariowali bo zostały wolne same pierwsze rzędy:crazy:i nie da sie pojsc nawet rano na 10:szok: bo o wieczorze to juz nie wspomne..nawet pierwsze rzedy zajęte....

zła jestem bo damian w piatek wieczorem juz wyjezdza nad morze na 2 tygodnie i chciałam sprawic mu niespodzianke bo on jest wielbicielem harrego a tu dupa...:angry::wściekła/y:

czołem babki:-):-)

ja tu się wykrwawiam na śmierc a Wy nawet nie wspaomniałyście o mnie:-(:wściekła/y:;-)

Wczoraj wylądowałam w szpitalu z silnym krwotokiem:szok::szok: Okazało się, że zostały mi jakieś resztki łożyska i to dlatego. Oczyścili mnie i teraz już jest ok ale w nocy to marnie było ze mną:-( Straciłam duzo krwi i byłam mega osłabiona, na nogach ustac nie mogłam:-(
Teraz już jestem w domku ale wczoraj to się nieźle stracha najadłam:-( Na szczęście Olivia mogła byc ze mną:tak:

Teraz spadam odsypiac:-)

Viki to niżle z tym kinem... :szok:

Kasiamaj jak masz chęć to wpadaj... nie odmówię ;-) :-)

Magda :-D:-D:-D tylko go nie ostrzegaj co go czeka bo nie wróci wcale... :-D:rofl2:

Sylwia ło matko bidulo... Odpoczywaj i dochodź do siebie szybko!

No już wafle zalane, niech się studzą... Idę jutro z siostrą do przychodni na pierwszą wizytę Amelki. ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry