reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Cześć
Sylwia dobrze, że juz wróciłaś. Odeśpij koniecznie biedactwo.
Asia Viki taki polski naród szkoda słów.
Asia powodzenia u lekarza :tak:
Viki też bym się wkurzyła :crazy:
Paula udanej pierwszej wizyty!
Duzo siły dla wracających do zdrowia i Zdrówka dla cherlaczków!

A mój dziad wrócił w środku nocy śmierdzacy ledwo stojący na nogach bez pieniędzy. Został wyrzucony na kanapę i ani slowem do niego się nie odezwałam i się nie odezwę. Poszedł sobie pograć na maszynach z kolegami :angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::crazy: och jaka jestem wściekła!

ide pracować

paaa Kobietki

reklama
hejka
my na wyjeździe

Jutrzenka-to nie tak miało być ;-):no:-źle odczytałaś.
Weroniczko-;-) a i brawo dla Tadzia za superowe postępy pieluszkowo-wóżkowe.
Magda-porządne lanie mu się należy.
Asiu-powodzenia!!!!-trzymam kciuki.
Aga-ucałowany.
Paula-trochę daleko.......do Ciebie
Sylwia-o rany!!!!! bidulko,odpoczywaj odpoczywaj ile się da!!!!
Alex-dobrze ze już Oliemu przechodzi.
Dotka-Kata-gdzie Wy?
Pryzybeli-to już dawno nie było.

dla reszty cmoki.

weroniczka- gratki dla Tadzia:tak::tak:
magda- oj tez bym się wkurzyła na twoim miejscu:angry:
kasiamaj- dziewczyny tak zawstydziły dotę, że się nie pojawia, musi chyba ochłonąć;-)
asia-powodzenia:tak::tak:

a ja mam chyba gorączkę:eek:

hej hej
JUTRZENKA wiem wiem jedziemy 9 -15 sierpnia
a gdzie tu www.zmarzly.net
moze cosik wam wpadło w uszka niby wszystko oki zdjecia ładne babka miła no zobaczymy

dla wszystkich buziolki
SYLWIA ale sie miałas kobitko odpoczywaj kochana
WERONICZKA grztki dla tadzika:)
VIKI a ty chyba jedziesz od 10 tak czy jak to tam było ????

heja laseczki

a ja pisze do was ze słonecznej chorwacji mamy tu neta bezprzewodowego:-D:-D tylko zasięg marny :baffled:
no wiec my sie juz po cześci zjaralismy goraco jest bardzo ale na plaży sie tego zupełnie nie odczuwa woda czyściutka i ciepła plaża żwirkowa ale na karimatach mozna sobie polezeć

\pierwszy dzień był wyjatkowo denny już wszyscy myslielismy że kupiliśmy kota w worku bo nie moglismy znaleśc plaży normalnej wszedzie były głazy kamienie wielkie brak zejścia ale dzis juz wiemy gdzie jest wszystko i jest super:-D:-D
kuba z wody nie wychodzi troche sie bal na poczatku ale treraz to siedzi non stop

właśnie przyszlismy na drzemkę bo o tej godzinie to skwar straszliwy i jemu juz sie spac chciało
dobra wpane jeszcze uciekam

a mnie zaraz cos trafi jezu mała wyje non stop od wczorajszego popołudnia tak wyje juz mi głowa peka :( nic ja nie zadowala tylko wyje i wyje mam juz dosc

Czesc :-)
Siedzimy w domu. Leje.... juz chyba trzeci rok!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jeszcze P narzeka, ze go cos w boku boli, pewnie wyrostek robaczkowy. O 15 ma lekarza, wiec zobaczymy.... :baffled:

Elcia- a moze Oliwcie cos boli?

Viki- i jak Pablus dzisiaj? Lepiej?

Grzechotka- no to super, ze wam sie podoba :-) Wypoczywajcie. A jak podroz minela? Jak Kubus?

Magdalenka- na maszynach gral?? He he jak dziecko....:-D

Weroniczka- no to Tadziowi naleza sie brawa! :tak: Wstyd sie przyznac, ale ja jeszcze nie zaczelam przyuczac nawet....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Hej Babeczki :-) Chciałam się zameldować, że jestem już po usg i z Dzidziem wszystko w porządku :-):-):-) Ma już 6,25 cm i wymiary z usg pokrywają się z terminem wg OM:-) Później wkleję fotkę w odpowiednim wątku, a teraz idę ochłonąć:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry