reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Czesc :-)
Sylwia- o matko!:szok: No to odpoczywaj teraz... ale przezycia mialas....:szok:
Viki- szkoda malego Pablusia... oby mu sie polepszylo...
Magda- to gdzie on sie szlaja?

A u nas stara bida, nie ma co pisac....:baffled:
Katarek oliwierkowy przechodzi... nawet nie mial temperaturki, i obylo sie bez zadnych lekow.... Za to przenioslo sie na P i chodzi mi tu i psika....:crazy:

witam się z rańca:-)

sylwia- bidulko, jak się dziś czujesz?
paula- ale pyszności robisz, mniam:-p
magda- no i co dostał lanie jak wrócił? Dostał?;-):-D:-D:-D
kasiamaj- ucałuj Kubusia w czółko cmok,
kachwawa- jak się czujesz, jeszcze swędzi?
viki- to szkoda że nie ma biletów, Damian by się pewnie cieszył skoro taki maniak poterowy:sorry:
jutrzenka- jak tam idzie podpisywanie?:sorry:
alex- to dobrze że katarek Olisiowi przechodzi:tak::tak::tak:

buziaki dla reszty

a wiecie kiedy pryzybela wraca i co się dzieje z weroniczką?
iza też się nieodzywa:sorry:

Hej!

Ale cyrk się w wawie rozgrywa. Może oglądacie tvn24. Komedia, hehehe

No właśnie, co z Pryzybelą?
A Iza to wpada od czasu do czasu. Jak jej się chce... Chyba nie zaraziła się chorobą Babyboomową :-D

A ja dziś idę na zabieg krioagulacji. Będzie mnie kosztował 300zł a nie 500. No zobaczymy, bo ten lekarz jakoś nie bardzo przypadł mi do gustu, hehehe.

Tylko, że kupcy wcale nie mają racji, bo powinni opuścić halę już w styczniu. Wiedzieli co ich czeka. Miasto nie przedłużyło im umowy dzierżawienia działki i muszą opuścić miejsc. A dziś egzekucja i liczą głupki na cud. Mieli pół roku na załatwienie sobie miejsca. Chinole jakoś sobie poradzili. A ci cyrki odstawiają. Żenada.

Hej.
Troszkę czasu nie pisałam do Was ale jakoś mi czasu brak. Troszkę Was podczytywałam ale dzieciaki nie dawały mi odpisywać.
Małgosia przechodzi teraz okres że jak zniknę jej z oczu to wpada w chisterię:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: Tadeczek na dobre pożegnał się z pieluchami w ciągu dnia no i z wózeczkiem też się pożegnał więc teraz jestem na kupnie wózka dla Małgosi ( i chcę dokupić dostawkę dla Tadzia).

Kasiamaj nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę z Twojego nowego suwaczka:tak::tak::tak::tak::tak:

Viki mogę cię poprosić o przesłanie mi tej książki o dietach na maila? marudek1@wp.pl.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry