reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ale mi czas dzisiaj zleciał...taki zapieprz...dawno takiego nie pamiętam

Kacha super wieści :tak::tak:
Alex w UK to chyba od zawsze leje :-D zdrówka dla P.
A K. dorwał takie automaty hazardowe...nie wiem jak się to nazywa profesjonalnie; ale kase przepuścił ach szkoda nerwy psuć

....
lepiej coś przyjemnego:
Grzechotka super że Wam się sprawdzają Wakacje i wszystko jest tip top; byle tak cały czas; odpoczywaj!

a ja za 1h i 5 min zmywam się do domu; zabiore młodego i pójdę w długą :-D

reklama
Grzechotko-super że macie tak fajnie.jak Kubuś zniósł podróż???? bawcie się dobrze!!!!-miłego wypoczynku.
Magda-masz rację dziś Wy ruszcie sobie na wędry!!!!:tak:
Kacha-tak się cieszę ze wszystko ok!!!!!-tak trzymać-duża już fasolcia :-) ja w 12 tyg wiedziałam już płeć.może i Tobie też się szybciej pokaże???;-)
Alex-oby wszystko było ok!!!!-daj znać.

zjadam drugi obiad :szok::-D

Ostatnia edycja:
Kacha, super wieści. Cieszę się razem z Tobą.

Ja już jestem po krio. Wszystko trwało raptem 10min. Mam nadzieję, że pozbędę się tej nadżerki raz na zawsze. Kontrola za 2tyg.

Hejo:-):-)

Asia ja też mam nadzieję że pozbędziesz się jej raz na zawsze:tak:;-) Bolało??

Kasia suuuuuuper wieści:-) Jeszcze tylko test pappa, którego wyniki oczywiście też będą bardzo dobre i tylko czekac do stycznia:-)

Magdalenka no trochę nieodpowiedzialne zachowanie ze strony męża:baffled::sorry: Współczuję i mam nadzieję że szybko się opamięta:sorry:

Alex u mnie też leje cały dzień:wściekła/y: A Marcel to już fyfcia dostaje w domu:baffled:

No i P juz po lekarzu. To nie wyrostek, tylko jakies problemy jelitowe. Nie wiem jak to sie fachowo nazywa... w kazdym razie dostal antybiotyk na to i musi jesc duzo takiego jedzenia typu musli, platki itp...
No i dobrze, obejdzie bez szpitala... jeszcze by tego brakowalo....

Sylwia- Oliwierek jeszcze da sie przekupic bajkami, ale jak dlugo...?

Kacha- to wspaniale wiesci!:tak::tak:

Asia- no i oby juz po klopocie....

Magda- acha, wiem juz jakie automaty....:tak: Nic sie nigdy na nich nie wygrywa.... co najwyzej zlotowke, zeby zachecic do gry....:sorry:

Hej...

Stefcia yo!!! Co u Ciebie :-):-p

Asia bolało? Oby wszystko się wygoiło ;-) i nie wróciło...
A zamieszki to głowa mała... szok po prostu... :eek::baffled:

Magda... oby się nie wkręcił...

Alex uwierz mi że da się wygrać na takim automacie. :tak: tylko trzeba mieć szczęście ;-) No i jeszcze jak się wygra to od razu obrać kierunek "dom" żeby nie wrzucać dalej tego co się wygra...
Moja teściowa w lokalu miała maszyny i raz nawet 4 tys. musiała gościowi wypłacić :sorry:

Kacha :-):-):-) super!!!

Idę kąpać młodzież... :-):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry