reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
kasia, spróbuję dac Pawłowi ale nie jestem pewna czy bedzie chętny do jedzenia tego...
no ale zobaczymy

a ja walczyłam ze złozeniem tego mojego domowego fitness.... czytaj rowerka:wściekła/y:
no ale działa...
wiec jutro jazda hehehe

a teraz też spadam spac

dobranoc

Witam

Elcia jako pierwsza się przywitała :-)

Viki Pablo to się na cierpi może niech przejdzie na dietę marchewka z ryżem ona jest dobra na wszelakie kłopoty z brzuszkiem i kupką

Kacha gratulacje pierwszego USG ja trzymam cały czas kciuki :-)

Grzechotko baw się dobrze i wypoczywaj no i czekam na fotki z nową opalenizną na twoim ciele
Stefanko powodzenia w nowej pracy no i trzeba przyznać ładnie cię pożegnali

A u mnie ciąg dalszy remontu i już mam dosyć bo nie widać końca jestem tym zmęczona wszędzie bałagan i kurz. Pochwale się za Roksane sama podjęła decyzje i bardzo chciała mieć przekute uszka wiec ją wzięliśmy do kosmetyczki i nawet nie jęknęła przy przekuwaniu, uszy goją się tak jakby nie miała przekuwanych

hej! ja na momencik ;-)
chmurzy się a ma przyjść moja mam i wziąć młodą na spacer :sorry: miałam wyskoczyć po strój kąpielowy i spodenki i nie wiem jak się pogodowo rozwinie :-(
anetka marchewka z ryżem jeszcze gorzej zapycha :-( polecam sok ze świeżej marchwi! viki spróbuj może na pabla podziała :tak: moja od dwóch dni pije i przy kupce nawet nie zająknie, robi tak, że nie wiem kiedy ;-)
miłego dzionka!

witka

anetka no własnie, ryz i marchewka to raczej na zatrzymanie biegunki:sorry:
dzis spróbuje zupke z kaszą ugotowac , ponoc kasza tez działą przeczyszczająco wiec może pomoże...

a mi udalo sie zarezerwowac bilety na harrego na piątek...zadzwonilam do kina i pani powiedziala mi w sekrecie ze we wtorek wieczorem pokazą sie nowe sale i nowe godziny wiec filowałam..i mam!!! ostatni rząd sam środeczek godzina 14:-)

a wiecie ze dzis damianek wraca z obozu? jupppp ale zleciało te 10 dni:-)

czekam az mlodzieniec sie obudzi i jedziemy do manufaktury, odbierzemy w cinema bilety bo w piatek to pewnie kojejki nieziemskie bedą...

poza tym u nas pada...bleeee
no ale licze ze przejdzie bo dzis niania przychodzi i miala pawła wziąc na spacer a ja mialam wziąć sie za prasowanie no i po 17 Damianka odebrac:-)

wiecie co, włosy mi urosły i znow nie wiem czy obciąć czy może jednak nie...:sorry:
kurde jaka ja niezdecydowana:crazy:

reklama
Hej!

Nic mi się nie chce. Też mam mnóstwo prasowania.

Paula, Sylwia, nie bolało..., choć jakiś dyskomfort się odczuwa, ale bardziej po niż w trakcie.
Viki, biedny Pablo. Coś musi jeść takiego zapychającego jelitka. A jogurty je?
Elcia, ty to jak zwykle rozpisałaś się, że hej, hehehe
Anetka, szybkiego uporania się z remontem..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry