reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

CZEEEEEEEEEEEEEEEEEESC:))I CZOŁEM

zdrówka dla chorowitków

Asia daj linka gdzie byliscie nad morzem i Jutrzenka ty tez i napisz znowu kiedy tam bedziecie

Ostatnia edycja:
reklama
hejka
my już wróciliśmy z miasta
byłam na pobraniu krwi Kuba mi dzielnie towarzyszył :-)
teraz siedzimy sobie i wcinamy chipsy bananowe.
po południu jedziemy na wizytę z Kubą do alergologa.
a Wy jak spędzacie dzień?

Elcia my jedziemy w niedziele
tu masz link
Władysławowo Willa Cetniewska

warunki normalne zadna rewelacja ale dzielnica spokojna, taka czesc willowa i przemila wlascicielka bylismy tam w tamtym roku, jest kawalek placyka dla dzici, sklep niedaleko. Kawalek trzeba dojsc ale nam pasuje. Bylismy 2 lata temu w domu w samym centrum kolo tej glownej ulicy ale tam do nocy zycie sie kreci, ludzie laza muzyke slychac. A tutaj jest tak poza tym wszystkich i bardzo sympatycznie.
a tu link sprzed 2 lat, kwatera fajniejsza ale wybralismy ta pierwsza ze wzgledu na kube
http://www.harpun.pl/http://wladek.pl/prezentacja_317.html

Ostatnia edycja:
Elcia, jeśli chodzi ci o namiar na kwaterę, to byliśmy tu:
Kwatera prywatna Igor Władysławowo. Opis oferty na wczasy.

Warunki podobne do tych Jutrzenkowych, ale daleko od głównego centrum, jakieś 20min. spacerkiem. Dla nas dobrze, bo nie słychać było hałasów, no i mogliśmy spalać kalorie.

Aga, chipsy bananowe to takie plastry suszone banana. Kalorii mnóstwo, ale jak byłam w ciąży to się nimi zajadałam. Teraz już bym ich nie zjadła, hehehe

Ostatnia edycja:
na szczęście nie musiałam uzywać drastycznych metod - mam chwilę spokoju :-)

czipsy bananowe mnie nie smakują. One chyba sa z miodem czy czyms tam,
ale uwielbiam suszone banany beż żadnych dodatków :tak::tak:

asia a podobało ci sie tam???? fajnie????/a i ile płacilisci i czy łazienki były w pokojach
niepamietam zabardzo co i jak tam pisała ale chyba 100 za dobe tak???

elcia jedzcie z nami nad morze!!!
Pensjonat Solaris=

pawel spi , ja pije kawke a na 15 znow do dentysty....bleee

poza tym to w koncu kupiłam rowerek stacjonarny do domu u juz jest w drodze, tak ze teraz to juz musze schudnąć:crazy:
no i dodatkowo do zakupu dostałam fajną książke w formie elektronicznej, o odchudzaniu , żywieniu itp, jesli któras by chciałą to pisać maile na priva!!!

reklama
Elcia, ujdzie w tłumie, że tak powiem. Waruki ok. Płaciliśmy 110 za dobę. Łazienki są w pokojach i tv. Ale pokoje małe. Nie wiem czy drugi raz zdecydowałabym się z dzieckiem na tego typu kwaterę, bo Filip dostawał kociokwiku jak musieliśmy jeden dzień siedzieć w pokoju. Jak dla niego mało miejsca.
Teraz raczej wybierałabym apartament. Najlepiej jechać jeszcze z kimś i wybierać właśnie apartamenty.

Viki, jak Pablo? No i po dentyście.

Ja zaraz idę na zastrzyk, beee. Dupsko mnie już boli.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry