reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Wlasnie zagladam i widze jak tu sie ladnie o mnie i o moim synku mowi.....:wściekła/y::crazy:;-):-D
Musze tu chyba jakies sprostowanie napisac:
Stefanka kocha inaczej- prawda ( najczesciej snie jej sie po nocach, viki rowniez:-D)
Alex jara gandzie w samolotach- falsz
Oliwier grzeczny- falsz

Jak jeszcze jakies pytanka, to ja chetnie na wszystkie odpowiem, wiec sie nie krepujcie....:-D

jasne alex :))
szczegolnie to o paleniu mi sie podobalo - fajny zart !!
a jesli chodzi o sny to mam takie pojechane ze w zyciu bys mojej orientacji po nich nie odgadla heheh

Dzień dobry,
Ja już w pracy
Po nieprzespanej nocy
Stefka znowu mnie zdradzasz!
Asia a Ciebie maż w końcu siłą zaciągnął?

Miłego dnia!

hej
Asia-żadne chłodniej...ma być ciepło!!! od piątku i żadnego chłodu....jedynie leciutki wiaterek :tak::-p

miałam się Wam pochwalić Kuba już od kilku dni woła "nusz" na noże i nożyczki :tak:
u nas też dziś kiepska pogoda nad ranem strasznie lało...
kurcze a ja wracam dziś do domu i pranie miałam porobić...
kiedy mi to wyschnie????

reklama
hej

wróciłam :-D:-D:-D:-D no i wreszcie jestem dobra dobra ja też sie ciesze ogromnie

no i po wakacjach niestety fajnie było ale sie skończyło teraz czekac trzeba znowu do lata nastepnego

u nas jakiś zastraszajacych zmian brak kuba trochę wiecej gada do słownika doszły słowa tata baba dziadzia ciocia muuu koko hau hau i ichaaaa (konik):-D:-D poza tym nie ma duzy brum i to by było na tyle poza tym jest strasznie nieznośny próbuje wymuszać na nas wszystko płaczem i stękaniem
nauczył sie pić z kubeczka lub szkanki i robi siusiu na kibelek z nakładką oczywiście tylko wtedy jak sie go spytam czy chce bo sam nie powie oczywiście niestety

a u mnie nic nowego poza 3kg za duzo po tych wakacjach:crazy::baffled::wściekła/y: i znowu trzeba sie brać za skrajne odchudzanie bleeeee
pracy wciąż brak ale sie szuka :-D:-D mam nadzieje że sie znajdzie:-D:-D

wybaczcie że nie bedę czytała wszystkich postów ale zajełoby mi to chyba nastepny miesiąc widzę że wesoło tak więc musi być ok

Do góry