reklama
alex3meyer
Matka gagatka
Wlasnie zagladam i widze jak tu sie ladnie o mnie i o moim synku mowi.....
;-)
Musze tu chyba jakies sprostowanie napisac:
Stefanka kocha inaczej- prawda ( najczesciej snie jej sie po nocach, viki rowniez
)
Alex jara gandzie w samolotach- falsz
Oliwier grzeczny- falsz
Jak jeszcze jakies pytanka, to ja chetnie na wszystkie odpowiem, wiec sie nie krepujcie....

Musze tu chyba jakies sprostowanie napisac:
Stefanka kocha inaczej- prawda ( najczesciej snie jej sie po nocach, viki rowniez

Alex jara gandzie w samolotach- falsz
Oliwier grzeczny- falsz
Jak jeszcze jakies pytanka, to ja chetnie na wszystkie odpowiem, wiec sie nie krepujcie....

alex3meyer
Matka gagatka
he he to lepiej nie pisz, bo sie jeszcze zaczerwienie...

Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
Dzień dobry,
Ja już w pracy
Po nieprzespanej nocy
Stefka znowu mnie zdradzasz!
Asia a Ciebie maż w końcu siłą zaciągnął?
Miłego dnia!
Ja już w pracy
Po nieprzespanej nocy
Stefka znowu mnie zdradzasz!
Asia a Ciebie maż w końcu siłą zaciągnął?
Miłego dnia!
kasiamaj
mama 2007/2010
hej
Asia-żadne chłodniej...ma być ciepło!!! od piątku i żadnego chłodu....jedynie leciutki wiaterek

miałam się Wam pochwalić Kuba już od kilku dni woła "nusz" na noże i nożyczki
u nas też dziś kiepska pogoda nad ranem strasznie lało...
kurcze a ja wracam dziś do domu i pranie miałam porobić...
kiedy mi to wyschnie????
Asia-żadne chłodniej...ma być ciepło!!! od piątku i żadnego chłodu....jedynie leciutki wiaterek

miałam się Wam pochwalić Kuba już od kilku dni woła "nusz" na noże i nożyczki

u nas też dziś kiepska pogoda nad ranem strasznie lało...
kurcze a ja wracam dziś do domu i pranie miałam porobić...
kiedy mi to wyschnie????
reklama
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
hej
wróciłam

no i wreszcie jestem dobra dobra ja też sie ciesze ogromnie
no i po wakacjach niestety fajnie było ale sie skończyło teraz czekac trzeba znowu do lata nastepnego
u nas jakiś zastraszajacych zmian brak kuba trochę wiecej gada do słownika doszły słowa tata baba dziadzia ciocia muuu koko hau hau i ichaaaa (konik)
poza tym nie ma duzy brum i to by było na tyle poza tym jest strasznie nieznośny próbuje wymuszać na nas wszystko płaczem i stękaniem
nauczył sie pić z kubeczka lub szkanki i robi siusiu na kibelek z nakładką oczywiście tylko wtedy jak sie go spytam czy chce bo sam nie powie oczywiście niestety
a u mnie nic nowego poza 3kg za duzo po tych wakacjach

i znowu trzeba sie brać za skrajne odchudzanie bleeeee
pracy wciąż brak ale sie szuka
mam nadzieje że sie znajdzie

wybaczcie że nie bedę czytała wszystkich postów ale zajełoby mi to chyba nastepny miesiąc widzę że wesoło tak więc musi być ok
wróciłam

no i po wakacjach niestety fajnie było ale sie skończyło teraz czekac trzeba znowu do lata nastepnego
u nas jakiś zastraszajacych zmian brak kuba trochę wiecej gada do słownika doszły słowa tata baba dziadzia ciocia muuu koko hau hau i ichaaaa (konik)

nauczył sie pić z kubeczka lub szkanki i robi siusiu na kibelek z nakładką oczywiście tylko wtedy jak sie go spytam czy chce bo sam nie powie oczywiście niestety
a u mnie nic nowego poza 3kg za duzo po tych wakacjach

pracy wciąż brak ale sie szuka

wybaczcie że nie bedę czytała wszystkich postów ale zajełoby mi to chyba nastepny miesiąc widzę że wesoło tak więc musi być ok