Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Zlecila morfologie i mocz.

, kuba w swieta sie troszke pochorowal, tzn kaszel odrywający mial i katar. Raz mial stan podgorączkowy i nic wiecej. Dawalam mu sama pectro-dril i pulneo i kaszel niewielki zostal to myslalam ze jest ok. A ona mowi ze slychac w oskrzelach. Kazala dawac dalej te same syropy i przyjsc w poniedzialek na kontrole i jak bedzie dalej to zapalenie to da antybiotyk. 

też z krawężnika zjeżdżałam
ale moje dziecko nie płakało bo było pierwszy raz i może uznało, że tak musi być 
ponoć do 3 r.ż. ma czas
t. może młodą po obiedzie na saneczki zabierze
nie umie jeszcze rączek na ramionka pokazywać ;-) ale jak teściowa się modli a akurat mała jest u nich to klęka i coś gada pod noskiem po swojemu ;-) ona mi potrafi na dworze klęknąć na środku ulicy i się żegnać 
dawno nie było ale chyba ktoś pryskał bo jakiś pijany łaził

Karaluchy, bleee... Kiedyś wynajmowaliśmy mieszkanie i były.Ło matko,koszmar przeżyłam i spać w nocy nie mogłam, bo mi się wydawało, że wszędzie łażą. 
Kiedyś mi się marzyła lustrzanka cyfrowa, ale ze mnie taki fotograf, że większość funkcji by była dla mnie zbędna, więc bez sensu kasę wyrzucać jak wszystkie zdjęcia cykam na automatycznych ustawieniach ;-)