reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kal.aga wściekłego psa też niestety piłam:sorry2::sorry2: Zapomniałam wówczas że mój żoładek nie trawi papryki i załatwiłam sobie tym tabasco żoładek tak że po jednym drinku zdychałam z bólu przez kilka dni. Aż musiałam iść do lekarza. Bleeee... na samo wspomnienie robi mi się niedobrze. Ale dzięki za dobre chęci.

reklama
oj -jestem....sprzątałam pokój -jutro mam wizytację duszpasterską :tak::-)-i przychodzi "tąć"-(czyt.ksiądz)
Kuba dziś trenował amen i przeżegnanie się -i tak...oca-syna-dusia-tego-amen :-D:-D:-D ciekawe co jutro odpali :szok:-oca-ładnie pokazuje na czoło,potem syna to na brzuszko -dusia -ramię jedną ręką - tego-to na ramię drugą ręką (także w tym samym czasie ma dwie na ramionkach) no i amen ładnie składa rączki.

zrobiłam już dziś obiad-chińszczyznę bo to jutro nie wiadomo kiedy zadryndają dzwonkami do drzwi...a potem jedziemy do moich-także tylko podgrzeję i gotowe.

Asiu-z miłą chęcią bym podrzuciła ale o tej godzinie to już chyba nie jadacie zup...a zresztą zupa już wyszła....jest tylko ryż z warzywami i mięsko.
Joanna-hej hej----pamiętamy pewnie.
Dotka-a który pyta mały czy duży????:-D:-p-przyjedziemy przyjedziemy....nie znasz dnia ani godziny :-p:-D-jak wpadniemy w tamte strony to na odwiedziny J chyba będzie musiał urlop załatwić...bo też z tą Gabryśką się umówiliśmy że do nich zajedziemy.(ona teraz trochę kontuzjowana bo wypadek miała) oj...przeszła swoje babka walnęła w nią jak szła przez ulicę prawie koło domu.
Kacha-Ty to sie masz z tymi kółkami...super że wszystko ok!!! po wizycie.tylko nie szalej za bardzo z tymi pozycjami :-p
Aga-a już miała do ciebie pisać że nic do mnie nie nagryzdałaś...ale widzę że sie poprawiłaś.
Baśka-co to są ULE???
Paula-dobrze ze z tymi sprawami ok.ciesze się.
Grzechotko-i tak pięknie będziesz wyglądać!!!-zobaczysz.a może zobacz z kolanówkami bezuciskowymi???ja zakładam pod leginsy i nic nie widać.

hejo

ale jestem zmeczona, nie mam sily.

praca mnie w tym tygodniu wykancza, wszystko na juz:wściekła/y::wściekła/y: a najlepiej na wczoraj. Dobrze ze jutro ostatnio dzien a od poniedzialku zaczniemy normalny tryb :tak:

Kasia, Paula super wiesci od lekarza :tak:

Joanna gdzies Ty byla kobieto tyle czasu

i nie wiem co jeszcze :sorry2::sorry2:, przeczytalam ale nie wiem

my bylismy po pracy na obiadku, R brat nas zaprosil z okazji urodzin. Poszlismy spacerkiem z sankami i R dwa razy wywalil niechcacy kube z sanek :baffled::baffled:. Raz chcial mu zrobic radosc i krecil go na sankach i bach, krzyk byl na cala okolice. Potem zjezdzal z kraweznika i znow placz. Ale dalej chcial jechac i smial sie w glos :tak::tak::-D:-D:-D. Ach twardy jest, w koncu to chlop ma byc ;-):-)

i tyle wybaczcie ale nie mam sily reka ruszac

R dwa razy wywalil niechcacy kube z sanek :baffled::baffled:. Raz chcial mu zrobic radosc i krecil go na sankach i bach, krzyk byl na cala okolice. Potem zjezdzal z kraweznika i znow placz. Ale dalej chcial jechac i smial sie w glos :tak::tak::-D:-D:-D. Ach twardy jest, w koncu to chlop ma byc ;-):-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale się uśmiałam...

Co do gina to na prawdę w szoku byłam... a ulga nieziemska i 300zł w kieszeni... :-D

Kasiamaj u nas ksiądz będzie w niedzielę ale nie wiem czy będziemy w domu :-D nie znoszę tych ich wywiadów! My to pewnie byśmy kazanie mieli bo tylko po cywilnym jesteśmy a to jeszcze gorzej niż na kocią łapę...:baffled:
Poza tym jakoś mnie ta cała polityka kościoła wkurza... brr...

Kacha Ty tak jesz i jesz... i tylko 5kg? wooow... super tylko pozazdrościć... :tak::-) u mnie było 16 na +:szok::-D I super że Jessi odpuściła... ;-)

Weroniczka ja tam drinków nie pijam. Niestety tylko czysta i to dobra mi wchodzi bo po wszystkim mam jakieś dziwne uczulenie.. brrr... :baffled::nerd:No i jak w zeszłym roku piłam prawdziwy bimber 80% to też mi nic nie było.. no ale nie szaleję hihi bo mam słabą głowę. :-D

D już w połowie drogi... :-)w Bełchatowie. Za dwie godzinki powinien być ;-)

no mój smark wreszcie usnął ale dzis 1,5 h się męczyłam żeby go uśpić :wściekła/y:

weronika co do drinków to ja lubie na słodko np teraz piję malibu (podrabiane zwane canari tańsza wersja) z wódka i z mlekiem ale nie każdy lubi wódke z mlekiem :-D:-D\
za to drink który wszystkim smakuje to wódka smakowa borówkowa albo czarna pozeczka najlepiej finlandia ale jest tez sobieski dobry pozeczkowy ze sprajtem napełniasz całą szkanke lodem wkladasz pokrojone limonki dużo i wlewasz wódkę i sprajta jest pycha prosty niedrogi i naprawdę i facetom i babkom smakuje :-D:-D

biedniejsza wersja ale tez dobra to wódka zwykła sprajt i sok gęsty malinowy tylko trzeba wlewać najpierw wódke potem sprajt a na końcu powoli sok i robią sie dwie warstwy wódka miesza sie ze sparjtem a na górze robi sie fajny różowy kolor po zmieszaniu soku i masz drina jak w knajpie :-D:-D

witam pierwsza w ostatnim dniu roku :-)

ja sie ciesze ze juz sie konczy bo styczen to juz dnia przybywa, slonca wiecej potem luty, marzec i wiosna :-):-):-)

Asia mi tez sie marzy juz nowy aparat, ten co mamy to juz ma ponad 5 lat. On ma jeszcze matryce 3,2 i zoom 2 :szok: a najlepsze ze kosztowal 1500 :szok::szok: bodajze w 2004r albo w 2003 :szok:. Co do jakosci zdjec to sa naprawde ladne bo to SONY a aparaty tej firmy jak dla mnie sa superowe tylko chcialabym o lepszych parametrach kupic.
Ale tez chcielibysmy SONY kupic a taki lepszy to tez ponad 1000 kosztuje i teraz nie bardzo mamy tyle na zbyciu bo sprzety kupowalismy dopiero co nowe a na wiosne koniecznie musimy kominek zabudowac i mama nadzieje ze w koncu gaz skoncza robic to trzeba bedzie sporo zaplacic za przylaczenie.

Grzechotka fajne te drineczki podajesz :tak:, zapisze sobie :tak:(z wyjatkiem malibu bo to mi nie idzie:no:).

Ja niby lubie drinki ale jakos zawsze sie boje je pic bo one dobrze sie pije tylko gorzej potem wstac i isc po nich :-D:-D, przynajmniej ja tak mam.
Ja lubie tradyzycje, gin z tonikiem :tak:, zubrowke z soczkiem, czy martini z tonikiem. Czasem tez lubie metaxe (czy jakos inna brandy np Stock84) z cola :tak:. Mozna ja robic na inne sposoby ale ja lubie z cola
Fajny kolorystycznie jest jeszczze Bols blue z sokiem pomaranczowym bo fajny ludwik wychodzi :-D:-D

dobra bo robota mnie goni, odezwe sie po bilansie

Ostatnia edycja:
echhh...zawsze druga:-pi to po Jutrezence:cool2:

hejka!

tez sie witam...zerkam za okno...dalej bez sniegu i 0 stopni,zima??haloo?:-D

Majoszka to czekamy:tak:

Jutreznka powodzenia na bilansie:tak:

ide umyć swe bujne włosy:-D
ooo malutki sie obudził -najwyzszy czas!

udanego dnia laseczki:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry