reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Asiu-bardzo proszę o linka-ja widziałam na bazarku u nas ale nie wiem jeszcze mają???? w niedziele zobaczę.
Kata-dobre:-D:-D:-D z tym klękaniem...hehehehehhe

my mamy taki
i jestem bardzo zadowolona
Aparat Canon PowerShot A610 - porównanie cen w sklepach

a moja siostra kupiła teraz sobie taki i też fajowe zdjęcia trzaska-tylko trzeba sie nauczyć obsługi-bo często zdjęcia nie ostre wychodzą.ale to kwestia douczenia.
Sony Alpha 330 + 18-55 + 55-200 kit 10,2 - Aparaty Cyfrowe - Sony Alpha 330 + 18-55 + 55-200 kit 10,2 od 2339.00zł

co tam już odstrojone jesteście na imprezkę????
większość pewnie się już bawi.......:tak::-)

reklama
Asia to milego wieczorka zycze :tak:. A jaki aparat kupiliscie??

Kata fajny aparacik ale ja bym chciala taki wiekszy. Nie chodzi mi o lustrzanke, tylko o kompakt ale taki z tych wiekszych. Np taki
SONY DSC-H20 +SUPER MEGA PAKIET-6 DODATKÓW F VAT (862347977) - Aukcje internetowe Allegro
albo taki
APARAT SONY DSC-HX1 w opcji Karta SONY TORBA Gw FV (860394850) - Aukcje internetowe Allegro
czy taki
Sony Cyber-shot DSC-H50 ! Hurtownia RTV AGD (862890201) - Aukcje internetowe Allegro

Kacha dla Was tez milego wieczorka

dobra zmykam bo o 19 przyjada pierwsi goscie.

do jutra

milej zabawy :tak:

Kasiamaj, proszę
Pantofle dla dzieci goralskie bambosze mokasyny (869666328) - Aukcje internetowe Allegro
W ciągu dwóch dni dostałam bambosze, a zamawiałam jeszcze dla siebie i facet robił mi szybciorem, żeby wysłać jeszcze w tym roku.:-) Także jakbyś chciała kupić,to polecam.
Jutrzenka, kupiliśmy ten,który pokazałaś w linku jako pierwszy. Cena w saturnie niższa o jakieś 250zł. Feler taki, że dość drogie karty pamięci i wszystko trzeba mieć oryginalne sony, np. zapasową baterię, a ona kosztuje 300zł:szok:

Jutrzenko-miłej zabawy :tak::-):-p-tylko się nie zalej :szok::-D:-p
Asiu-bardzo dziękuję -fajne ;) u nas widziałam troszkę inne -a tu te ciemne są fajne-powiedz mi jeszcze tylko czy podeszwą jest skóra???

Ostatnia edycja:
cześć
ja jednak jestem dziś z wami, narazie net chodzi bez problemów
my też siedzimy w domu
M. i mój tata się goszczą i racza mocnymi trunkami, ja narazie nie dopiero jak położę spać Łukasza
magda- dobre z tym komputerem hihihi, to widzę że u ciebie bilans jak u nas "ryk" ja to wogóle nie jestem zadowolona z bilansu bo nawet siusiaka Łukaszowi nie obejrzał, zresztą i tak mały by nie dał bo cały czas płakał
jutrzenka- ja też w tamtym roku parę razy wywaliłam łukasza na sankach i leżał nosem w śniegiu ale był tak zaskoczony że nie płakał
kasiamaj- ja jestem odstrojona w piżamę;-):-D:-D
asia-faje te bambosze:tak::tak:

kacha ja miałam okazję pobawić się cyfrową lustrzanką. dla mnie bajka! kiedyś trzaskałam więcej zdjęć ale odkąd młoda w ruchu to robię rzadziej :-( ale wrócę do mojej pasji, na pewno :tak:
kasia z małpek zastanawiałam się też nad canonem (w zasadzie to były dwie firmy, które rozpatrywałam) ale wygrał soniacz ze względu na metalową obudowę ;-) no i potem lustrzankę chciałam mieć sony więc byłby komplet :tak:
a lustrzankę chcę podobną tylko model 380 ;-) poczekam jak troszkę stanieje :-)
pod babmoszkami kinia ma właśnie taką skórę o której piszesz :tak: i się nie ślizga
ja miałam kiedyś takie kapcie ale dla mnie nie były zbyt wygodne bo za wąskie, piły mnie w palce :sorry2:
jutrzenka ja z tego typu miałam kodaka i kaszana :-( ani to do torebki ani wymienić obiektyw :-( generalnie jakiego byś nie wybrała to każdy sony dobry :tak:
te z serii H ludzie sobie chwalą :tak:
no i nie patrz na allegro bo tam zdzierają ;-) my wszystko kupujemy w agito.pl
i wbre pozorom fotojoker też nie jest drogi :tak:
udanej imprezki!
asia my mamy bardzo podobne tylko kwiatuszek jest haftowany z kolorowej włóczki :-)
my w kodaku mieliśmy 2 baterie: tą drugą nieoryginalną dokupiliśmy bo nam jedna nie wystarczała. a teraz w małpce jakoś ciągniemy na jednej :-)

ostatnim rzutem umyłam kuchenkę i piekarnik. kupiłyście ten fist na tłuszcz w biedrze? polecam! bo jest skuteczny i tani! :tak:
byliśmy z małą na saneczkach, zjeżdżałam z górki jak za starych dobrych... ale kinię bardziej rajcowały petardy niż jazda z górki :-)
potem zachciało jej się frytek to pojechaliśmy do mac-a ale był już zamknięty
kupiliśmy mrożone i zrobiłam w domu
małą położę i posiedzę ze starym przy winie
może się co nawinie :-D

edit: mamy bardzo podobne tylko inna kolorystyka:
http://www.allegro.pl/item861937342_goralskie_bambosze_bamboszki.html#gallery
aga ale masz oryginalny strój wieczorowy :-)

Ostatnia edycja:
Kurcze, a ja takich nie widziałam ze skórą od spodu. Zobaczymy jak się te sprawdzą.
Kata, te aparaty, które Jutrzenka wkleiła nie są takie duże. Generalnie nasz mieści się w kieszeni kurtki.
Aga, baw się dobrze razem z nami, hehehe.

Ja właśnie piję winko. I mój smark dopadł kieliszka i się napił łyka:szok::szok:. Ja z nim chyba oszaleję. Mam nadzieję, że nic mu nie będzie.

Kata, te bambki to fajniejsze. Ale chyba musiałabym w góry sama pojechać, żeby takie kupić.

reklama
To i ja zgłaszam się do obchodzenia z Wami Sylwestra:tak::tak::tak: Właśnie usypiam Małgosię, Tadeczek też zaraz odpłynie a Staś niech sobie nie śpi ile da rady. Zaraz sobie zrobię pina colade:tak::tak::tak::tak: Ciekawe czy będzie mi smakowała:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry