reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dzień dobry
w Nowym Roku :-)

wszyscy u nas jacyś zamuleni :szok::-D-Kuba poszedł spać przed 2-gą-dzielnie na balkonie oglądał sztuczne ognie i wielkie oczy robił :-D:-D:-D

co porabiacie???
wstałyście już???

dzien dobry w Nowym Roku

my sie zwleklismy z lozka po 9, rany jak sie nie wyspalam, chyba jak wypije herbatke to sie poloze troszke.
Ostatni goscie czyli R brat z zona co po sasiedzku mieszkaja wyszlio 4 rano:shocked2::shocked2:. W sumie glowa mnie nie boli bo nie ma po czym, wypilam 2 piwa i troszke szampana :tak:. Zdecydowalysmy sie z dziewczynami na piwo bo to sobie mozna pomalu popijac i nie zwala z nog, takze dzis samopoczucie ok tylko gorzej ze zmeczeniem ktore mnie dopada:sorry2:.

Kata mi to nie przeszkadza ze one sa troche wieksze, chcialabym jakis fajnieszy niz mam, a mi osobsice sie te plaskie cyfrowki nie podobaja:no: Poza tym zawsze mozna kupic wieksza torebke :-D:-D:-D

Kasia wstalam wstalam, co porobiam, pije herbatke z sokiem, gotuje zupke dla kuby i zaraz ide spac ;-)

a u nas zima ze ho ho, pelno sniegu i ciagle pada

odezwe wie potem, milego dnia

Ostatnia edycja:
i ja się witam noworocznie!

spędziliśmy z t. miły wieczór ale koło 23 poszłam spać ;-)
i tak nie zasnęłam bo strzelali (prezydent wymyślił sylwestra w środku osiedla :baffled: ze względu na remont centrum)
o godzinie zero przyszedł t. z buziakiem ;-)
kinia przespała jak zabita choć pod oknami głośno było :tak:
raz nawet ktoś achtunga rzucił to aż szyby zadrżały a młoda nic :-D

pytam się t. dzisiaj czy oglądał fajerwerki ale słabo było widać, tylko to co strzelali amatorzy
musielibyśmy wyjść przed klatkę żeby coś zobaczyć bo akurat było z drugiej strony

za to ponoć jeden facet przy sklepie obok nas pokazał mieszkańcom bloku goły tyłek :-p :-) ludzie zaczęli wyglądać żeby oglądnąć petardy a ten myślał, że na niego się patrzą, stanął na środku ulicy i zdjął gacie wypinając zad :-D ja nie widziałam ale t. mi opowiadał bo go to rozbawiło
jednego sylwestra kiedyś chłopak wlazł goły na lampę uliczną :-D

śniegu mamy po kostki i pojechaliśmy na obiadek do moich saneczkami...

jutrzenka można ale nie lubię targać jak chodzę z młodą na spacery, poza tym to dla mnie zbędny balast :-p napisałam ci z doświadczenia bo te półlustrzanki są nieporęczne dla mnie :no: albo porządna lupeta albo kompakt - żadnych pośredników ;-)
kasia my pospaliśmy do 9 ;-)

Hej Kobiałki w Nowym Roku :-)
Ja też od rana na nogach, bo Prezesiątko już po 8 było wyspane i w świetnym humorze:-D
Nasmażyłam sobie dzisiaj naleśników, zjadłam z dżemem truskawkowym i aż się ruszać prawie nie mogę :-pAle tak chodziły za mną te naleśniki, że nie darowałam, zjadłam wszystkie co były, T. tylko kilka dostał :-p:-D
Jutrzenko i jak wypiłaś cosik w moim imieniu ?:-p
Kata ja kiedyś w ferworze upojenia alkoholowego w Sylwestra wpakowałam się na altanę śmietnikową pod blokiem, a że mój stan już naprawdę nie był zbyt ciekawy to sturlałam się po daszku na ziemię :-D Dobrze, że nic sobie nie zrobiłam, ale to chyba prawda, że pijany ma zawsze szczęście :-p

kacha :-D:-D:-D spróbowałam sobie wyobrazić :-D:-D:-D a mam bujną wyobraźnię :-D:-D:-D człowiek po alko to taki bardziej wyluzowany :-D
asia pytałam wcześniej i odpowiedziałam ;-)

Ostatnia edycja:
Witam dziewuszki w Nowym Roku....:-)
Kolega mojego brata przyniosl lapka, wiec korzystam chwile, zeby zerknac co u was....:-) ale nadrobie pewnie dopiero po powrocie do Anglii.

U nas Sylwester w domku, Olivier ogladal fajerwerki i baaardzo mu sie podobalo, tylko strasznie zdziwiony co my tak pozno robimy i czemu jeszcze spac nie idziemy....:-D
Wypilysmy pare drinkow z moja mama, troche telewizji i spac i tak to u nas prozicznie bylo... ale milo jak to u mamy.....:tak::-)

Wszystkiego dobrego jeszcze raz w nowym roku i do uslyszenia pozniej.....:-)

reklama
Kata, kiedy? Może byłam zamroczona i nie widziałam,hehe
Ja to mam wiele postanowień:
1. zerwać z nałogiem;
2. więcej odpoczywać;
3. schudnąć;
4. znaleźć pracę;
5. zajść w ciążę, hehehe;
6. wygrać w totka;
7. kupić auto;
8. zrobić szafę w przedpokoju;
9. nauczyć s. gotować,;;-)
10. wyluzować się.

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry