reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dobry wieczór
i dobranoc
-zmęczona jestem
-wpadłam się tylko przywitać
bo niedawno wróciliśmy od dziadków.
-spadam do wanny
i spać
do jutra

dobrej nocki!!!!

fajne postanowienia noworoczne-Asiu zwłaszcza Twoje!!! :tak:-trzymam za tą ciążę :-);-)

reklama
hej dziewczynki jak malinki i malniaku :))
zaraz was poczytam a narazie chce tylko powiedziec ze powoli wracam do normalnego trybu zycia.

Hej Pięknotki ;-)
Melduję się, że u nas wszystko w porzo, ale net mi tak zamula, że szkoda gadać. Próbuję coś od rana konstruktywnego sklecić, ale jak mi się strona otwiera to wszelka wena twórcza przechodzi.
Życzę Wam stosunkowo udanej nocy :-)

Hej!

Jak tam przy niedzieli? Normalnie jak sobie pomyślę, że już jutro do pracy, to mi się płakać chce.:-:)-(
Zaraz chyba muszę pojechać do sklepu odebrać termometr, bo już tam miesiąc ponad leży. A nie chce mi się jak diabli.
Pozdrawiam Was i miłej niedzieli.

Cześć Dziewczynki :-)

Stefanka martwiłyśmy się o Ciebie :-D;-):tak:

Asia a jaki termometr kupiłaś?
U nas przy niedzieli dobrze... D sie już szykuje w drogę powrotną do Wrocka... :zawstydzona/y: ehhh... i znów tydzień sama...

Idę mamie obciąć grzywkę... ;-) paaa....

Paula, nie kupowałam teraz,tylko oddawałam do reklamacji. No,termometr elektroniczny i jak wszystkie termometry tego typu zaczął fiksować. Niby okazało się, że nic mu nie było. Trzeba było tylko końcówkę wyczyścić. No zobaczymy.

hejo niedzielnie i zimowo :-)

Asia mi tez sie nie chce isc do pracy jutro :sorry2:, tak fajnie sie wstaje z lozka o 8:30 :tak::-)

a u nas dzis standard, jak kuba wstanie to jedziemy "na Nadrzeczną" ;-):-D:-D.

ale mi sie nic nie chce, powinnam popracowac bo jeszcze mam pranie do zrobinie i potem bedzie kupa tego ale chyba sobie odpuszcze :sorry2:

i ja się przywitam
u nas spokojny dzień
byliśmy dziś na bazarku i kupiłam Kubie te kapcie góralskie (14zł.)
chciałam z ciemnym kożuszkiem ale numerów nie mieli -ma z jasnym grunt że na razie w nich pomyka i nie protestuje :-D

co porabiacie???

-ja zajadam popcorn z własnej maszynki :-D:-D:-D-dostaliśmy na święta to trzeba było ją odpalić.....:-D:-D:-D

reklama
Kasiamaj, fajnie, że kupiłaś bambosze.I co, podeszwa skórzana??
Ja dziś widziałam u nas takie na skórzanej i takie jak dla mnie to 30zł.
Więc drożej nawet niż na niecie.

A ja przymierzam się do kąpania Fifka,który nie spał już drugi dzień z kolei. Wczoraj już spał o tej porze, a dziś szaleje na jeździku, hehehehe...

Do góry