reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej-)
My też dzisiaj domowo i nie wiem nawet czy do północy wytrzymam:baffled: W nocy spałam tylko godzinkę bo samolot miałam o 6 rano, więc o 2.30 wstawałam, potem jeszcze 3 godziny samochodem jechałam z lotniska:szok: Jestem skonana i smutna.....pogrzeb był "piękny", przyszło baaaardzo dużo ludzi bo ciocia była wspaniałym człowiekiem i wielu ludziom bardzo w życiu pomogła....szkoda że nie ma już jej wśród nas:-(

Dziewczynki szampańskiej zabawy i szczęśliwego nowego roku:-)

asia ale piękne te białe co wkleiłaś :szok:
a winkiem się nie przejmuj przeca to na trawienie dobre i sen :-);-)
a takie bamboszki są dostępne u nas na rynku bo są dwa stoiska z kapciami górlaskimi
weroniczka i jak? dobra? ;-)

wypiliśmy po lampce szampana a że nie piłam 2 lata to normalnie prawie żem się ululała :-D idę zaraz spać tylko małżowskiemu życzenia złożę :-p z racji sylwestra na osiedlu pewnie się obudzę o godzinie zero :sorry2:

macie jakieś postanowienia na nowy rok?
ja zrzucam nadmiar kochanego ciałka bo po świętach waga brzydko mnie dzisiaj rano przywitała :wściekła/y:

To jestem trzecia, która troszkę ciałka będzie chciała zgubić, ale pewnie znając mnie to mi tyłek dodatkowo urośnie:-p
Miłego drinkowania Kobietki, ja sączę wodę brzoskwiniową :-D

Ja tak kursuję jak latawiec między BB, imprezką w drugim pokoju, a Olisiem ;-) Zresztą u mnie Nowy Rok o godzinę później niż w Polsce, będę godzinę dłużej o rok młodsza ;-):-p:-D:-D:-D

reklama
Do góry