reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ja odeszlam na moment od kompa bo P potrzebowal, a jutrzenka sie zmyla.....Nawet dobrze sie szklaneczkami nie brzdeknelysmy......
Magda- bumelka- hi hi dobre, dawno tego slowa nie slyszalam.....:-D
Paula- a po co do wa-wy jedziesz? Zakupki?

Alex pisałam dwa razy ale nieuważnie czytasz :-p Jadę na spotkanie klasowe :-) Z moimi fryzjerkami ze szkoły średniej :-):tak: a cieszę się jak dziecko... :-D

Magda hehe raz się żyje... żeby tylko ciut cieplej było... a to się zapowiada z -20 :szok::-D

Wiesz Alex w moim pojmowaniu to jest chwila wytchnienia, niestety nie w oczach bezwzględnego Maluszka ;-)

Paula pewnie będziesz miała przednią zabawę, że nawet nie pomyślisz o temperaturze. ;-)

Ostatnia edycja:
aaaa a z tym spotkankiem to slyszalam,.....:tak::tak: Tylko jakos mi teraz umknelo.....:zawstydzona/y: to juz chyba piwko robi swoje.......:sorry2::-D
-20?????:szok: no ladnie..... u nas 30 stopni wiecej......:tak::tak::-p

Kacha, Kacha, Kacha, where are you??????

Magda- alez oczywiscie, znam to, he he.....

reklama
Do góry