alex3meyer
Matka gagatka
Pa pa Paula....:-)
I ja chyba zaraz tez......
I ja chyba zaraz tez......

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Tak mi dzisiaj dał popalić, że jakbym zaczęła w nocy rodzić to bym poprosiła o CC taka zmęczona jestem
Od rana nie przespał ani minuty, wszystko było na nie, teraz też jeszcze nie śpi, ale na szczęście zajął się w końcu zabawkami w łóżeczku i może niedługo zaśnie, obyyyyyyy;-)
Jedyną rzeczą, która go dzisiaj uspokajała był odkurzacz, więc jak opętana chyba z 10 razy dziennie śmigałam z odkurzaczem po pokoju
Hmmm, może się Olisiowi udzieliła akcja wypędzania siostry ;-)A Młoda pewnie jak to darcie słyszała to już w ogóle zwątpiła i całkowicie się wycofała ;-)
Przekręcenie się z boku na bok graniczy z cudem, wydaję przy tym jakieś nieskoordynowane dźwięki i odgłosy, a poza tym tak mi Młoda na pęcherz naciska, że mam dość. Co się położę to zaraz jest na pęcherzu i muszę się znowu podnosić i do kibelka gnać (a podniesienie się to teraz dla mnie wyższa szkoła jazdy :-)). Jak się rano budzę to wszystkie organy wewnętrzne mnie bolą, bo tak się małolata wierci
:-)

:-)

Dobrze, że my już nie kupujemy pieluch:-) Zostały nam jakieś zapasy, a i tak zakładam Filipowi tylko na noc, ale chyba czas żeby i to zaprzestać, bo ładnie wstrzymuje siku przez noc, choć na pewno bez moczenia się nie obejdzie. Muszę jakieś ceratową podkładkę pod prześcieradło kupić.

, nad ranem -20 teraz 15 
.. A ma byc gorzej 
.

. Mam nadzieje ze kuba wstanie po 14 bo jak nie to bede go budzic ;-)
Tylko mnie nogi bolą i nic poza tym się nie dzieje
Standard, zawzięta jest Młoda jak nie wiem co ;-)