jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
i ja sie witam
ale jestem wsciekla, jak ja nienawidze zimy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-22 stopnie w nocy, samochod nam nie odpalil, zamrazlo paliwo i R musial isc ponad 1 km po chleb do sklepu

, w tym sklepie co jest blizej w niedziele nie maja dostawy 
. Rany mowil ze tragedia, strasznie zimno, mial czapke i kaptur, najgorzej mu nogi zmarlzy bo same dzinsy tylko mial 
.
Mielismy dzwonic do ktoregos z jego braci co po sasiedzku mieszkaja ale jakos o 8:30 z niedziele nie mielismy sumienia, oni maja juz duze dzieci to pewnie spali.
Potem juz R brat swoim terenowym wozem podjechal i przeciagneli naszego na holu i odpalil.
R mimo niedzieli musial zrobic miesjce w garazu i wjechal bo dzis w nocy ma byc -30 i jutro bysmy mieli problem rano.
No mowie Wam jak mam juz dosc, jego samochod rozebrany bo jakies lozysko sie zatarlo i wymienia. Te mrozy nas wykanczaja, ja juz mam dosc, nie wspominam nawet ile to nas kosztuje

, napewno ponad 1000 na ogrzewanie miesciecznie idzie 

a nie smece juz bo tu niektorzy lubia zima

Alex hehe 15 min to sie wode do basenu leje

a ja nie mam nawet wanny tylko kabiene 

Kacha jak dzis
Kasia lomatko posciel na dwor

i taka zimo pozniej wstawisz 

i chyba tyle ode mnie
pozdrowionka
ale jestem wsciekla, jak ja nienawidze zimy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-22 stopnie w nocy, samochod nam nie odpalil, zamrazlo paliwo i R musial isc ponad 1 km po chleb do sklepu

, w tym sklepie co jest blizej w niedziele nie maja dostawy 
. Rany mowil ze tragedia, strasznie zimno, mial czapke i kaptur, najgorzej mu nogi zmarlzy bo same dzinsy tylko mial 
. Mielismy dzwonic do ktoregos z jego braci co po sasiedzku mieszkaja ale jakos o 8:30 z niedziele nie mielismy sumienia, oni maja juz duze dzieci to pewnie spali.
Potem juz R brat swoim terenowym wozem podjechal i przeciagneli naszego na holu i odpalil.
R mimo niedzieli musial zrobic miesjce w garazu i wjechal bo dzis w nocy ma byc -30 i jutro bysmy mieli problem rano.
No mowie Wam jak mam juz dosc, jego samochod rozebrany bo jakies lozysko sie zatarlo i wymienia. Te mrozy nas wykanczaja, ja juz mam dosc, nie wspominam nawet ile to nas kosztuje

, napewno ponad 1000 na ogrzewanie miesciecznie idzie 

a nie smece juz bo tu niektorzy lubia zima

Alex hehe 15 min to sie wode do basenu leje

a ja nie mam nawet wanny tylko kabiene 

Kacha jak dzis

Kasia lomatko posciel na dwor

i taka zimo pozniej wstawisz 

i chyba tyle ode mnie
pozdrowionka
a nad ranem wzięłam Łukasza do siebie i oczywiście pampers mu przeciekł i nalał na to łózko