Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i będę musiała ubrać dzieciaki i pójść do sklepu

, zdrowka dla Was. My w sobote sobie wyziebilismy dom troche. Rano sie skonczylo drewno do kominka i dopiero o 15 nam przywizli i my juz pojechalismy zaraz na imprezke. Zostawilismy tylko ogrzewanie gazem. Wyszlismy od siostry po 19 i zamiast zajechac sprawdzic co i jak to my na imprezke do R brata poszlismy. Wparowalismy do domu po 21:30, w kominku wygaszone bo sie dobrze nie zapalilo jak wychodzilismy, gaz sie skonczyl a my nie mamy butli 

i oboje wypilismy piwo 

.

. Na noc piecyk olejowy zostawilismy wlaczony. 

zimno jak nie wiem... wyszłam rano z psem to aż mi spodnie zesztywniały 

;-)

brrr...
Zepsuło się jakieś łożysko w kole, pękł pasek klinowy, ropa zamarzała i jeszcze cóś tam się stało że akumulator się rozładował... 

My swoje Audi sprzedaliśmy a D jeździ mojego taty Mazdą. I szlag ją chyba trafia... Coś czuję że szykuje się wydatek w postaci auta... :-

-do mnie też nie piszą.....:-

:-)

cmok!!!;-)

jak wychodziłam rano było tu -18 teraz mój termometr pokazuje 0 heheeh szkoda że w słońcu 

Ale chyba się nie odważę wyjść z domu i poprosru zamówię jakieś żarcie. Tylko że nie wiem za bardzo co mogę z dowozem do domu oprócz pizzy oczywiście